Ahojte 😊 chcem sa len spýtať či náhodou neviete,kde sa v BA robí jednodňová konizacia krčka maternice ? Nemáte s tým niektorá prosím vás skúsenosť ?
Ďakujem za každú odpoved 🙏🏼
Ahoj som po konizacii 6deň, som znepokojena, mám strašne zapachajuci výtok, niekde som čítala že je to normálne, máte s tím niekto skúsenosti?
@natalila90 ja som bola 3dni
@rainbow82 písala som ohľadne konizacii to áno, ale pýtala som sa na alternatívnu medicínu !!! Keď ta to otravuje tak to nečítaj... tiež som len človek a potrebujem sa o tom viac poradiť a dozvedieť. Keď si zdravá tak buď za to rada a cháp ľudí ktorí na tom možno nie sú najlepšie ! Ďakujem za empatiu 😊
@bekynka301 Viesco ak sa necitis dobre tak určite zavolaj na tu kliniku kde ti to robili a uvidis😊 ale neostávaj doma keď máš problémy a máš z toho zlý pocit. Ja tiež riešim konizaciu ale chcem jednodňovú a lepšiu ako je v Ružinove nemocnica... držím ti palce nech si čím skôr fit
@bekynka301 a kde ti to robili ?
@natalila90 ahoj Mo volala som vraj je to normalne😀to je to vypálené tkanivo malo by to prejsť ak by som mala tepty mam sa zastaviť
@natalila90 v Košiciach
@bekynka301 no super teším sa že to nieje nič vážne 🙏🏼 Tak sa pekne liec a oddychuj hlavne
@natalila90 ďakujem pekne aj ty sa drž
@natalila90 ja mam zápal ale nedozvedela som sa kde presne používam tabletky Doxyhexal to je na nejaký silný zápal a enzinol to si dávam tabletku do pošvy a výtoky
@natalila90 pekný večer ja som tiež chcela iba poradiť o tabletakch Doxyhexal a enzinol .Ako poviem vám pravdu nikdy som tieto tabletky nemala a cítim sa po nich viac viac horšie ako na úmretie
@lukasko12 ja mám už po konizacii, bola som v Kochu a neľutujem to 🙂 ak máte problémy, racej choďte s tým nech ste zdravá 🙂
@natalila90 prosím veď ja som ich už zobrala a cítim sa po nich fajn len nemám menzes už druhý deň len to som chcela vedieť či je to normálne či
@natalila90 ahoj,vedela by si mi v skratke napisat ake to bolo u kocha,aky je postup?dnes som tam volala ale zatial som sa neobjednala,najprv vraj pojdem na vysetrenie,v iny den na predoperacne(zoberu mi krv a spravia ekg?) A potom uz len konizacia?potrebujem vediet napriklad ze ako dlho si cakala v cakarni,ja tam musim ist so synom 21m nemam ho kam dat,tak ze ci tam pojdem len 2 krat s nim a potom uz len na operaciu?pustili ta v ten den alebo na dalsi,dakujem papa
Už zase?Robíš si prdel?Už si tu raz písala a dostala milión odpovedí 🤔