Baby poprosim vas o nazor. Minuly tyzdem som mala okruhle narodeniny. Kedze to bolo v stredu, kazdy v praci na dovolenkach...tak som to chcela oslavit dodatocne cez vikend. Jedna kamoska mi napisala ci neskor po praci neskocime von. Ja som toho mala v ten den vela, tak som jej napisala ze mozme ale az potom neskor vecer. Ked som muzovi povedala ze vecer idem von, poprosil ma ci to nemozem prelozit a s kamoskou ist iny den. Pripravil pre mna prekvapenie, rezervoval miesta v restike a pozval aj mojich rodicov. Ja som o tom vobec ani len netusila. Tak som pisala kamoske ze nech to prelozime, pretoze moj muz uz nieco naplanoval pre mna. Ona sa na mna tak urazila, vyletela na mna ze ako si to dovolujem. Ze svojho muza vidim kazdy den, ze onainy den uz nema cas a ze ma pre mna darcek ktory do nasledujuceho dna nevydrzi. Tak hovorim dobre, ved pridi tu k nam domov, posedime, aöebo ze na hodinku si mozme ist von niekam posediet a nieco si dat.no ona uz totalne urazena na mna. Volala som som jej zase, ja jej hovorim ze ved nebud ako dieta a neurazaj sa. Ved sa mozme aj tak vidiet. No ona na mna uz vyletela uplne a ja som jej zlozila mobil.
Velmi ma to mrzelo. No urobila som chybu? Zachovala som sa nespravne? Potom v noci sme si napisali este par sprav a potom ako mi napisala ze ona sa nenecha odomna urazat som jej napisala ze ja sa tiez na blbca nemienim hrat ze nech radsej nase kamatadstvo ukoncimeskoncime.odomna urazat ze na mna uz kasle, ze ona na mna uz cas nema
Neurobila si chybu, tieto veci sa deju. Ja tiez chapem, ked niekto z nejakeho dovodu nemoze. Doverujem mu / jej, ze je uprimny a neriesim. Nevyslo teraz, dohodneme sa nabuduce.
Urcite vsak maj voci nej "dvere otvorene" a nezavrhuj ju. To co vnimam na tychto forach su castokrat rady typu "ignoruj ju, vykasli sa na nu...atd", toto nebuduje vztahy, iba prehlbuje ludsku samotu, opustenost. Ty maj dvere otvorene, zvysok je na nej. Nikomu sa nevnucuj.
chorá egoistická osoba 🙈....môžeš byť rada, že si sa jej zbavila, normálna kamarátka by to pochopila....chápem, že ťa to mrzí, ale malo by to mrzieť ju...ozaj pekný darček ti pripravila ťapa
Kamarátka až teraz zistila, že nie je stredobod vesmíru?
Nespravila si žiadnu chybu. Ak kamarátka nechápe, že oslava s manželom je dôležitejšia ako ona, nie je to tvoja chyba ale jej. Niektorým ľuďom nevysveis ani keď nakreslis, ona asi bude z tej kategórie.
Kamoškina reakcia je ozaj divná. Je predsa logické, že ako prvé oslavujem s najbližšími. Na druhej strane, ak máš muža, tak mi príde zvláštne, že na narodeniny si večer po práci chcela tráviť čas s kamoškou a nie s rodinou.
Kamoskina reakcia je divna - az si myslim, ze aj ona mala pre teba prekvapenie nachystane a cele jej to tym padom padlo...
Mala doniest darcek, ak by nevydrzal do druheho dna a nechat vam spolocny priestor s muzom. Take urazacky a riesit to este hodiny, koniec… nemas za cim lutovat, takychto ludi vo svojom okruhu nepotrebujes…
No keby mne povie kamoska ze manzel pripravil na vecer jej narodenin program...tak jej poprajem vela stastia a dufam,ze sa dôkladne oholi všade 😂😂(toto berte ako vtip) a dar co sa na duhy den pokazí zozerem sama😀👍 a nie aby som sa zduhla...a možno by ma zdulo z toho obžerstva.
