😅 Kam teda? Mam v mobipe 7000 fotiek a presne 620 videi o syncekovi. Ma este iba 19m.😅
Neviem ani, ako by som vsetko skopirovala na USB kluc. 🤦🏻♀️
Ako to mate vy?
Tiež mám zatiaľ všetko v mobile 😅len o trochu viac 😅musim to pretriedit a vyvolať 🤦♀️Nechce sa mi do toho😅
Zlate staré fotaky vtedy si si tri krát zvážila čo odfotis teraz mám 30 fotiek takých istých z každej série a neviem si vybrať 😅🤦♀️
Dam do ntb pretriedim, vyberiem na tlačenie a este davame vsetky na externy disk pre istotu. A mam 2 deti, takze ich je milion 😂😂😂
Neboj sa, prestane ťa to baviť fotiť o chvíľu. A mne keď toto niekto povedal, som si klepala po čele, čo mi zas kto mudruje 😃 za prvý rok života mám 1,5 albumu vyvolaných fotiek (1 album=200 fotiek). Teraz má 4,5roka a v mobile mám za posledný mesiac 1 fotku. Aj to vyplazoval jazyk🙈 už mám v mobile len samé screeny receptov a blbosti😃 ale dala som si predsavzatie, že musím viac fotiť, lebo naposledy čo som vyvolávala fotky (dávam každý rok), mala som ozaj problém vybrať nejaké pekné na pamiatku🫣
Ja to mam na cloude
Veď to je jedno, koľko je fotiek, aj 30 treba niekde uložiť, nie do mobilu, ktorý prdne v nešťastnej sekunde 😁 takže sa pripinam, ja mám zatiaľ všetko zálohované na Google úložisku, ale možno sa dozviem niečo šikovnejšie
Zalohujem v PC a na externy HD :D a aj na cloud, ktory si poslusne platim kazdy mesiac 😂 triedit nemienim :D vsade je rozkosna .. som nerozhodna, keby musim mazat 😂 minule som si dala vytlacit fotky, kupila som si album pre 300 fotiek... zabrala som 250 a to som mala fotky do 7mesiaca 😂
USB kľúč je na fotky a videá malý, pomalý a slabšia životnosť.
Radšej mať kópiu aj na externý disk, a ak je možnosť aj v cloude.
Telefón sa môže pokaziť, utopiť, ukradnúť.
Do Cloudu môžeš stratiť prístup na účet, môže skrachovať/skončiť.
Externý disk sa tiež môže pokaziť.
Ak to budeš mať na 3 miestach (mobil, externý disk, cloud) tak môžeš byť v pokoji.
Raz za rok si vyhradim tyzden, fotky preberám po večeroch, stiahnem si ich a dám vyvolať do albumu. Trvá mi to hodiny!!! A vždy si poviem, že to budem robiť každé tri mesiace, a vždy to aj tak nechávam z mesiaca na mesiac... Ale mam tri deti, takže stále čakám, že po narodeninách, a potom ďalšie narodky, a potom vianoce, že už potom dám, a dovolenka... Musím sa v tom polepšiť. Ale milujem potom prezerať albumy ♥️
Externe datove ulozisko a odporucam s zrkadlenymi diskami
kazde 3-6 mesiacov vytriedim a dam vyvolat a zakladam do albumov
vzdy v januari fotky tlacim a spravim album za uplynuly rok, ale urcite bude stat za to, ak ich kus potriedis 😉🙂
Nechavam si len pekne fotky. 7000 fotiek nemas sancu pozriet. Mam na karte v mobile, potom externy disk.