Kam v BA na dentálnu hygienu?

noemikatka
13. aug 2019

Ahojte maminy poradí mi niekto kam ísť na dentalnu hygienu v bratislave najlepšie petrzalka alebo stare mesto ako sa to pohybuje cenovo? Sla by som aj cez zľavu dna len mi nejde platiť cez net je aj niaka ona možnosť ako ísť za dobrú cenu? A ešte otázka je to bolestivé? Ďakujem za odpoveď 😊😊😊

liz_lemon
13. aug 2019

je to nepríjemné, bolestivé nie, bežná cena je tak cca 50 EUR

eliska13
13. aug 2019

@noemikatka bola som v Petržalke oproti železničnej stanici nepamätám nazov cez zlavomat 27 eur bežná cena je oveľa vyššia
Bola som veľmi spokojná, obrúsi zubný kameň, vylesti, pieskovanie cca hodina zistí, ak máš zápal ďasien....ak chces tieto zlavomatove zľavy musíš platiť cez net, tak nech Ti to niekto iný kúpi
Bežná cena v Ba je okolo 45-50 eur

eliska13
13. aug 2019

@liz_lemon a nie neboli to používa sa UTZ...na docistenie zubného kameňa náradie neviem ako sa to volá😄

alexandra2468
13. aug 2019

@noemikatka presne tak, neboli to len to je neprijemne.
A teda povedala by som, ze bezna cena v ba je 80eur, podla toho co vsetko ti robi.
Ja chodim tiez cez zlavudna do kliniky Doktor Martin

noemikatka
autor
13. aug 2019

nikdy som cez zľavu dňa ani nerobila keďže mi platiť nejde kartou a ak by mi to niekto zaplatil to čo treba preukázať že som to zaplatila ? môže mi ti niekto prosím podrobne napísať ako to spraviť dakujem 😂😂😂

noemikatka
autor
13. aug 2019

@eliska13 mozes prosím podrobnejšie napísať ako sa nakupujem cez zľavomat nevyznám sa 😅😊 dik

eliska13
13. aug 2019

@noemikatka niekto to zaplatí svojou kartou zadas mail na ktorý príde kupón s tým sa preukazes v ambulancii.objednas sa v ten den kedy kúpiš kupon

eliska13
13. aug 2019

@alexandra2468 áno ja som bola šokovaná vo Vajnoroch pýtali 70 eur väčšinou som chodila za 45 do Yluxu na Racianskej tiež už zdvihli ceny

@noemikatka je to fajn sama si tak nevycistis plak, kameň, zafarbeniny z čaju kavy

noemikatka
autor
13. aug 2019

@eliska13 už na to dlho chytám pretože sa mi robi kameň len som taký bojko ale keď to neboli je dobre a to že to je nepríjemne hádam znesiem

michelle567
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
union_zp
AMBASÁDORKA
14. aug 2019

@noemikatka Ahoj, ak máš Union tak máš 100 eur na zubné ošetrenie, kde sa vzťahuje aj dentálna hygiena.

noemikatka
autor
14. aug 2019

@union_zp mám union len vôbec neviem ako to spraviť ako postupovať aby preplatili ak môžem napisem vám správu