Normlane by som sa spytala, ci mozem teda aspon teraz dobehnut dat darcek, len tak medzi dverami, lebo do druheho dna mi nevydrzi. A ze oslavime teda inokedy.
Kamoska si nejak neuvedomuje, ze najblizsia rodina ma absolutnu prednost.
Myslim, ze si preukazala dost ochoty a ustretovosti. Viac chciet nemoze.
Ha, niektore pribehy respektive ludia v nich su az neuveritelny. Ako tato tvoja kamaratka. Ona asi nema chlapa a rodinu. Osobne si myslim ze si nic zle nespravila. Prave naopak ona sa zachovala divne. Ako keby si v ten den bola mimo mesta co spravi?
Tak z môjho pohľadu tu celkovo zlyhala komunikácia. Ako kamošku by ma to tiež zamrzelo, ALE ak by sa toto stalo mne, tak v prvom rade komunikujem s manželom "kamoška mi píše atď" a on by sa určite už vyjadril, že daj to na iný deň, lebo preto...
Ja neviem, keď mám narodeniny nebudem si plánovať kamošky, veď prvoradý je manžel a rodina. Ak by sa mi ale toto aj stalo (že som ja tá kamoška), tak to pochopím, a keď mám darček, doniesla by som ho keďže zrejme to bola nejaká kytica, možno aj ovocná ak to teda nemohlo počkať.
Takéto ťahanice a výstupy niesu na mieste. Veď je dospelá.
Kamarátka je trošku viac mimo.
Ma kamaratka muza, deti? Ak nema, je pochopitelne, ze nevie pochopit, ze clovek sa v prvom rade prisposobi muzovi, a este ked pozval aj rodicov. Jej spravanie je v kazdom pripade znacne detinske.
kamarátka asi nezvládla že na ňu nemáš čas... dosť blbo zareagovala...
možno ju to prejde...
@melanta ako som pisala muz ma chcel prekvapit, nevedela som vobec co planuje. Ja som mu hovorila este pred narodeninamy ze to nechame na vikend kedze cez tyzden je kazdy zaneprazdneny. Kamoska sa ozvala tiez az neskor pocas dna. Nebolo to nijako planovane ze narodeniny budem oslavovat iba snou. Opytala sa ma ze ci budem mat cas ze pojdeme vonku, ja som jej napisala ze hej mozme ale az okolo tej piatej siestej.
@mandzula nie nema ani muza ani deti. Zijeme v zahranici,byva od nas asi 3 minuty peso. Vzdy som ju brala ako mladsiu sestru. No toto ma trosku sklamalo. Pretoze aj ked mala pre mna darcek, ja som ju volala k sebe. Mohla bez problemov prist, dat darcek, posediet, pokecat...
@sashabb netusim co to bol za darcek, ale byvame par minut od seba. Cize ak by fakt nevydrzal dalsi den mohla ho priniest ku mne domov. Pritom som jej aj hovorila nech pride
Dakujem baby za reakcie. Cize sa ja nemusim citit hlupo.
Takto este, ona mala narodeniny v maji. Povedala ze pozve mna aj par kamosiek pretoze jej rodina jej nepride z ceska na narodeniny. Tak jej hovorim jasne oslavime spolu. Prisiel vikend ked mala mat oslavu, ona nic neozyvala sa , nedala nic vediet ci to plati alebo nie. Iba neskor som videla fotky a videa na fb ze tu ma sestru, su na kupalisku a travia spolu vikend. Nenahnevala som sa, darcek som jej dala neskor a vlastne som sa aj potesila ze jej sestra prisla a travia spolu cas.
No kamarátka asi nebude tak úplne psychicky vyrovnaná.. ja by som jej poďakovala za pokazené narodeniny, lebo je evidentne dosť sebestredna.. určite to zamrzí, ale nevidím dôvod udržovať priateľstva ktore stresuju.. to nie je kamarátstvo..