Ahojte vedeli by ste mi poradiť kde sa oplatí ísť na 3 dní 2 noci teda. Či do banskej Štiavnice alebo do bojnic?? Mne sa pači aj Štiavnica. a v Bojniciach som bola iba v zoologickej. Za tie 3 dní by sme sa chceli niekde kde jje lacno aj okúpať aj pozrieť pamiatky. Nemáme auto takže budeme chodiť pešo alebo busom.
Poznáte lacné ubytko v Štiavnici alebo v Bojniciach?? Dúfam že sa niekto nájde kto mi poradi
@mataa52 v BS je kopec pamiatok, kupat sa da na jazerach a peso sa v pohode dostanes kamkolvek 🙂
Za mna Stiavnica.
My nevieme plavať na 100%,takze najlepšie by bolo na kúpalisko ísť aj keď je to drahé. A pozerala som v Bojniciach je kúpalisko len asi veľa ľudí tam chodi
Stiavnica a na Zlavomate najdes kopec ubytka za dobre peniaze.je tam co pozerat.
@mataa52 tak chodte do Bojnic, v BS nie je kupalisko
Zavisi ci ides s detmi akebo s partnerom.Vyhoda je ze mas vsetko pri sebe...as Bojnicky zamok, ZOO, Dinopark, Preposska jaskyna, show room, kazdu stredu vecerne predstavenie sokoliarov...nocne prehliadky zamku....Nedaleko su kupele, vyhliadkova veza. ..
Idem s partnerom.
@mataa52 v Štiavnici máš toho viac na pozeranie.A okúpať sa okrem jazier môžeš v neďalekých Vyhniach-taky menší aquapark. Volá sa to Vodný raj Vyhne.Alebo v hotely Sitno alebo v hotely Termal tam je zas wellness alebo v Sklených tepliciach-kupele.A v Štiavnici môžeš pobehat mesto,starý a nový zámok,epicentrum lasky-Dom Sládkovičovej Mariny,kadejaké múzea,baňa,nad mestom sú jazera,Štiavnicka Kalvária je top,potom je tu krištáľový kamenolom,tajchy,Kaštieľ vo Sv.Antone a kopec dalsieho. Štiavnica je tento rok mestom kultúry tak možno vystihnete aj dake podujatie.
@tyrkysova_kobyla ahoj, aj my chceme ísť do BS, ale kde sa tam dá okúpať? Po ceste máme počúvadlo, ale tam je vraj studená voda, dík.
@martul Pocuvadlo este nie je najstudensie, Klinger je studensi 😃 inak neviem, aka je teplota tento rok, nemam odskusane, ale popularny je okrem Pocuvadla aj tajch v Banskom Studenci 🙂
My ideme do Štiavnice, na nete nájdeš veľa ubytovaní. My ideme konkrétne do penziónu Nostalgia.