Kamarát s výhodami/vedia muži oddeľovať city od sexu?

25. máj 2021

Ahojte, chcem sa spytat na vas nazor (ano, dostala som sa do pasce). Mam kamarata s vyhodami a bohuzial, po istom case som zacala k nemu nieco citit...chcem sa spytat, ci muzi dokazu dlhodobo fungovat v takomto "vztahu" bez akychkolvek citov? Alebo ci aj na psa pride mraz a po case sa dokazu chytit aj oni do pasce ako my zeny?

kkovacovak
25. máj 2021

No podľa mňa ako ktorý. Rovnako je to aj u žien. Jedna to dokáže a druhá už nie. Zažila som chlapov ktorý sa namotali ale väčšina to berie len ako sex. Podľa mňa to dosť závisí od povahy. Nevidíš nejaké náznaky alebo tak? Väčšinou tí citkivejší sú takí ale ťažko povedať. Ak ste si to na začiatku striktne definovali tak možno na to ani nepomyslí a bráni sa tomu ale možno by to šlo. To musíš len ty vedieť aký máte vzťah mimo toho a akú má povahu.

petamich
25. máj 2021

suhlasim s nazorom vyssie, ze niekedy aj motyka vystreli, zo skusenosti okolia a mojich vlastnych sa zial my zeny namotame castejsie ako muzi, v tomto to maju inak - sme bud kamosky, kamosky s vyhodami alebo potencialne partnerky/neskor partnerky - ak ste si na zaciatku jasne povedali ako to mate, maloktory z nich podla mna zmeni nazor, AK tak si myslim, ze vynimocne a stava sa to v pripadoch (moj nazor), kde to nebolo cisto o sexe ale ti ludia od zaciatku porusovali striktne hranice "je to iba o sexe" a napr. travili spolu cas, mali spolocne aktivity atd. vtedy ho mozno osvieti a zmeni sa to, v opacnom pripade si myslim, ze skor nie

dzulli1980
25. máj 2021

Sú rôzne typy mužov ... no muž, ktorý má "kamarátku s výhodami", vždy bude takú hľadať ... taký sa nezmení ... a keď mu povieš, že k nemu niečo cítiš, bude hľadať ďalšiu "kamarátku s výhodami", ktorá nebude riešiť city ... úprimne, nerozumiem takýmto "vzťahom" ... ľudia sa nemenia, snáď po veľkých životných lekciách áno, ale takíto určite nie.

ckocka
25. máj 2021

Prečo sa nespýtaš jeho?

syslik81
25. máj 2021

kazdy je iny a nieje pravidlo ze ak ma teraz teba bude chciet aj dalsiu taku .. mozno zalubeny bol a ked ine nebolo uspokojil sa a mozno nie.. nevies kym sa nespytas .. ak nebude chciet vztah lepsie pre teba aspon to ukoncis (dufam) a nebuds sa nadalej trapit .. ak je pravidlo len vyhody a jden sa zalubi je treba rychlo vyriesit co je medzi vami a bud ukoncit alebo zmenit pravidla

mattkapd
25. máj 2021

Tiež som mala takého kamaráta s výhodami.. U nás išlo čisto len o sex žiadne iné spoločne aktivity sme nemali.. Večer sme sa spolu vyspali a ráno bud on odišiel odomna alebo ja ráno od neho.. Niekedy som sa zobrala chvíľku po sexe.. Trvalo to asi rok.. Potom som sa zaľúbila ale on vzťah nechcel tak som to ukončila. Márne sa snažil volať písať úplne som ho ignorovala aj keď som potrebovala aby mi písal.. Po čase že to skúsime.. Dnes sme už manželia mame dom a čakáme druhé bábätko.. Sme spolu zatiaľ 10 rokov..

kitycat
25. máj 2021

Ak cakas, ze sa ten tvoj kanec do teba blaznivo zamiluje... Napriklad ako v tom gilme s Milou Kunis tak daj radsej nohy k sebr a uz s nim nespi...
Vynimocne sa to deje... Ale, ze by si mala mat to stastie aj ty..

c_est_la_vie
25. máj 2021

Ja poznám 3 také páry v okolí. Jeden má dieťa, druhý svadbu a stavia dom, tretí je spolu 8 r 😉. Ale viem aj o takých, kde to nevyšlo.
Osobne si ale myslím, že je dôvod prečo niekto nechce ísť do vzťahu. V keci nemám čas, vyhovuje mi sloboda a pod neverím. Tí ľudia nakoniec skončia vo vzťahu, no s niekým kto im viac vyhovuje.

