V Berline odsudili 27 rocneho pakistanca za znasilnenie 6 rocneho dievcatka na 20 mesiacov podmienecne...pri akcii, kde chcel otec dievcatka zasiahnut otca policajti zastrelili....pakistanec konal impulzivne, v sulade s prirodzenostou, k cinu sa priznal a nevidel rozdiel medzi dievcatom a zenou....Preto len podmienka....WTF????? Tak isto aj za znasilnenie maleho chlapca dostal imigrant v AT iba podmienku...lebo zenu nechal doma a mal ludsku potrebu...nevedel sa tomu ubranit
Preboha, kam to EU speje?....
Som len ja zhrozena????
Blbosť
Pripad z berlina
http://www.bz-berlin.de/tatort/menschen-vor-ger...
@medovka14
Myslis?...zatial som ti poslala link na pripad z berlina...
@medovka14
@bosoriak
https://aktualne.atlas.sk/zahranicie/europa/nep...
K aktualnemu rozsudku som sa zatial nedopracovala...ale aj tak myslim, ze vidno, ze som si to nevymyslela...alebo @medovka....este stale je to blbost?
oko za oko, zub za zub, to by malo stale platit...
@erikavesela určite nie si sama zhrozená. Je to neprijateľné, aby dostal za taký čin len podmienku. Mal byť na tvrdo zavretý a to na pekných pár rokov. Ale tak... dajú tam nejakú reality show, alebo primitívny seriál a viac než polovica národa sa uspí do príjemnej hypnózy, v ktorej sa nič podstatné nerieši a najzávažnejší problém je, ktorá si dala papuľu napichať botoxom a ktorá má nové prsia.
@shia
Mas uplnu pravdu...plne s tvojim nazorom suhlasim...ver tomu, ze takychto pripadov je vela...kedze citavam Die Welt, die Tageszeitung a pod...tak vidim,.co sa v DE deje a mnoho z takychto pripadov sa do slov.novin ani nedostane....stale sa viac a viac uistujem, ze som rada, ze sme sa po 10 rokoch stade vratili
@erikavesela keby som sa vyjadrila otvorene, co si o tych "donasacoch novej kultury" myslim, tak som tu za rasistku (a nech!). V tomto som nekompromisna, a ano, hadzem ich do jedneho vreca a ako stale sami dokazuju, tak opravnene. Oko za oko, inak to s nimi nejde a ine ani nepochopia
@alaguema
Presne tak...zial taka je realita...to by museli priznat, ze to vsetko ma ten quasimodo ..ako merkel v DE volaju, na svedomi
Ale vidis, uz sa ozyvaju zeny s tym, ze je to blbost...
@erikavesela žijeme v komplikovanej dobe a nemám pocit, že by na radikalizmus bolo riešením viac radikalizmu. Toto zašlo už príliš ďaleko a obávam sa, že ak by sa spustila lavína násilia z jednej aj druhej strany, tak sa Európa ocitne vo veľmi škaredej vojne. Modlím sa za obozretných a pokojných ľudí na podstatných miestach. Merkelka končí...
@shia
Ano, ja tak isto a nie som ochotna tu legendarnu ihlu v tej kope sena hladat
Podla najnovieho...bolo pisane v novinach...ked chces najdem ti to...vraj rasy neexistuju..takze rasistka byt nemozes😉
A este cosi...arabi a im podobni su indoeuropska rasa. Takze, ked rasy existuju..tak ako tomu bolo donedavna.. tak ani tak rasistka nie si pretoze tiez patris do indoeuropskej rasy😛😛😛...to len slnieckari maju v hlave pomotane a nepoznaju zlozenie obyvatelstva sveta
Ale inak s tebou v kazdom slove suhlasim
@erikavesela Dakujem, uz som to nasla aj na inych, nez na nemeckych bulvaroch. Nerozumiem, naco je to dobre takto duchat do uz beztak vybusnej atmosfery (narazam na rozhodnutie sudu). Nuz sud rozhodol ako rozhodol.
Takze tvoje zhrozenie je opravnene. Akurat tak nejako tusim, ze ti ide o to, aby sme obvinovali utecencov. Pritom ja si myslim, ze vina je na pleciach sudu a zakonodarcov.
@alaguema
ibaze prave tieto situacie a zametanie pod koberec k radikalizmu ludi smeruje ovela viac ako cokolvek ine.
pocit, ze nas tlacia do pozy tych chapavych, ustupcivych a ich za vazne trestne ciny trestaju iba takym paci-paci po rucicke.
je to do oci bijuce.
keby nejaky nemec siahol na migrantske dieta a znasilnil ho, doslat by par rokov podmienecne.
a tohto su si ludia vedomi. a toto podvedomie ich zradikalizuje lahsie, ako cokolvek ine.
pocit neferovosti, nespravodlivosti a pocit toho, ze statne organy su na strane cudzincov, hoci ich platia domaci. pocit, ze konaju proti nim a ze konaju podla toho, aka politicka vlna zrovna ide a co je "in" na politickej scene.
dokonca ked bulvarna tlac uverejni titulku: "Muzi, budte v pozore - Kate Upton vyvetrala nove silikony!", coraz menej ludi to dokaze odvratit k inym myslienkam a tomu, aby sa prestali zaoberat problémami, co su realne okolo (aspon co citam v diskusiách pod clankami, tak samotni diskuteri od holych prs kvazi-celebrity automaticky prechadzaju k politike). a to uz je co povedat.
ibaze prave ten hnev, ze toto sa robi (zameta pod koberec), spusti Sudcu Lyncha ovela skor.
Ibazeby prave presne to chcel niekto dosiahnut. Taka akoby obratena psychologia. tvaria sa, ze tomu chcu zabranit, ale robia veci, co to musia zarucene spustit.
@alaguema
@erikavesela
Rovnake tresty by dostal aj europan. To len k tomu, aby ste sa zbytocne nerozculovali. Chyba je systemova v zakonodarstve a sudnictve, nie v utecencoch. Nebudem obranovat nikoho, kto zneuzije male dieta, zasluzi si trest (a omnoho tvrdsi, nez toto tu). Realitou vsak je, ze rovnake podmienky sa udeluju aj na Slovensku. A co je horsie, na Slovensku sa casto obetiam zneuzivania ani neveri, vec sa nevysetri a ak sa vysetri, tak sa posunie do stratena (vid napr. ten pripad zneuzivania v zariadeni Cisty den.)
Skuste prosim pozerat na celu problematiku utecencov ako jednotlivcov presne ako sa pozerate na Slovakov. Neda sa povedat, ze vsetci Slovaci su lenivi a hlupi, rovnako sa nemoze povedat, ze vsetci utecenci znasilnuju male deti. Ti, co to urobili, si zasluzia trest. Ale ti, co nic neurobili, za co budeme trestat ich? Za to, ze si dovolili utiect pred bombardovanim svojho domu a pred smrtou svojich deti? Ci len pausalne za to, ze maju tmavu kozu?
Z hlbky srdca vam prajem, aby sa raz tato optika neobratila proti vam a vasim blizkym.
@bosoriak
Pozri, isto mam proti nim vyhrady a som proti tomu, aby do europy prichadzali.....ale je jedno ci to spravil pakistanec, madar, poliak, american...takto sa to riesit nema!!!!.. napriek tomu to urobili imigranti....konkretne u nich plati pravo cin odcinit tym istuym sposobom na osobe odsudeneho..ale to sa u nas nerobi...ok akceptujem..i ked nie vzdy suhlasim .......hlavne mi nie je uplne jasne, co ma tato ich vlna znamenat a co je skutocnym dovodom ich prichodu, co alebo kto donutil merkel, aby ich sem zavolala
Chcem ta ubezpecit, ze moj prispevok nebol namiereny smerom...podme do imigrantov...
@bosoriak
Problem je v inom..v tom ze nikde v europe, snad mozno miestami v uk, pozri DE, francuzsko...multi kulti nebolo prekonane...nikde sa to nepodarilo...a nikdy nepodari...ich nazory, zivotny styl, rozmyslanie, pohlad na zeny, deti...atd nie je zlucitelny s europskymi hodnotami...zila som v De 10 rokov a videla som, ze vlastne od 2.sv.vojny, ako k nim prisli gastarbeiteri sa multikulty nepodarilo prekonat....
@bosoriak
Ty si este asi nemala docinenia s arabmi alebo turkami, ktori nenavidia europanov, ze?
@alaguema
Zial vyzera, ze nie...nemaju koho volit...ale mala by aspon vycuvat z politiky
@erikavesela krabina.neberim tomu.ze ich neodsudili.nie si to zasa len bludy na rozsievanie nenavisti voci migrantom?? tie mobiny su aspon doveryjodne?nie vsetko. co citame je aj pravda. a tomuto vibec neverim.ze by ich nalezite nepotrestali.
@shia Este to tak, hladat riesenia, kompromisy a mier! 🙂
@lucinka511 Odsudili ho na podmienku. Sud podla Frankfurter Allgemeine (co su celkom dost doveryhodne noviny) vzal do uvahy, ze sa priznal a usetril tak obeti traumu este aj z vysetrovania. Nuz spravne to nie je, ale bohuzial podmienka za zneuzitie deti nie je nicim vynimocnym ani pre europanov.
@lucinka511
Prepac nie som typ, co sa pozastavuje nad tym, ze banasovu poziadali o ruku, ako mnohe tu na MK...nie som typ, co cita bulvar, ako novy cas, topky alebo die Bunte...
Veris, ci nie, je to tak...presne to sa stalo
@erikavesela Mozes, prosim, okrem zhrozenia dodat aj nejake zdroje tychto sprav?