ahojte chcela by som sa poradit ako by ste postupovali keby ste pozicali zdanlivej kamaratke veci pre dieta v hodnote cca 80eur, dohodli by ste sa ze Vam ich o rok vrati, ale ona tak neurobi.
ja som tak pozicala, ale zistujem ze oznacenie kamaratka bolo mylne. v okamihu ked som od nej veci chcela spat slubila ze posle postou, aj druhykrat a teraz pozeram a uz si ma zmazala z priatelov na FB, ked som jej volala povedala ze nevie kto som a zlozila mi.. teraz neviem ani jej aktualnu adresu. no co sa da robit? to uz fakt na svete neziju slusny a normalny ludia ci len ja mam stastie na takych kuprezakov?
@sisaha no byva dost daleko odo mna, par hodin cesty. viem len v ktorom meste ale presne neviem. mohla by som napisat jej byvalemu manzelovi, svagrine a podobne ale neviem ci by som tym nieco ziskala. v dnesnej dobe funguje aj trestne stihanie za ohovaranie a podobne sprostosti, ale uprimne povedane rozmyslala som nad tym. ale v prehnanejsej forme. ze napisem vsetkym jej priatelom na Fb nech vedia aka je 🙂 ale tak niesme uz male deti.
aky typ kamaratky bola? taka ze ste sa poznali len cez net, alebo videli raz do roka? ja by som si nikdy nepozicala veci s tym, ze musim vratit, ved deti narobia diery, oleju sa, pospinia veci, a aby som stresovala co teraz lebo to musim vratit? Nove veci take co by si chcela naspet si nemala poziciavat, a take co ti bolo jedno si jej mala darovat. Ale ked ste sa tak dohodli tak mala ich vratit.
neviem, ci tie veci nevyhnutne potrebujes,ani neviem o ake veci sa jedna. pokial nie , vykasli sa na nu a mas poucenie do buducna. clovek straca v zivote aj viac ako 80€ a toto ta aspon donuti rozmyslat nas tym, ci aj ostatne kamaratky stoja za to mat toto oznacenie. ozajstne kamosky sa poznaju v nudzi a ver mi, takych je veeeelmi malo. az vobec nejake su. teraz vidis,ze toto kamaratka nebola. ale na FB by som napisala , aby sa dozvedeli aj ini co ju poznaju co je to za pokrytca a aspon sa bude hanbit. :-az vobec ma charakter, ale podla toho co pises, asi ani ten nema. |
@ateh
teraz citam, ze chces do toho zatiahnut aj manzela. doslova pises - donutit ho. neblazni. ktory chlap by sa dal na toto nahovorit? ani sa mu necudujem. vies co by povedala vacsina chlapov? ...naco si jej to davala???daj mi s tym pokoj..... a vies co by urobil moj aby som ho s tym neotravovala? dal by mi radsej tych 80€ nech cusim a idem si tie veci kupit. a mal by pravdu.
predstav si opacnu situaciu...manzel by mal nevyrovnane ucty so svojim kamosom . urcite by neprisiel za tebou a nepovedal ti,nech to vyriesis ty s nim. a keby to povedal, ako by si reagovala? ja by som mu povedala nech ma do ich problemov nezatahuje a nech si to riesi s nim on. a verim, ze to iste by si spravila aj ty.je predsa smiesne, aby si to riesila medzi nimi ty, nemyslis? 😒
@tova pozname sa osobne, boli sme spolu 3tyzdne v nemocnini s detmi, maju podobnu diagnozu. ale jej maly bol na tom podstatne horsie a chcela som jej pomoct. no som nevyliecitelny debil v tom ze verim ludom.
neslo o oblecenie, to je mi uplne jedno ci mi kto v akom stave vrati lebo to poziciavam v pohode. slo o nosic na babatko, hraciu podlozku a overalik. ani pri najlepsej voli sa to neda znicit do takej miery aby sa to nedalo vratit.
@959touareg tie veci som chcela pozicat dalej lebo jej uz su na 100percent na nic, pises rozumne. a mas pravdu ze clovek straca vela v zivote. ale mne bolo v ten den ako ma odignorovala normalne az fyzicky zle z nej. nechapem ako som ju mohla tak zle odhadnut. manzel sa nedal ukecat, nie je ten typ. zatial to nechavam tak ale vela na to myslim. musim trochu vychladnut lebo by som vedela byt velmi neprijemna. ak sa mi neozve do tyzdna zacnem aj ja byt svina ako ona.
dakujem za reakcie
@ateh poznas jej okruh znamych, rodinu? Skusila by som napisat im s tym, ze si netusila, ze je taka a ze by si bola rada, keby to s nou dali do poriadku..Minimalne jej spravis zle meno.. Ona sa odstahovala, ked nepoznas jej adresu? Byva daleko od teba?