Ahojte baby, kamarátka nás zavolala na oslavu, aj minulý rok mala a mám dilemu či ísť alebo nie..
Ide o to ,že minulý rok 3 dní mi začala rozprávať že kolko sme prejedli a hlavne za koľko a ake to bolo drahé , a že viac to nebude robiť a ja neviem ..proste evidentne ju to skrelo že minula na naše občerstvenie veľa peňazí ..
Neurazila som sa ale nepríjemné mi to bolo , pretože ak sa chcela sťažovať tak niekomu kto tam nebol ale ja som na tej oslave bola ...muž mi povedal že im j.be celú oslavu..ja s minule ani nejedla lebo mi nebolo ok..a mali to doma nie v restike ,že sme si poobjednavali neviem čo ..
@deti95060810 ja asi tiež nie , je mi to nepríjemné...
Páči sa mi, ako sa vyjadril tvoj muž! 😀😅 Zdieľam ten istý názor. 👏
Ved jej to pripomen, pocuj, fakt ides robit oslavu? Ved si minule hovorila ze to bolo moc drahe a ze viac oslavu robit nebudes. Mne to je teraz blbe ist na tvoju oslavu, ked si minule tak lamentovala.
Neda sa ti to takto podat?
@0silvia0 vieš čo ja som jej niečo v podobnom duchu povedala ale povedala že si to rozmyslela...🤷 Ale aj tak akoze mám chuť si iný program vymyslieť ale urazí sa podľa mňa ...poznám ju ..
odmienti to a povedz ze jej nechces dvihat naklady na pohostenie ze mas iny program
@alguno áno mám chuť to tak aj ja spraviť , skre ma to ,keď niekoho pozvem nepočítam koľko prejedli a za koľko peňazí.ved to je choré..a peňazí majú kopu , ich to nezruinovalo
Tak najskôr pozve ľudí na oslavu a potom vyčíta,že veľa pojedli,veľa minula 😁😆. Akože fakt jej ne...be? 🤣. Nešla by som už.
Asi by som išla, doniesla by som nejaký koláč alebo čo a dala si len z toho.
Tento rok ju to vyjde ešte drahšie, všetko veľmi zdraželo 🙉🙉🙉
@zuzanazu85 takýto názor mám aj ja, keď sa chcela sťažovať tak mala niekomu kto na tej oslave nebol ...nie hosťovi a hneď po oslave
A velmi by ti vadilo keby sa urazila?
Alebo tým chcela povedať,príďte ma osláviť,ale ,,žrádlo a pijatiku" si každý doneste sám 😆. No údes. Povedz,že máš už niečo a o hlade, smäde tam nechceš byť 🤭😁.(ironick)
@0silvia0 akoze neviem , možno ani nie
Ak sa tam predsa len rozhodnes ist, tak si zober z domu nieco do krabicky-aby na Tebe usetrila😝 Ja by som tam nesla a priamo by som jej aj povedala preco. Nech sa urazi.
Nikdy by som už na taku oslavu nešla ked vedela že bude oslavovať a pride dajme tomu 20 ľudi tak čo je nekompletna že vie koľko to bude stať ved všetko je drahé ako jedlo tak aj pitie tak a potom toto povie viac na oslavu by som nešla a pretrhala s ňou kontakt a nech sa úrazi čo ťa je po nej.A tvoj muž má pravdu to by som jej povedala na jeho mieste.A mimochodom ked tam prišli ľudia jej zagratulovať tak asi každý z nich prišiel z nejakým darčekom alebo fľašou tak ešte aj toto je bolo málo.Ze ju hanba nefackuje viac by mojou kamarátkou nebola.
Takejto hovoríš kamarátka? 🤔 kamarátky si medzi sebou nevyčítajú útraty za oslavu, ani sa neurážajú, ak tá druhá nemá čas…
Inak asi na oplátku by som ja lamentovala, koľko ma stál jej darček, nie len peňazí ale aj času a energie kým som ho vymyslela a zohnala 😂
Nie že by som nešla na oslavu, celkovo by som prerušila kontakt.
Kašli na jej pozvanie a oslavu...radšej si s mužom spravte program pre seba...
boze zeny a co hned tak utocne - to nemoze kamoska kamoske povedat, ze nieco bolo drahe? tiez mi naj kamoska po svadbe rozpravala kolko ich to stalo a ze niektore veci boli drahe a ze sa vypilo vela a pod. a vobec som to nebrala tak, ze sa stazuje alebo naraza na to, ze my s muzom konkretne dva kusy sme vela prejdeli alebo vypili
ved ste tam asi neboli sami, ak by ste tam boli lem vy styria a stazovala by sa kolko ju to stalo, tak beriem, ze si to mohla zobrat osobne, v opacnom pripade sa mozno chcela "pochvalit" ake to bolo drahe 🤷♀️
za mna to prehanas ale tak ja som nebola pri tom, ked ti to hovorila a ako to hovorila, z toho co popisujes, za mna si to trosku nafukla
@petamich no neviem ona vravela že ďalšiu robiť nebude lebo nebude toľko vyhadzovať za oslavu
@petamich nenafukla takto mi to povedala
a? stale na tom nevidim nic zle 😬 tak zistila, kolko ju to stalo, mozno cakala lepsie, krajsie, drahsie darceky (ja ju nepoznam) a tento rok si to rozmyslela, ja by som jej povedala, ze minuly rok tvrdila, ze uz nebude a urobila si z toho srandu
moja mama zas kazdy rok lamentuje, ze uz nebude robit oslavu surodencom doma, lebo je to kopa penazi, kopa casu a ze radsej spravi v restauracii a aj tak ju kazdy rok robi doma, napece 10 druhov kolacov, urobi styri rozne jedla a lamentuje zas a aj ja som tam host a mam s nou prerusit kontakt? 😂
@petamich ale je rozdiel povedať to doma v rodine,ako povedať to cudziemu,teda kamarátke,aby sa potom ona cítila blbo a dávala si bacha na jej oslave,aby jej toho veľa nepojedla,nevypila 😁. Potom sa človek cíti fakt trápne .
@petamich áno je to rozdiel je to tvoja mama a nepovie ti že sa s mužom boli doma naštvaný ešte týždeň ,lebo sme veľa prejedli
Oki baby asi sa na niečo vyhovorim, cítim sa blbo že by som mala ísť , pretoze ešte počas roka to niekoľkokrát spomenula , nebolo to len raz
pokojne sa vyhovor na chlapa, ze odmieta ist a ty bez neho nejdes😁
Robila oslavu v reštaurácii či doma?
@ankare doma
Sila teda...
😨 nepríjemné...asi by som tiež nešla...