Kamarátka mi hovorí, že jej volám a ja jej vôbec nevolám

ira25
6. apr 2024

Kamoška mi stále hovorí, že jej volám aj keď ja jej pritom nevolam...ako je to možné a je to vôbec možné?
.no pritom jej v mobile neukáže ,že som jej volala.
Vie niekto poradiť čím to môže byť?

janai1
6. apr 2024

@ira25 ze si kamoška vymýšľa 😉

ira25
autor
6. apr 2024

@janai1 nie nevymýšľa,nakoľko mi volá naspäť....aj v noci musí mobil vypnúť

lindous
6. apr 2024

Ty jej nevoláš, jej sa to v mobile neukáže a asi ťa ani nevie zdvihnúť, keď musí volať späť? Úprimne by mi tiež napadlo, že si hľadá dôvod prečo ti zavolať… či ťa normálne vie zdvihnúť a tebe ukazuje prebiehajúci hovor?

3petka
6. apr 2024

@ira25 ak by ti mobil vyvolával jej to musí ukázať. A tebe predpokladám tiež. Tiež nechápem prečo nezdvihnú ale vola ti naspat

lonely66
6. apr 2024

ten nadpis - volanie mobilu - to ako volanie divočiny 😀

elanor
6. apr 2024

a odkial ona vie, ze jej volas, ked ty jej realne nevolas, ani jej to neukazuje, ze jej volas? ved si citaj po sebe co si napisala. BUd si to vyjadrila a napisala zle, lebo ak trvas natom, ze je to bodky pravda, a takto ti to povedala kamoska, tak sorry, ale kamka je drbnuta a patri do "Pezinka". Asi trpi nejakou fantasmagoriou a vyvolava ti sama od seba, ale zvali to na vyfabulovany kabelkovy hovor od teba. Hentaku blaznivu Doru by kopla do zadku, zablokovala, alebo si znemila cislo, a jej uz ani nepovedala, a naj s nou prerusila akekolvek kontakty. Ta to nema v hlave v poriadku.

jazula
6. apr 2024

Z môjho mobilu takto vyvolávala vtedy asi ročná dcérka…Siri jej džavotanie vyhodnotila tak, že volala kade komu 🤦‍♀️. Vypni hlasové ovládanie mobilu, či to neprestane.

jazula
6. apr 2024

@ira25 Ešte mi napadlo, neblbne ti nejaká appka? Že sa hovor nezobrazí v telefónnom zozname, len v appke v rámci ktorej voláš.

tykat
6. apr 2024

@ira25 ako vie že jej volas?

ira25
autor
6. apr 2024

@tykat no však jej ukáže moje meno ale keď pozrie volanie hovorov tak tam nenájde,že som jej volala.
Keď zdvihne tak nič ani ,že neodpovedal atď.

ira25
autor
6. apr 2024

@jazula ako aká apka...ja jej nevolam ona prebehne ku mne sme v jednom paneláku,že čo to je

dadis
6. apr 2024

Tak nech si ta zablokuje 😅, appka ako Messenger, WhatsApp, Viber, Signal a pod.

adka3321
6. apr 2024

@ira25 inac toto sa stalo aj nam tyzden dozadu, boli sme s priatelom upratovat byt, ja som mala telefon v kabelke v chodbe, umyvala som v kupelni, on bol v obyvacke a odrazu mi hovori, ze preco mu volam. Pozeram nanho, ze nevolam, ved mam telefon v kabelke, on mi ukazal telefon a normalne mu to zvonilo ako keby som mu volala na messengeri cez videohovor, tak pozeram na telefon a ten vypnuty, ani tuk, aj som ho odblokovala, pozeram do messengera a tam nic, ziaden zaznam zeby som mu volala 🤷🤷🤷 co sa stalo netusim

egonsk
6. apr 2024

tu su tie virusi, cervicky a xackeri 😁😉

ira25
autor
6. apr 2024

@dadis
Ale my potrebujeme byť spojený na messengri,tak ma nemôže zablokovať

ira25
autor
6. apr 2024

@egonsk a čo s tým?

ira25
autor
6. apr 2024

@adka3321 áno presne stalo sa to pred veľkú nocu a včera opäť .
Len čo s tým....a stále volanie len od mňa...od ostatných nie.

egonsk
6. apr 2024

@ira25 no ja s tym nenarobim nic, ja si neinstalujem do mobilov chobotiny a neregistrujem sa na vsetkom kde sa da ;) Mne uplne postaci telefonovanie, smskovanie a citanie emailov mobil.

egonsk
6. apr 2024

@ira25 ale aby som nebol zly, tak skus si nainstalovat kaspersky antivirus, nech ti precisti mobil a zrusi botnet do ktoreho si uz pravdepodobne pridana.

ira25
autor
6. apr 2024

@egonsk nemá tam nič nainštalovanie,len volá cez messenger mne aj rodine.

ira25
autor
6. apr 2024

@egonsk chyba u mňa?

egonsk
6. apr 2024

@ira25 neverim, ze tam nema doinstalovanu akukolvek appku, hru, menic pozadia alebo podobnu hlupost, lebo kadeco si nahadzuje 90% ludi.

ira25
autor
6. apr 2024

@egonsk čo je to bodnet
A ona nič neotvára,takže nič nemá nainštalované
Prečo u mňa vyčistiť nie u nej?

ira25
autor
6. apr 2024

@egonsk nemyslím je to staršia pani

egonsk
6. apr 2024

@ira25 sorry, uz nebudem reagovat. Dostuduj si, pochopis. Stare dobre pevne linky... aaach.

ira25
autor
6. apr 2024

@egonsk ďakujem za reakciu na moje otázky,poviem jej

ira25
autor
6. apr 2024

@egonsk len čo je to bodnet...nie som v Tom taká zbehla

egonsk
6. apr 2024

@ira25 www.google.com -> co je botnet.
Ale prdelku ti uz utierat nebudem, prepac.

supolova
30. júl 2024

@ira25 dobrý večer, už ste zistili príčinu? Mne sa včera stalo to isté s dcerinym mobilom, jej displej ukazoval, že jej volám, boli sme všetci doma, ale môj telefón bol vypnutý a na nabíjačke. Dvaja nezávisle od seba to dávajú na hardware chybu jej telefónu, ale stále to riešim, či to nemôže byť aj z môjho mobilu. Také ako internet banking som z neho načas dala preč, antivírus nič nenašiel.

ira25
autor
1. aug 2024

@supolova no neviem zatiaľ je mobil v servise