Kam na nákupy najbližšie do Rakúska?

j_ank_a
4. mar 2014

ahojte. chystame sa na nakupy do Rakuska a potrebovala by som radu, kam od BA najblizsie ist, kde najdem pokope vsetko. od potravin, cez oblecko (pre dospelych), az k drogerke? kde je lacno? ktore obchody sa oplatia? a co konkretne tam kupujete? citala som tu uz vela diskusii, ale ziadna konkretna presne co hladam... pocula som, ze napr. praci prasok ariel sa oplati, alebo cokolady... ale neviem presne v akych obchodoch to najlacnejsie najdem... vie mi niekto kto chodi na nakupy do Rakuska poradit? dakujem...

bubinko1506
4. mar 2014

ahoj, take najblizsie nakupne centrum je bruck an der leitha - najdes tu potraviny spar, zielpunkt, drogeriu müller. oblecko a topanky tam kupis v rovnakych obchodoch ako aj v BA (NY, takko, deichmann, s.Oliver,...). Je to ale take mensie centrum.

Take väcsie je kusok pod Viednou - Shopping City Süd - tu najdes uz fakt vsetko 🙂
inak, prasok sa ti oplati kupovat hlavne v bippe, ci uz v kittsee (tu sa da teoreticky kupit aj oblecko, ale osobne by som isla kusok dalej do brucku) alebo v hainburgu - odporucam vybavit si BiPa card.

2danculik
4. mar 2014

neotvorili v kittsee nejaké obchodné centrum? tusím som to niekde na nete videla

reluska
5. mar 2014

ak ideme cez Ba Berg tak na konci Haimburgu máš Bippa drogeriu, Interspar, Billu, Hoffer a Lidl... dalej je Bruck kde máš menšie nák. centrum... drogerie-Muller, Dm, Interspar, Kik oblečko.... potom v Kittsee máš opäť Bippu, Hoffer, Billu a nejaké oblečko 🙂 ale najradšej chodím do Gänsendornfu lebo máš tam menej Slovákov a tím pádom viacej tovaru... ak je napr. v akcii v Hofferi v Haimurgu je vypredané a tu kúpim v pohode 🙂

zabka79
5. mar 2014

@j_ank_a každý ti povie ináč, ja som išla do Rakúska na úžasné tipy na nákupy a nikdy v živote som nič poriadne nekúpila.Pritrafí sa výhodne možno džús, alebo čokoláda ale to musíš stráviť pol dňa v niekoľkých obchodoch. Kvôli arielu ktorý môže byť raz do mesiaca v akcii sa ozaj neoplatí cestovať. Naviac zľavu o ktorej ti budú ľudia rozprávať nemusíš zastihnúť. My sme tak išli na úžasné lacné mäso, bolo síce pekné ale isto nie lacné, predražené asi o 30% ako u nás...Nakoniec sme skončili v BA v potravinách...Beriem tom skôr ako výlet, nie ako výhodný nákup.

bubinko1506
5. mar 2014

my chodime do rakuska kazdy tyzden, vzdy doplnime zasoby a zaroven si spravime vylet po niektorom mestecku - v blizkosti hranic je niekolko zamkov, ktore su fakt pekne 🙂 . A cyklotrasy su takisto fajn.

sasheek
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lumarque
14. júl 2024

Ahojte kočky, chcela by som obnoviť tému. Cestou na Schwechat máte nejaké tipy na dobré nákupné centrá? Všetky obchody v sobotu zatvárajú o 18? Akú drogériu si zvyknete nosiť na Slovensko? Prípadne, kde by sme si cestou mohli spraviť výlet? ďakujem pekne