Kam sa dá chodiť plávať v tehotenstve v Bratislave?

fleuerette
8. nov 2010

VIete mi poradiť, kam by som mohla chodiť plávať v Bratislave, alebo v okolí, tak aby som si neuhnala nejaké komplikácie? Existujú nejaké "kurzy" pre tehotné, tak ako sú cvičenia pre tehotné? Na nete som zatiaľ nič nenašla

mircalla
8. nov 2010

no obavam sa, ze plavanie asi nie je bezpecne nikde. aspon nie v bazenoch. ja som sa cele tehu napriklad len sprchovala pre istotu

barbisha
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
droby
8. nov 2010

to je dobra otazka, aj ja by som rada vedela,
moja dr napriklad plavanie odporuca ako pohyb v tehu, samozrejme pozor na infekcie a musi byt vsetko ok.

mataa
9. nov 2010

Baby, ja chodim plavat v BA - Zahradnicka 42. - snop Je to vlastne aqua aerobic pre tehotne. Nakolko je to specializovana nemocnica, pravidelne sa tam konktroluje hygiena. Vrelo odporucam.

bellugia
9. nov 2010

Super tip. Mňa by aj zaujímali iné kurzy, aké sú v BA možné - pre budúce mamičky - cvičenie...

venika_v
10. nov 2010

ahojte, tak je viacero cviceni kde sa da chodit cvicit, jedno je napriklad na zochovej, velmi mila precvicovatelka, len problem je ten ze nas je velmi malo a niekedy sa to cvicenie ani nekona, napriklad ako vcera.... takze tymto hladam partacky co by chceli chodit na cvicenie pre tehotne http://www.fitrelax.sk/dokumenty/cvicenie_tehot...,

majte sa krasne a krasne tehulkovanie

barbisha
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babulkaa
27. apr 2011

ahojte a co kupanie v jazerach ??? to sa tiez nedoporucuje?? Neviem si predstavit ze sa cez leto niekde neslahnem do vody 😀

bambola
27. apr 2011

@babulkaa ja by som to rozhodne neriskovala hlavne v jazerach a iny nadrziach, tam su vsetky tie mozne sinice a neviem co este. posledny mesiac tehu som mala von 35 a viac ale namocila som si tak max. nohy. inak plavanie v bazene sa v tehu odporuca 🙂 samozrejme ak niesi na rizikovom a vsetko je ok 🙂

dulkagabulka
27. apr 2011

V Trnave v Klube Kvapka plavaju babatka a mozu plavat aj tehulky- nakolko je tam voda podobna morskej, v ktorej sa nemnozia bakterie..pohladaj na nete
myslim ze adresa je

z BA do TT je do po dialnici za 25minut 🙂

danusskaaa
24. apr 2012

ak vladzes chod plavat, urobi to dobre tebe i babu, avsak nezabudni sa po kazdom kupani poriadne vycistit zospodu, napriklad preplachnut sa Rosalginom-preventivne aby si nedostala nejaky zapal.

barbishkamiracle
3. máj 2012

SNOP - tehulkam neodporucam, nakolko sa tam doobeda cvici a plava s pacientami a je tam prilis tepla voda = mnozstvo bakterii

odporucam novy bazen v Plaveckej akademii na Sustekovej v petrzalke, je tam slana voda. plavaju tam len deticky a tehulky.

majushka30
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betula
26. apr 2013

určite neočierňuje ŠNOP, z vlastnej skúsenosti viem, kto tam chodí plávať už len z nemocnice. presne kvôli tomuto to nikomu ani ja neodporúčam a hľadám iné riešenie na plávanie.