Ahojte chce som sa opýtať či neviete kam chodia všetci robiť tie online shoping oblecenia, kabeliek a topanok znaciek ako dior, Lv, prada a podobne. na instagrame profil ako luxus_shop_sk pridava pravidelny online shoping ale nikto vam nepovie kam to chodia kupovat.
@abeceda99 keby vám to povedali, tak by prišli o biznis. V prahe a Viedni sú také obchody. Na Slovensku neviem. A určite už majú aj známosti, aby sa vedeli dostať k nejakým limitovaným kolekciám a tak. Potom ešte viem, že pravidelní zákazníci majú nárok na limitované kúsky, ku ktorým sa obyčajný človek nemá ako dostať.
Do Turecka 🤣🤣 ( srandujem) 🤣
@kacernakokse a neviete asi kde tam, kde priblizne hladat?
@ariannazara aj mne to napadlo 😅
Ono stačí občas zaletieť do USA a tam to môžeš prehadzovať vidlami. V Outletoch toho je mraky a za podstatne menšie peniaze než u nás, existuje tam aj x ďalších lacnejších reťazcov, ako trebars Ross, kde to je za hubičku, ale kvalita už je vidieť... Ja som si teraz v októbri priviezla dva nové kufre plné handier😂
@abeceda99 dať do Googlu lv vieden alebo Dior Praha. Adresu presnu netuším a ani ju nebudem kvôli niekomu hľadať.
V Prahe na Parížskej
@abeceda99 influenceri, celebrity to majú takmer zadarmo, fungujú ako živá reklama, aby ľudia po týchto predražených veciach tuzili
@abeceda99 no neviem ako ostatny,ale ja raz za cas si kupim letenku za par supov do Barcelony a tam si nakupim😀
V parndorfe je outlet vsetkych tychto znaciek, a vo viedni v center mesta najdes všetky pokope, v trvale. Goldenes Quartier
@abeceda99 zrovna luxus_shop_sk (pokud myslis na ig) to nakupuje bud v Turecku nebo Cine. Vzdyt na ig mas primo napsane 1:1 original a kvalita :D staci se jenom mrknout na popis. Nebo pokud nemaji uvedenou cenu u kazdeho prispevku, tak jsou to vetsinou fakeove obchody. Takovy myluxbazar nakupuje originaly z celeho sveta. Tam vidis cenu u kazdeho jednoho produktu, ktera je srovnatelna s cenou v obchode.
@ariannazara nesrandujes 😅 u luxus_shop_sk to tak i bude 😅 nebo Cina
No to nie je tak, ze pride do LV obchodu a nakupis, mas prideleneho vlastneho shoppera, s ktorym si dohodnes stretko a dopredu mu povies, o co ma zaujem aby to pripravil. Pripadne ak maju novinky, tak ta informuje. Pripadne robia vykup od inych ludi (samozrejme overene s blockom). Ak chces take zakladne znacky ako Furla, RM, Valentino, Oskar de la Renta, tak eshop (theoutnet.com atd.). A vacsinou Pariz, Milano... ono tie ceny nie su rozdielne, znacky ako LV si drzia vsade ceny rovnake.
Ak ovsem nejdes po outletoch.
Ku nam najblizsie vo Viedni (Tuchlauben a okolie) a v Prahe (Parizska). Potom v ramci EU napr v mestach ako Milano, Rim, Pariz, Amsterdam, Londyn atd…Co sa tyka IG a personal shoppingu, osobne by som verila iba Myluxbazar-u.
@lusyyy36 Nie je v Parndorfe outlet vsetkych tychto znaciek, LV a Dior napr nemaju outlety vobec 🙂
Ja neviem, ale tá Ukrajina, to už asi nefunguje
Nora Mojsejova chodila do Milana.