Ahojte, kam posunúť detské veci, z ktorých deti vyrastú? Oblečenie je po 2 deťoch, takže nie je už v top stave na predaj, ale ani zničené na vyhodenie. Takisto bábätkovské hračky, kam s tým ? V blízkom okolí v rodine už malé deti nemáme. Len tak darovať to nechcem, to sa ozývajú samí špekulanti. Ako vyhľadať adresne niekoho, kto to ozaj potrebuje ? Viete poradiť nejakú charitu v NZ a okolí ?
Hračky ktore sa daju lahko umyt by zobrali aj do nemocnice na detske oddelenie a ak mas malicke veci tak na na novorodenecke. Tam su vdacni za taketo veci
A čo tak sa spojiť s charitou alebo nejakým domovom sociálnych služieb? Alebo možno aj na UPSVaR by vedeli poradiť...
Ja som dala na bazos, že mam dve plne nakupne tašky oblečenia pre dievcata, tej a tej velkosti. Do pár dní si ich boli vziať.
Ja by som sa popytala v sirsom okoli... tiez nemam rada tych spekulantov, ked dam inzerat na net, ale funguje, ked dam do slusnej susedskej skupiny, ze darujem to a to... hned je to prec. Detske domovy a charita toho maju na tony a ani to neberu... najma take tie babatkovske vobec
Vyskúšaj nahodiť ako balík do bazárika za nízku cenu, prípadne Aukcie od 1€. To sa väčšinou rýchlo rozchytá. Tiež sa mi nechce naťahovať s predajom tak ponúkam čisto nové veci v aukciách a zopár kusov som už po eure predala...aspoň viem že to človek naozaj využije už keď reaguje na ponuku 🙂
Skus si zistiť, či nie je v okolí nejaký sociálny šatník. My mame v Ilave a tam sme doniesli veci po nás dospelých, aj niečo po dcére. Pripadne na fb SH rôzne skupiny ako "Mamičky v núdzi" a podobne (presne neviem), možno nájdeš nejakú sociálne slabšiu rodinu, ktorá sa veciam poteší.
Ja to robim tak, ze spravim velky balik za symbolicku cenu. Napr za 0,20- 0,50e ku. Zvacsa mi to beru mamicky z dedin. Ti co chcu zadarmo by este aj dovoz chceli🙈
Teraz nad tebou mala jedna diskusiu, ze jej prisiel balik z bazarika v chlpatom stave za vela penazi, tak posli to jej, mozno sa poteši
Darovala by som aj spekulantovi... ved co uz sa da naspekulovat s detskymi vecami? Ja o starost menej a nech si zasa lame hlavu on...
skus vygooglit v okoli obecny urad, budu vediet o socialne slabsej rodine, ktorej sa to zide..