Kam na dobré výpredaje do Rakúska?

mima4
21. dec 2014

baby,
shopping city sud pri viedni alebo parndorf?
kam je lepsie ist na povianocne vypredaje? lepsia ponuka, lepsie ceny, akcie,..?

jenn7
21. dec 2014

Jednoznacne SCS

mima4
autor
21. dec 2014

@jenn7 preco?

jenn7
21. dec 2014

Ja ti tomu Parndorfu raz nemozem prist na chut, jeden jediny raz som si tam kupia tenisky a pravdu povediac ja netuzim po MK ci LV veciach, v Scs je vsetko pod jednou strechou, mam svoje oblubene obchody a tak viem kde hladat.....ale ved skus aj tam aj tam a nabuduce budes sama vediet co ti viac vyhovuje 🙂

elienka
21. dec 2014

a kedy vlastne začínajú výpredaje v Rakúsku?

didi51100
22. dec 2014

Tiez sa mi viac pozdava SCS, pripada mi to kultivovanejsie... v parndorfe je vzdy neuveritelne mnozstvo naroda, clovek sa musi vsade pretlacat cez davy a cakat neskutocne dlho na kabinky. a tiez nepatrim medzi tych, co sa silou mocou chcu ukazat v tricku s logom. cim vacsie logo, tym vacsia zlava. 😀

aneta1020
22. dec 2014

baby, kedy zacinaju najvacsie vypredaje ?
ja mam rada aj SCS aj parndorf 🙂
zalezi od toho co hladate 🙂

mima4
autor
22. dec 2014

@aneta1020

mne sa dostalo do usi, ze parndorf 27meho...a hned velke zlavy.

aneta1020
22. dec 2014

@mima4 super dakujem, ak budes vediet nieco nove,daj prosim vediet

mima4
autor
22. dec 2014

@jenn7
@didi51100
baby, a co sa tyka zliav v SCS, da sa dobre nakupit vo vypredajoch?

jenn7
22. dec 2014

@mima4 ked vychytas tak da.....moja srdcovka su Tamaris cizmy, kvoli nim som ochotna obehnut aj viac ako 3 obchody ale kupim ich aj v 70 % zlave, minuly rok som si kupila perfektnu Moncler bundu za fakt dobru cenu......

jenn7
22. dec 2014

@mima4 inak vypredaje uz zacali...dnes som švihom obehla jedno nakupne centrum a na kazdom obchode svietili plagaty sale

mima4
autor
22. dec 2014

@jenn7
si bola v SCS?
Mne ide o to, aby som sa netrepala niekam,kde budu ceny ako v auparku, chapes?
preto si to tak porovnavam, co ma zmysel, ci parndorf ci scs....

jenn7
22. dec 2014

@mima4 nie, tu vo Viedni.....ja netusim ake su ceny v Auparku,kedze tam nechodim, treba si urobit jeden raz prieskum a budes vediet.....