Prosim vas ste tu niektora co studuje tento odbor predskolska a elementarna pedagogika? Zaujima ma hlavne naročnost/ ktory predmet robi najviac problem? Pripadne v com je ta narocnost? Mame zaujem studovat externe. Rozmyslame nad BB,RK,BA. Tak uvitam skusenosti z tychto pedagogickych fakult. Ak niekto studuje externe kedy mate skolu?da sa to zvladnut popri praci? A ako je to so statnicami? Dakujem pekne za nazory
Dievčatá, žienky, študujete niektorá externe špeciálnu pedagogiku na UKF v Nitre?Robia sa prijímacie skúšky?Kedy bývajú prednášky?Dá sa to zvládnuť popri malom deťati?Ďakujem za informácie😊
@malyanjelik prosím vás študujete v Nitre?
@katusik19 začínam od septembra 😊 na UKF Nitra
@malyanjelik a odbor máte predškolskú a elementárnu? Lebo teraz sa už dá prihlásiť len na pedagogiku a vychovávateľstvo a z toho sa nedá ísť učiť do škôlky tak rozmýšľam či rok počkám alebo si dám prihlášky ak tam
@katusik19 mám odbor predškolská a elementárna pedagogika- aj ja som rok práve pre podobný dôvod čakala
@malyanjelik ahoj prosím ťa a vieš mi povedať z čoho sa robia skúšky a aké sú tam predmety? Dosť sa obávam matematiky.dakujem za info
Predmety neviem aké sú- zápis do 1. ročníka je až v septembri-teda rozvrh ešte nemám ja idem na externú formu štúdia- tento rok boli prijímacie skúšky zrušené. všetko podstatné si vieš zistiť telefonicky na štúdijnom oddelení- panie sú tam veľmi ochotné a milé.Podľa mňa matematika ak vôbec bude v rozvrhu, bude na elementárnej úrovni nijaká aplikovaná matematika 🙂
@malyanjelik dobrý deň, aj ja som prijatá do Nitry, tak asi budeme spolužiačky. Práve som rozmýšľala, že by bolo fajn vytvoriť nejaký skupinu na nete a pohľadať spolužiakov, nech si môžeme radiť.
Ja študujem PEP na ukf externe, teraz idem do 2.ročníka. Ak ma niekto otázky nech mi pokojne napíše 🙂
@vlada216 jasné, to by bolo fajn 🙂
@katulka1992 ahoj, ja chcem ísť študovať externé do BB budúci rok . Prosím ťa,je tam podmienka hranie na nejaký hudobný nástroj?
@zina234 ja som nevedela hrať, ale ten základ som sa tam naučila...
ja študujem tento odbor v BB...doteraz som študovala na dennom, ale od februára idem na externé...tento semester máme rozvrh tak, že každú sobotu a tuším, že len raz máme aj v piatok....čo sa týka náročnosti, keď je to pre Vás to pravé orechové tak to pôjde...všade sa nájde nejaký predmet, ktorý robí problémy....