Baby, kam chodíte na kozmetiku (čistenie pleti a pod...) v Bratislave a okolí? Vďaka za odporúčanie, na cene nezáleží
inac ja tiez zhanam dobru kozmeticku v ba. bola som uz asi u piatich roznych a nebola som spokojna. stale dokola mleli boli neprijemne. buchali vecami vysavali si ked som mala masku a podobne. dobru tichu kvalitnu kultivovanu kozmeticku pri ktorej zaparkujem a mava terminy by som zlatom vyvazila
Ja odporučam Diamondface na Trnavskej. Ma aj stranku na fb. Je to užasná baba. Milá,dôsledná aj ceny ma dobre
Ďakujem za odporúčania 🙂
@juliet86 tak to urcite odporucam martinastyle. Zaparkovat sa da pri yeme, alebo v okoli. V salone ma vzdy len 1 zakaznicku. Prijemna hudba, sviecky, ked mi dala masku tak som zaspala. Kozmetika od 40€ ( 40€ mavam ja actibiotic) za cca hodinu a pol, objednat sa vies pohodlne online.
@juliet86 ked si das martinastyle na fb (ma aj web ale tam neni prelink na ten objednavaci portal) tak tam najdes odkaz na to objednavanie. Vzdy je tam aj cena, a potom vyberies termin. Ma tam aj kopec foto (obocie, maluje aj nevesty a na vecierky a pod). Ruku do ohna dam za to, ze sq ti u nej bude pacit. 🙂
Ateliér Adriana ( v hoteli Chopin pri Avione), to je top. A potom ešte Gold Štúdio Podunajské Biskupice, tiež veľká spokojnosť.
@queen_mary kuk som cennik a je teda brutal draha este aj cena v Ba za cestu tam ma ,neviem za co si to pyta?? Nepochopila som
Martinastyle koloseo