Kam darovať hračky?

alexandra909
3. jan 2024

Prosim v iete nieco odporucit? ide o spolocenske hry puzzle napr, najlepsie by som nabalila krabicu a niekam poslala....viete o niecom kde by boli uzitocne?

viera77
3. jan 2024

Pred sťahovaním som ponúkla v miestnej skupine na FB, zaprášilo sa za nimi (však, lebo zdarma) a dokonca si osobne prišli aj z detského centra.

loliki
3. jan 2024

@alexandra909 Škôlka, školská družina by nezobrala?

alexandra909
autor
3. jan 2024

@loliki nie prave pytala som sa :(

alexandra909
autor
3. jan 2024

@viera77 to som urobila raz a naposeldy---pobrali si taky co najmenej potrebovali a o dalsi den to predavali za take sumy ze.......

struhanka
3. jan 2024

@alexandra909 @felinda pracuje v krízovom centre. Možno by sa im zišlo pre deti.

viera77
3. jan 2024

@alexandra909 Ja som si ľudí na odber ale vyberala a niektorých aj poznala...pri veciach na darovanie vždy veľmi dobre zvažujem, komu ich ďalej posúvam.

marcellka32
3. jan 2024

@alexandra909 zanes ich osobne do škôlky, domova, centra

suinka211
3. jan 2024

@marcellka32 nikde v okoli nechcu

sade88
3. jan 2024

Daj do toho kontajnera na oblecenie, aj hracky tam mozes dat. alebo ked mam nieco vacsie dam do vreca priesvitneho a zachvilku to tam nie. Viem chces osobne, ale nikde nemas zaruku, ze to nebudu predavat. Dsm do toho kontajnera s verim, ze sa to dostane k tomu kto vyuzije.

karolinakr
3. jan 2024

a čo vravíš na toto, posunúť sem? tu budú mať univerzálne využitie

https://hracnica.sk/

zuzinka888
3. jan 2024

A co detske oddelenie v nemocnici- ked sme ram boli vsetky hracky mali obite, bez koliesok, no proste hracjy hodne do kosa.

anikolova
8. jan 2024

Nevyhadzujte používané ale nepoškodené hračky po Vašich deťoch, darujte detičkám do ABA centra v Komárne 945 01, Tržničné námestie 4810, naše detičky určite potešia.( Jedna z terapeutiek.)

Ďakujeme za Vaše veľké srdce!