Mamicky tie ktore mate deticky s DMO ku komu chodite na cvicenia? My sme isty cas chodili do Adeli ale je to tam neskutocne drahe a premyslame nad centrum Svetielko v Trencine. Bol tam uz niekto? Ake cvicenia a kolko prebiehaju a aky su tam fyzioterapeuti? Nikde som moc toho nenasla ale skusenosti tam rodicia maju. Moc by nam to pomohlo
Posibilitas,smankote to co pisem
@ouwecka prepacte nerozumela som Vam.
My už skoro rok cvičíme vo Svetielku,ale v Prešove..a vidíme obrovské pokroky..maly pred rokom ledva začal stvornozkovat a teraz sa púšťa sám do chodenia,za jednu ruku v pohode..veľmi odporúčam,je to skvele centrum..kamoska chodí do Trenčína a chváli si to tam..neviem či ste aj na FB,ale tam je skupina Detičky inak obdarené a tam nájdeme veľa postrehov,ktoré centra sú dobre
@lenull103 no chcela som ist do TN ale kamaratka mi to neodporucala vraj v Trencine nebola spokojna a na skupinke viac mamiciek pisalo,ze neboli spokojny
Neviem v akej skupine,zaujimalo by ma to,ale maju tam dost ľudí stale tak asi nie su vsetci nespokojní... Maju 3fyzio a cvičia s deťmi cely den+ robia biofeedback všetko v ramci možnosti priestoru keďže maju mensi takze ked funguju tak asi to tam take naa prd nebude
Ja som počula porovnanie TN a PO svetielko a každý povie,že prešovské je lepšie..my mame chvalabohu prešovské asi 70 km,tak chodíme tam..inak môžte ísť cvičiť aj do Prešova..Prešovské svetielko má tuším 2 byty,za nejaký poplatok..buď ste tam sami alebo ešte nejaká mamka s dieťaťom...byty sú pekne,nové..a sú hneď oproti centru,s kočiarom v pohode každé ráno môžte ísť..my sme spokojní,Svetielko nás postavilo na nohy
@ouwecka no kamaratka mi hovorila,ze niektore mamicky sa stazovali,ze sa tam necvici tak jak ma tak neviem a vyhodit peniaze za cvicenie ktore by nebolo mi pride dost hlupe
Neviem kde si to citala pocujem to 1 x,kludne mi napis precitam si 🙂
Neviem odkial ate ale su aj tam ale necvicia 3ja e jeden,potom je ab v ba,pisiviliras,renona,r2,natalia, v ke je centrum zabudla som nazov 😁