Kam na kurz líčenia - vizážistky?

dianaana
26. jan 2015

Ahojte kočky,
chcela by som si privyrábať ako vizážistka, veľmi by ma to bavilo, ale chcela by som najprv absolvovať nejaký zmysluplný, nie predražený kurz.
Pozerám na nete, sú tam rôzne ceny, väčšinou okolo 300 eur, čo sa mi zdá moc 😒
Neviete o niečom? Nemáte skúsenosti?
Samozrejme, že by som si veľa vecí aj naštudovala a vyskúšala sama, ale potrebujem nejaké základy, vidieť veci v praxi a tak.
Ďakujem za vaše tipy 🙂
( Najlepšie Žilinský kraj )

nelnarija
14. jan 2016

@dianaana Ahoj, ja som vizazistka a robim aj kurzy licenia pre dievcata ktore sa tomu chcu venovat.
Pre viac info moja stranka: www.narijastudio.webs.com
fb: NARIJA STUDIO
fb: Neli Kotlarova
kontakt na mna: 0905 750 305

dominiciatko
14. jan 2016

@nelnarija zdravim ja hladam nejaky kurz pre sestru nozem vediet viac info? 🙂

nelnarija
14. jan 2016

@dominiciatko Neviem presne o aky kurz ma sestra zaujem alebo ci jej to chcete venovat ako darcek a s akym ucelom. My robime kurzy pre zaciatocnicky za ucelom naucit sa zaklady, uprava pleti, konturovanie, spravny vyber make upu, denne a vecerne licenie podla typologie. Je to zhruba 4-6 hodinovy kurz. Dievcata ktore sa chcu praci vizazistky venovat mozu absolvovat potom kurz foto make up, prehliadkovy make up.
Najskôr si prosim pozrite môju web stranku www.narijastudio.webs.com
fb: NARIJA STUDIO
fb: Neli Kotlarova
Ak budete mat zaujem o viac informacii, napiste mi radsej na fb alebo mail kedze sem chodim velmi malo.
S pozdravom
N.K.

nataliamiklasova
13. okt 2016

Ahojte, venujem sa profesionálne vizáži a kozmetike, robím aj kurzy líčenia a podporujem začínajúce vizážistky 🙂 Hlavne západné SK, ale po dohode aj inde. Kľudne ma kontaktujte na stránku alebo na tel, príp. mail a rada vam poviem viac 🙂
www.facebook.com/kpnatmiklasova
natmiklasova@gmail.com
0944 403 557

sandra1988
27. aug 2017

Ahoj, ja som taký kurz líčenia už absolovala, nie preto že by som sa tým chcela živiť, ale preto že ma to veľmi baví.
Pozri si www.makeup-artist.sk, majú veľký výber kurzov a vedie ich strašne milá lektorka Klaudia 😉

sandra1988
27. aug 2017

@dianaana Ahoj, ja som taký kurz líčenia už absolovala, nie preto že by som sa tým chcela živiť, ale preto že ma to veľmi baví.
Pozri si www.makeup-artist.sk, majú veľký výber kurzov a vedie ich strašne milá lektorka Klaudia 😉