Kam ísť na vianočné trhy?
Za mna Bratislava nie. Nepises ako daleko si ochotna cestovat.
Chceli sme ist partia salzburg, ale nepodarilo sa mi najst nejaku chatu, tak ostaneme v nasom okoli a mame na vyber - mariazell, melk, hrady v okoli, gaming - vsetko male komorne... Vacsie su potom linz, st. Polten.
Este sme kedysi boli budapest, krakow. Ja som chcela toho roku do budapesti aj s deckami, ale neda sa... Potom mas varsavu, mnichov, norimberg, drazdany, v at hallstat, graz, innsbruck, spominany salzburg, linz. Zalezi od preferencii.
Mna ocarili v Krakowe 🙂
Pre mňa top Krakov a Budapešť. Viedeň je fajn, ale už nemajú pre mňa to úplne čaro oproti týmto mestám
Praha ❤
my sa tento rok len do Bratislavy chystame, nikam inam, minuly rok sme boli v Prahe, to bolo krasne, ale tak zalezi kam chces ist, ci sa ti chce merat dlhu cestu 🙂
Talin
No ved kam chces 😉
Bola som na adventných trhoch v Prahe, v Budapešti, vo Viedni, v Poľskom Krakove, v Karlových Varoch, v Drážďanoch, v Grazi, v Zagrebe, v Ľubľane. Tento rok ideme na Vianočné trhy do Wroclawi a Katovíc v Poľsku. Páčilo sa nám všade 🙂
Mne sa páčila Viedeň, Schlosshof, Ba, Brno, Praha, Budapest zbytočne ďaleko.V podstate všade to isté už by som nechodila extra kvôli tomu nikam😝
Wroclaw a Drážďany
Aj v žiline budú.
Viedeň,Budapešť a veľmi sa nám páči Vianočné Zakopané. To bolo top vlani.
Praha, Viedeň, Budapešť, Krakov, Bratislava. Mne sa ostatný rok páčili aj mini trhy v Poľskom a Českom Tešíne.