natalia912
25. máj 2021

U nás bol jeden chalan ..veeelmi sa vystatoval ako on za jednou chodí a má ju len na sex a keď sa namotala, to bolo smiechu...len keď sa na neho vyprdla tak zrazu zistil že mu až tak ukradnutá nebola a ptm on za ňou doliezal 😁no bola to komédia 🙈 ale teraz sú spolu a majú spolu už aj neviemkolkorocne dieťa...hádam už aj do škôlky chodí...takže áno, aj chlap sa vie namotat, dokonca zalubit...nie každý, myslím že je to o povahe a charaktere, ale teda je to možné

jarka26011
26. máj 2021

V takejto situacii som bola aj ja. Buchla som sa, on samozrejme nie, pre vlastne duševne zdravie som to ukončila (😂) povedala by som, že moc šťastne sme od seba nešli ..prešlo par rokov, ja som vydata, on ženatý a vztah fajn, na narodky si pišeme atd...ale vtedy som to hned ukončila, cela by som sa v tom zamotala a zbytočne by som trpela😁😁 (mala som len 17 vtedy, on bol starší)

oli18
26. máj 2021

Je mi na grc, ked citam, ako sa to hore dole sexuje bez akehokolvek citu. Horsie, ako u zvierat.

jarka26011
26. máj 2021

@oli18 neuveríš, ale toto bolo vždy. Aj za čias našich mám, babiek a môžem pokračovať do aleluja. Sex tu vždy bol, je a aj bude ;) a neviem, kde je napisane, že sex musi byt iba z čistej lasky? 🤣 veď keď sa bojis, tak si každeho partnera mala poslat na hiv testy a vyriešené🤦🏻‍♀️ a sexualny život inych ľudi by ťa nezaujimal v tom pripade ;)

petamich
26. máj 2021

@oli18 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ moze jedna myslim si, ze inteligentna zena, mozno matka toto napisat, ze ti je na grc? autorka si nepytala lekciu z moralky a vlastne ani nazor na to, co si kto mysli o sexe bez zavazkov, je to na konci dna kazdeho osobna vec - tebe to nevyhovuje, nezda sa ti to v poriadku, tak tipujem, ze to nerobis, inym to zasa v poriadku pride, zrejme dokazu vecer kludne spavat, tak to tak maju a aj jedno aj druhe je na konci dna ich vec - sex je na konci dna biologicka potreba 😃 este aj ten kohut obraba desat sliepok, ked uz sme pri zvieratach ale isto vsetky iba z cistej lasky

taga
26. máj 2021

@petamich fuha, ty sa prirovnavas k sliepkam a svojho muza ku kohutovi? No, poviem ti novinku, práve tym by sme sa mali lisit od zvierat, ze sa vieme ovladat.. ci ty aj chodis po dvore hola a vykonavas potrebu kade tade ako zvieratko??

canany
26. máj 2021

@petamich to s tym kohutom si zabila, sa tu rehocem, ale ano je to pravda, ludia to volaju laska a pritom je to len suhra hormonov 😅

petamich
26. máj 2021

@taga juj dakujem ti velmi pekne za komentar ale toto nie je prispevok o mne a autorka prispevku predsa nepise, zeny je normalne, ze mam sex s 20timi chlapmi tyzdenne, neviem sa ovladat :D a teda, ked uz tak ja som stastne vydata a zijem v monogamnom vztahu, teda aspon myslim 🤔 manzela nekontrolujem, neleziem mu do mobilu ako je tusim standardom na MK a uprimne nerozumiem tvojmu komentaru netusim totiz, kde ty vidis problem s ovladanim sa, ked nezadana mlada zena sa rozhodne mat pravidelny sex s nezadanym mladym muzom a dohodnu sa, ze to bude iba o tom a nasledne by napr. ako autorka chcela nieco viac - lebo o tom je tato tema 😃 a teda nie ja som autorku a komentujuce prirovnala k zvieratam a ked uz teda tu takato analogia bola spomenuta, preto ten kohut, lebo vsade naokolo a vratane tych zvierat, je to predsa vylucne o cistej laske! ako inak ❤️

banderaska29
26. máj 2021

Chlapi dostali do vienka talent na to, aby dokázali nechať city "bokom" a vyslovene si iba zasúložiť. Poznám naozaj dosť kamarátov a mám aj takýchto kolegov, ktorí takto fungujú. Mala som za študentských čias aj ja tú "česť" viesť takýto milenecký vztah. Ale samozrejme ja som sa po čase zabuchla a on nič viac nechcel tak som to ukončila.
Chlap romantik, aj taký určite niekde je - podľa mna ani nepripustí možnosť mať sex bez citov 😀

janka0509
26. máj 2021

Môže sa zamilovat. Ale nerobila by som si velke nadeje.
Chlapi naozaj dokazu viac oddelit sex a lasku ako my ženy.

