Prosim v iete nieco odporucit? ide o spolocenske hry puzzle napr, najlepsie by som nabalila krabicu a niekam poslala....viete o niecom kde by boli uzitocne?
@alexandra909 Škôlka, školská družina by nezobrala?
@loliki nie prave pytala som sa :(
@viera77 to som urobila raz a naposeldy---pobrali si taky co najmenej potrebovali a o dalsi den to predavali za take sumy ze.......
@alexandra909 @felinda pracuje v krízovom centre. Možno by sa im zišlo pre deti.
@alexandra909 Ja som si ľudí na odber ale vyberala a niektorých aj poznala...pri veciach na darovanie vždy veľmi dobre zvažujem, komu ich ďalej posúvam.
@alexandra909 zanes ich osobne do škôlky, domova, centra
@marcellka32 nikde v okoli nechcu
Daj do toho kontajnera na oblecenie, aj hracky tam mozes dat. alebo ked mam nieco vacsie dam do vreca priesvitneho a zachvilku to tam nie. Viem chces osobne, ale nikde nemas zaruku, ze to nebudu predavat. Dsm do toho kontajnera s verim, ze sa to dostane k tomu kto vyuzije.
a čo vravíš na toto, posunúť sem? tu budú mať univerzálne využitie
A co detske oddelenie v nemocnici- ked sme ram boli vsetky hracky mali obite, bez koliesok, no proste hracjy hodne do kosa.
Nevyhadzujte používané ale nepoškodené hračky po Vašich deťoch, darujte detičkám do ABA centra v Komárne 945 01, Tržničné námestie 4810, naše detičky určite potešia.( Jedna z terapeutiek.)
Ďakujeme za Vaše veľké srdce!
Pred sťahovaním som ponúkla v miestnej skupine na FB, zaprášilo sa za nimi (však, lebo zdarma) a dokonca si osobne prišli aj z detského centra.