Kam na veštenie/očistu od negatívnej energie?

cawes
5. aug 2019

Prosim nerieste preco zaco, ale mam kamarata, ktory mal priatelku rozisli sa ona chodila k neakym samanom. A on sa nevie dostat z negativnej energie.
Poziadal ma, ze chce ist niekde vycistit/ocisstit alebo odkuzlit seba a svoju mysel. Ja na taketo veci neverim a nikoho nepoznam.
Je zo zapadneho slovenska, viete mi poradit?

stanulienkat
5. aug 2019

Chlapec ma proste depky. Ak veri na duchov,tak dobry psychiater.

gigie24
5. aug 2019

Nech si da urobit cistenie, alebo odblok. Ak ma niekto danosti liecit nikdy nesmie nimi manipulovat inych ludi bez ich vedomia, tomu sa hovori "cierna magia".

lula313
5. aug 2019

@stanulienkat no ja neviem. Kamoska si nasla ženatého, jeho žena chodila k rôznym šamanom, posielala na neho mágiu a tomu chlapovi skrachovali všetky firmy(to bol fakt bohatý), s kamoskou sa od tej doby začali hadat a aj keď sú spolu(už niekoľko rokov), nie sú stastni, navyse ich vzťah poznačila aj jedna tragédia, takze si nemyslím, že by na tom niečo nemalo byt..

dada_99
5. aug 2019

@cawes je mozne ze su to len zhody nahod, ktore su zle a niekto si nieco pripisal tomu a tomu, ale aj ked len pre dobry pocit, mozno by mu vedel pomoc aj nejaky farar alebo taktiez nejaky takyto saman ci vestica

tiimka
5. aug 2019

@cawes vestenie, karty, kuzla, odkuzlenia, ocistenia, cervene snurky, ezoterika atd., atd. patria pod demonske kralovstvo. Ak bude vyhanat jednu techniku zla inou technikou zla, nic si nepomoze, naopak zamota sa do toho este viac. Ale je tu silnejsie kralovstvo nebeske a jediny kto dokaze premoct zlo je Jezis Kristus Boh, On vyhanal zlych duchov, uzdravoval chorych a v Jeho mene, vyhanali zlych duchov ako napr. apostoli. Skutocna viera v Jezisa ako Boha a nasho Spasitela ocistuje, ochranuje. Jezis premohol zlo a je vitaz, preto ma moc nad kazdym a nad vsetkym, je Pan panov, Kral kralov, Boh v ludskej podobe. O tom vsetkom pise Biblia. Treba vsak vediet ze Krista si nemozno pouzivat ako nejaky nastroj na nieco, niekoho, treba v Neho skutocne uverit a dat mu do ruk svoj zivot, prijat ho ako Pana nad svojim zivotom, milovat Ho.

Jeden uryvok z pisma
Biblia Sk16:16 Keď sme sa šli zasa modliť, stretli sme akúsi dievčinu, ktorá mala vešteckého ducha a veštením prinášala svojim pánom veľký zisk. 17 Chodila za Pavlom a za nami a vykrikovala: "Títo ľudia sú služobníkmi Boha, Najvyššieho, a zvestujú vám cestu spásy." 18 A robila to mnoho dní. Pavla to dohnevalo, obrátil sa a povedal duchu: "V mene Ježiša Krista ti rozkazujem, aby si z nej vyšiel!" A v tej hodine vyšiel.

0hena0
5. aug 2019

@gigie24 a kto pouzije ciernu magiu, obrati sa proti nemu samemu

gigie24
5. aug 2019

@0hena0 Plne suhlasim, vsetko treba robit s Bozou laskou

savoya
6. aug 2019

Poznala som jednu zenu,bola z Kosic vydata a potom rozvedena mala s nim tri deti.Dala pomocou ciernej magie spalit ich vlastny dom lebo sa vraj v nom stale len hadali.Potom chcela ziskat neakeho muza a ten muz jej vraj potom stale vyzvanal a pisal smsky.Ja by som v zivote nesla k vestkyni,poskodzuju vasu auru a poskodzuju ludi kartami ktori si potom privolavaju pomocou vestieb negativne udalosti.Su jednoducho poskodeni kartami.Ludia budte silni a svoj osud si urcujte sami a vyhladavjte len ludi ktori su pozitivne naladeni a modlite sa k Bohu aspon jeden krat za den.

zuzinapipina
6. aug 2019

@cawes Vestenie Vanda Medium
https://m.facebook.com/profile.php?id=100002613...

Zije vo viedni, ale casto chodi do Malaciek a do Nitry aj. Ja ju poznam osobne a je to naozaj carovna a uzasna zena. Venuje sa tomu cely život 🙂

adam1238
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evasvecova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz