Kam s taniermi a pohármi, ktoré už nepoužívame?

murielaa
28. nov 2022

Ahojte, viete mi poradit kam by som mohla zaniest taniere a pohare, ktore uz doma neopouzivame? Robili sme v kuchyni vianocne upratovanie a nepotrebny riad chceme dat prec. Ak sa nic nenajde, tak to odniesiem na zberny dvor. Dakujem

viestta
28. nov 2022

Na charitu, do krízového centra, červený kríž. Treba zistiť co mate v okolí.

pribinak
28. nov 2022

@murielaa na jasovskej ulici v Petržalke je sklad solidarity, skús ich osloviť. V Dúbravke máš centrum pre rodiny, oni robia pravidelne zbierky domácich potrieb

aknamorka22
28. nov 2022

Ja všetko takéto dávam na FB na stránku Nevyhadzujte/darujte a vždy si po to niekto príde. Stránky sú potom rozdelené podľa okresov 🙂

beata_k
28. nov 2022

@murielaa Daj ku kontajneru. Poobede to tam nebude.

deti95060810
28. nov 2022

charita... u nás pravidelne odomňa pýtajú ... vraj hrnčeky môžu byť aj bez uška.

natalala
28. nov 2022

@murielaa vidim, ze si z BA skus aj KOLO mozno 🙂

akvi
28. nov 2022

@aknamorka22 presne, toto je super skupina, už som sa tam zbavila plno vecí, ktoré mi bolo ľúto vyhodiť.

janka_266
28. nov 2022

@murielaa id nás ich vzala kamoska, čo prenajíma apartmány v lete, že tam ich nikdy nie je dosť 😃

katuskamala1
28. nov 2022

Ja som zaniesla do nemocnicnej jedalne (pribor). Mozes i do skolskej jedalne ci nejakej inej, charita, atd atd

liljana
28. nov 2022

Nevyhodit uz len z ekologickeho hladiska. Darovat cez net, alebo na povalu a casom, ked niekto bude potrebovat, darovat,

murielaa
autor
28. nov 2022

Dakujem za tipy, skúsim teda obvolat charity a útulky a uvidim, ci bude o ne zaujem 🙂

monillia
28. nov 2022

@murielaa Ja som darovala do nemocnice, rovnako a juteraky ,obliecky, bavlnené tričká