Kam darovať detske oblečenie, aby skutočne pomohlo?

zuzka649
3. apr 2022

Ahojte baby...vytriedila som po synovi za obrovskú tasku oblečenia predovšetkým na prve mesiace života..veľa z toho je z druhej ruky a nami nikdy nenosené...všetko oblečenie je v dobrom stave len už je také nemoderne keď to tak musím povedať.. a však verim ze niektorej mamičke to vôbec nevadí...sú tam hlavne pyzamka, bodycka a aj nejaké teplaciky, overaly....a teda teraz nastáva moja otázka 😁 neviete o niekom komu by sa toto oblečenie zišlo? Pošlem to komukolvek kto to využije iba za cenu poštovného. 🙂 dajte mi prosím vedieť ak by ste o niekom vedeli.
Ďakujem za pomoc 🙂

pribinak
3. apr 2022

@zuzka649 krízové centra, azylové domy, zbierky pre utečencov z Ukrajiny

masinka
3. apr 2022

@zuzka649 najmensie vecicky ( bodycka, kosielky, dupacky a overaliky) som odniesla do porodnice, tam sa tomu potesili. Kym som tam bola s dcerou, tak ju obliekali do erarneho a niektore veci uz drzali pokope len silou vole.

eternity24
3. apr 2022

@zuzka649 ked mam veci po mojej dcérke, vždy vyvesim oznam na FCB stránku nasej obce, ze ich darujem, pridam foto. Aj väčšie mesta maju na FCB profily. Vždy sa mi niekto ozval.

zuzikak
3. apr 2022

zbierka pre utecencov teraz robi peknu zrovna pre miminka, co sa teraz narodia. Dajte si vyhladat "mama mame", tam viete vyskladat balik pre buducu maminku, co sa oblecenia tyka. Inak najmensie vel. 50 sa potesia na novorodeneckom alebo zavolajte na infekcne. Potesili sa aj tam lebo velakrat pridu s dietatkom a rovno zostavaju.

diamond007
3. apr 2022

@masinka vážne? Na Antolskej krútili očami že majú toho priveľa a nič nechcu

janinah
3. apr 2022

@diamond007 tak nie je na sk len Bratislava

diamond007
3. apr 2022

@janinah vážne? Ďakujem za informácie. To som nevedela

zuzka649
autor
3. apr 2022

@diamond007 😂😂😂

masinka
3. apr 2022

@diamond007 asi som im toho priniesla privela 😀

zuzka649
autor
4. apr 2022

Ďakujem. DAROVANÉ.

tina1256
9. sep 2022

@zuzka649 Dobrý deň, môžem sa spýtať komu / ako sa Vám ich podarilo darovať ? Ja teraz riešim to isté, ale aj v krízových centrách mi zatiaľ všade povedali, že teraz neberú, lebo na to nemajú priestory... Mám aj väčšie veci, tak ani pôrodnica nie...
Ďakujem 🙂

zuzka649
autor
10. sep 2022

@tina1256 dobrý deň...áno žiadne centra nechceli..tak som napokon darovala jednej mamičke zo sociálne slabsich pomerov..nasla som cez skupiny v ktorých som a tam som dostala odporučenie na nu

tina1256
10. sep 2022

@zuzka649 Ďakujem za info 🙂

kirus91
3. dec 2024

@diamond007 ja som rodila na Antolskej a teda mohla som dcére dať akurát tak 3 bodička lebo vsetko bolo pre predčasniatka, take krpaté, same 50tky, no a moja 56ka, tej som musela prehrabávať, takze aspon vacsie by mohli prijat. Ale je pravda ze tam bolo toho dosť na výber len teda tá jednotná veľkosť bola trochu zdrvujúca