Kamoška mi stále hovorí, že jej volám aj keď ja jej pritom nevolam...ako je to možné a je to vôbec možné?
.no pritom jej v mobile neukáže ,že som jej volala.
Vie niekto poradiť čím to môže byť?
Ty jej nevoláš, jej sa to v mobile neukáže a asi ťa ani nevie zdvihnúť, keď musí volať späť? Úprimne by mi tiež napadlo, že si hľadá dôvod prečo ti zavolať… či ťa normálne vie zdvihnúť a tebe ukazuje prebiehajúci hovor?
ten nadpis - volanie mobilu - to ako volanie divočiny 😀
a odkial ona vie, ze jej volas, ked ty jej realne nevolas, ani jej to neukazuje, ze jej volas? ved si citaj po sebe co si napisala. BUd si to vyjadrila a napisala zle, lebo ak trvas natom, ze je to bodky pravda, a takto ti to povedala kamoska, tak sorry, ale kamka je drbnuta a patri do "Pezinka". Asi trpi nejakou fantasmagoriou a vyvolava ti sama od seba, ale zvali to na vyfabulovany kabelkovy hovor od teba. Hentaku blaznivu Doru by kopla do zadku, zablokovala, alebo si znemila cislo, a jej uz ani nepovedala, a naj s nou prerusila akekolvek kontakty. Ta to nema v hlave v poriadku.
Z môjho mobilu takto vyvolávala vtedy asi ročná dcérka…Siri jej džavotanie vyhodnotila tak, že volala kade komu 🤦♀️. Vypni hlasové ovládanie mobilu, či to neprestane.
Tak nech si ta zablokuje 😅, appka ako Messenger, WhatsApp, Viber, Signal a pod.
@ira25 inac toto sa stalo aj nam tyzden dozadu, boli sme s priatelom upratovat byt, ja som mala telefon v kabelke v chodbe, umyvala som v kupelni, on bol v obyvacke a odrazu mi hovori, ze preco mu volam. Pozeram nanho, ze nevolam, ved mam telefon v kabelke, on mi ukazal telefon a normalne mu to zvonilo ako keby som mu volala na messengeri cez videohovor, tak pozeram na telefon a ten vypnuty, ani tuk, aj som ho odblokovala, pozeram do messengera a tam nic, ziaden zaznam zeby som mu volala 🤷🤷🤷 co sa stalo netusim
tu su tie virusi, cervicky a xackeri 😁😉
@ira25 www.google.com -> co je botnet.
Ale prdelku ti uz utierat nebudem, prepac.
@ira25 dobrý večer, už ste zistili príčinu? Mne sa včera stalo to isté s dcerinym mobilom, jej displej ukazoval, že jej volám, boli sme všetci doma, ale môj telefón bol vypnutý a na nabíjačke. Dvaja nezávisle od seba to dávajú na hardware chybu jej telefónu, ale stále to riešim, či to nemôže byť aj z môjho mobilu. Také ako internet banking som z neho načas dala preč, antivírus nič nenašiel.
@ira25 ze si kamoška vymýšľa 😉