1gabriela13
26. máj 2021

Pred pomaly 8mi rokmi sme tak začínali s mužom. Teraz manžel, mame 4roxnu dcérku a všetko klape. Ale my sme na začiatku aj trávili spolu čas myslím šli sme na kávu atď, ale dohoda bola sex. 2 mesiace nato sme sa nasťahovali a odvtedy zijeme spolu.

petamich
26. máj 2021

@canany a uz som to schytala 😂😂 doteraz som veru netusila, ze sex je zakazany bez lasky, lebo ved nie sme zvierata a mame sa ovladat, kazdy den dakujem tomu Modremu Koniku, ze sa nieco nove naucim a ze v tych forach su same podakovania dobrym manzelom, otazky ako potesit partnera, ked je taky pozorny a ako travit romanticky vecer 🙈 idem si pre istotu skontrolovat toho mojho muza, ci nebeha po dvore, ked uz som ho k tomu kohutovi (udajne) prirovnala a potom este zavolam mame, ze ako ma to vychovala, ked som si dovolila mat sex dokonca (len) z cisteho potesenia a bez lasky (aby nebol priestor na kreativitu - tak PRED manzelstvom, to keby nahodou...)

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taga
26. máj 2021

@petamich strasne si trapna 🙈 sex je v poriadku, ved sme len zvieratka podla teba... za to teba poburuje, 'ako si jedna matka moze dovolit napisat, ze je jej na grc'

petamich
26. máj 2021

@taga nuz asi sa nad sebou zamyslim 🙂 bolo mi ctou pokecat si, prajem ti pekny den! 😃

kkovacovak
26. máj 2021

@taga nemoralizuj tu. Autorku nezaujíma názor na sex ako taký ale na jej konkrétny prípad. Čo je na tom mať sex len tak? Ako písala @petamich ...niekto dokáže mať sex bez lásky a niekto nie. Tiež som vo vzťahu a mám sex z lásky a planujem to tak mať čo najdlhšie a momentálne by som nemenila ale bolo obdobie kedy som bola sama a aj som chcela byť sama ale sex je biologická potreba rovnako ako hlad a smäd. Nechápem čo je na tom? Hlavne je to každého osobná vec takže netreba byť puritánka a starať sa do potrieb iných ľudí. Slušne sa tu spýtala na názor a jediné čo vieš tak ju hneď odsúdiš. Čo takto si niekedy kusnúť do jazyka a radšej si 3x prečítať čo napíšeš?

lubkavargova1
26. máj 2021

pokial je muz slobodny chlap, tak nie, tam sa striktne deli sex a city. Ked ide o zenateho, tak oni sa zvyknu namotat a milenky horsie kontroluju ako manzelky

taga
26. máj 2021

@kkovacovak a ty citaj pozorne! Nikde som autorku neodsudila! Nikde som nenapisala, ze mat sex mimo vztah je zle! Ale tu pritomna strasne cukrovo ironicka sa povysuje, ze nejaka mamicka moze napisat ze je jej na grc! To je uz v poriadku, posudzovat ine zeny, len preto, ze im neviazany sex nepride normalny??

autor
27. máj 2021

Mamicky, nevedela som aku burlivu diskusiu tu spustim 😁 to ze niektore zeny odsudzuju sex bez vztahu je normalne, niekto nedokaze mat sex bez lasky, chapem to ;) pre mna je to potreba a benefit nasho dobreho priatelskeho vztahu (v skutocnosti to nie je len o sexe, chodime na kavy, kecame,...)...sme dobri priatelia, su tam sympatie, chemia, takze trtkajuce zajaciky bez emocii za tym nehladajte 😂😂😂😂 niekto tu pisal tiez, ze preco sa ho nespytam, no preco? Strach z odmietnutia, strach z toho, ze sa stratime alebo sa to nepodari...a preco sme do toho vobec sli? Obaja sme sklamani z lasky...takze naozaj niektore zeny, co pisali ze im je na grc nevedia vsetko a hned odsudzuju, to mi je nesmierne luto...a som clovek ako kazdy iny a nemusim sa pred cudzim clovekom obhajovat...

ckocka
27. máj 2021

Tvoja otázka znela vedia muži oddelovať city od sexu. Vedia. Vedia to i ženy, len v menšej miere. Ako to má konkrétne tvoj priatel vo vzťahu k tebe naozaj od nikoho tu na fóre nezistíš.

veronikaabla9
24. nov 2021

ahoj a ako to celé dopadlo? 🙂