Kamarátka pri sebe

20. aug 2023

Ahojte,v poslednom čase si všímam keďže sa nekamarstim dlho s mojou kamarátkou ktorá je pri sebe ( nechcem ju urážať preto to píšem takto ) čo mne osobne nevadí ,ale nechápem prečo stále keď niekde prídeme tak na nás pozerajú,kamarátka je ten typ že sa vôbec nemaluje ani ju nezaujíma ako vyzerá,čo mne nevadí len nevyzerá úplne najhoršie čo sa týka vzhľadu len stále na nás pozerajú a pritom ja tiež niesom typ ktorý sa veľmi maľuje mám priemernú postavu ,a všimla som si že aj veľakrát si niečo niektorí ľudia suskaju a pozerajú po nás ,neviete čím to môže byť ?

mamina7070
20. aug 2023

mozno je to tebou tym ako vyzeras obliekas sa malujes

nelca0510
20. aug 2023

Pre kamarátku nie je tvoje kamarátstvo výhra. A vadí ti to,inak by si to sem anonymné nepísala. Možno naozaj pozerajú po tebe a nie po nej.

viestta
20. aug 2023

Si si ista, ze prave o nej si suskaju?

zenulkaaa
20. aug 2023

Nenamyslas si??? Vela ludi si mysli, ze prave o nich hovoria, suskaju, ukazuju na nich a pritom to vobec tak nie je.
Neobzeraj sa, nevsimaj si, bud sama sebou.

svetlonos
20. aug 2023

Ahoj, kolko mas rokov 16-17?
Ved sa na..r, chod k tym ludom a opytaj sa preco na vas pozeraju. Mne osobne by to bolo ukradnute. Ludia s nadvahou vedia dobre ako vizeraju a ma to rozne priciny. Pokial samy chcu a mozu, schudnu. Inak nema vyznam im to komentovať. Mam kamosky s nadvahou, su uzasne a nesmierne ich to same serie.
Pokial niekto povie, ze je tak spokojny, je to tiez problem.
Dolezity je vztah k sebe samému. A tebe to vadi, inak by si to neriesila, tobôz tu este temu o tom zakladat ;).

melanta
20. aug 2023

Ak má kamarátka 200 kíl, viem si predstaviť, že sa pozerajú. Ale ak je bežné tučná, tak toto ľudia neriešia. Takže určite na vás nepozerajú preto, že kamarátka má 30 kíl nadváhy. Ale viem si predstaviť, že ak vyzeráte ako Martinka z Turca, tak na vás pozerajú. A nedá mi to, ale áno, vadí ti aká je kamarátka a nie je to od teba pekné. Inak by si to neriešila a neupozornila by si opakovane na to, že tebe to nevadí.

dskjhfdlkdjhl
20. aug 2023

Ved pridaj spolocnu fotku a mozno uhadneme, co si o vas suskaju😉

aurinia
20. aug 2023

Najlepsie je sa naučiť nevšímať si. Nezaujímat sa o to co ľudia hovoria. Ja sa to ucim este aj teraz zvládať, ak si tinedzerka verím že to je ťažké. Ale cim skôr sa to naucis tým lepšie pre teba.

malapepka
20. aug 2023

Ja mam 50 kg, moja najkamoska raz tolko. Obcas spolu stravime cely den.
Napr. nedavno v zoo, ona deti, ja deti, prekecali sme cely den, presuvali sme sa vlacikom, peso, atrakcie stihli, veeeela sme boli spolu, ozaj sme si to uzili. A vies co? Vobec som nepozerala na ludi okolo nas, ci na nas pozeraju ci nie. Ani mi to nenapadlo. Nevidim dovod, preco pozerat na ludi, ci pozeraju na nas.
Ja milujem kamosku aj s jej kilami.
Ty si bud paranoidna, alebo sa na kamosku iba hras. Hlavne jej neubliz. Radsej to priatelstvo prehodnot, ked si k nej kriticka. Alebo sa zamysli nad sebou, o com vase priatelstvo je a ako sa k nemu stavias ty.