Kamarát nabúral, pri dychovej skúške nafúkal (mal len pivo) a navyše auto nemalo platnú STK, ale nie je jeho... Aký najhorší trest mu hrozí? Ďakujem.
vsetko zaplati z vlastneho. Plus mu dufam vezmu vodicak. Inak myslim ze nic ine... Ahaaa, este pokuta blastne
Kamarát je Hojsíkov asistent?
Každý, kto nafúka za volantom viac ako nula celych nula celych nula nula, dpč, je len sprostý vrah a mal by ísť sedieť.
@aniele presne toto mi napadlo 😂😂😂
Prakticky ziadny - pokuta za tk+ek by prisla tak ci tak, do 1 promile je to len priestupok a nie trestny cin, takze pokuta, poistovna pravdepodobne odmietne alebo aspon bude kratit plnenie, takze skodu na vozidlach zaplati z vlastneho. No a pride o vodicak nachvilu, tam tiez mozno zaplati za vratenie.
A ako dlho bude bez vodičáku? Čiže len pokutu a opravu zaplatí, to nebude problém
Opitemu ch.. ktory mi nabural do zaparkovaneho auta dali 1000 eur pokuty a bez vodicaku 30mesiacov
A ty by s takymto kamosom sadol do takeho auta po jednom pivecku?
Vsak len plechy? Potom s dvomi, tromi..
@zuzap33 A koľko promile nafúkal?
Odmietol fukat, odviedli ho policajti do CPZ, stravil tam 48 hod. Ale bol ako opity ako cik
Joooj chudáčik, nemáme ho poľutovať? Iba pivečko si dal, autíčko nie je jeho, taká malá nehôdka sa stala. Pohladkať po tej hlúpej hlavičke, a no no no. Je to iba vecou šťastia, že to dopadlo ako dopadlo.
@gribka1 Veď nie, ale nedá sa to vybaviť zaplatením vyššej pokuty ako odškodného? On by bol ochotný, že by mu nechali ten vodičský...
Snivaj. Nafukal, min na 8 mes je bez
Nemôžu mu nechať vodičák, proste nafúkal. A bude mať predpokladám zákaz šoférovania pár mesiacov, tak načo mu vodičák.
Rozumiem. Ešte jedna otázočka, čo by mohol mať z jazdy bez vodičáku?
Akože mal len pivo? Nepočul ešte o tom, že po alkohole sa za volant nesadá?
Asi pred 5 rokmi nám do nemocnice priviezli mladú rodinu, obeť takéhoto "pivára". Muž a bábätko neprežili, žena skončila s amputovanou nohou.
Veď to bolo len pivo...
A ten kamarát ti je čo keď za neho tak orodujes. Proste ďalší nezodpovedný ,čo si myslí že na neho nedôjde.
A teda myslím že ty si vlastné aj ten kamarát, tak dúfam že ťa chytia aj druhý krát a dostaneš omnoho prísnejší trest ako pokuta a odobratý vodicak, keď ti nestačilo,
To si robíš srandu? Ze jazdiť bez vodičaku?
Dobre, máte všetci pravdu. Myslím, že sa už poučil... Nie som to ja ani žiaden Hojzník... Je to brat a šiel na otcovom aute proste
Tak mal by dostať po papuli, nie špekulovať a načierno šoférovať. Dostane ďalší trest a iba sa to bude naťahovať. Treba trest prijať a vydržať, dozrieť k zodpovednosti.
@marhulka13 On šoférovať vie, tú nehodu nespôsobil on.
@gribka1 Dobre, ale ja to neovplyvním, čo on spraví.
Tak mu to vysvetli, nech vydrží a príjme trest. Aj keď nehodu nespôsobil, proste za volant len za triezva.
Predpokladám, že policajti zaistili dôkazy (dychovú skúšku, doklady, správa o STK/EK) a spísali záznam o nehode. Ak hodnota alkoholu nepresiahla 1 promile, vec sa bude riešiť ako priestupok. Brat môže byť a pravdepodobne aj bude predvolaný na priestupkové konanie na dopravnom inšpektoráte. Schytá pokutu za STK/EK a pokutu a zákaz šoférovania za alkohol obvykle od 6m do 3 rokov. Ak bola prekročená hranica 1 promile polícia odovzdá vec na súd, kde sa bude riešiť trestný čin. Ak ide o priestupok, je dobré spolupracovať, vyjadriť ľútosť a poukázať na poľahčujúce okolnosti (napr. nízke množstvo alkoholu, dobrý záznam v minulosti). Ak hrozí zákaz šoférovania, môže požiadať o skrátenie trestu, napríklad absolvovaním kurzov o bezpečnosti cestnej premávky. Toľko fakty, ale inak si myslim, že je idiot a dufam, že trest bude dostatočný k zabezpečeniu nápravy ✌️
Čiže on je vlastne obeť?
A otec prečo nemá na aute STK??? Ved dostane pokutu. Ci auto bolo odhlásene?
Mal povedat policajtom, ze teraz fukat nemoze a nech dojdu za nim za 15 hodin.
Ja.neviem autorka ale ty si taka primitivna jednoducha ked sa pytas taketo nezmysli? Keby tebe.niekto takyto zrazil rodica dieta tiez by si sa takto primitivne pytala? Ja dufam ze si to dobre odserie.
Ešte podotknem, že sa nikto nezranil. Škody sú len autách.