Samozrejme nie k týmto kratasom 😅😄 sú to body skôr do postele alebo ich kľudne ku kratasom s vysokým pásom (do polky brucha) môžem vziať? Na prsiach je síce čipka ale zvnútra podsita. Az na bruchu a bokoch sú priesvitné. 🤷♀️ V obchode boli v oddelení medzi trickami nie v spodnom prádle (sú zo sekaca). Ďakujem. Do módy som antitalent. Hocičo kúpim a neviem co a kam s tým.
do kosa, ani pekne, ani moderne, ani sexi
Nikam,smer kos. Je to nevkusne,lacne fuj. Nezvyknem hejtovat,ale toto vazne nenos,ak nechces posobit lacno
Úprimne nikde☹️max do záhrady kopať zemiaky ale aj tam si dam radsej plavky
Prepáč ale je to príšerné. Na kilometre to pôsobí lacno a nevkusne
Nikde do smetiaka, ani doma na zachod by som si to nedala
Otrasné
Toto naozaj nikam a ešte ti ani veľmi nesedí aspoň podľa tej fotky
nikam. ani medzi ludi, ani do postele
vôbec nikam, nebrala by som ho ani z obchodu domov
Taký nevkusny kúsok ...veru ako píšeš do postele potešiť priateľa😉. Medzi ľudí je to taká tretia cenová 😬😁 škaredé a pre ľahkú ženu.
Do kosa by som ich vzala. Take spred 20r,skarede,nemoderne
Nečakala som take reakcie 😅 popravde páčia sa mi len nie som odvážny typ ženy čo si vezme hocičo a je jej jedno ako vyzerá. Vulgárne sa mi nezdajú pretože všetko zakrývajú akurát trosku vidno hole brucho aj boky ako aj v hocijakom crop tope 😄 ale vďaka za postrehy
Uuf ja tiež by som to nevzala nikde.
Podľa mňa nemoderné a škaredé, niekto vyššie presne vystihol, že pôsobí to lacno a nevkusne.. ale nie je to vobec ani sexy,že do postele, proste vyhod to 😀
Fuj, keby to aspon material bol dobry, tak s tym mozes kupelnu vydrhnut. Do kosa to hod
No suhlasim,nosit toto to chce odvahu. Vidno,ze zo sekaca,asi tam stali par rokov
Na co si to odfotila ked si do mody antitalent?
Nabudice odfot v skuusobnej kabinke a porad sa s niekym, kym nekupis hlupost.. Toto snad nestalo viac ako 2 eura..
mozno este tak rifle, respk riflove kratasy a riflova bunda nejaka kratka. Aby ich nebolo az tak vidno, taketo kusky sa uz dost dlho nenosia
To si kupila v nejakom retro sekaci? Fakt zle, lacne a stare.
toto by som si v zivote nekupila. Je to otrasne. Aj keby to stalo len 2 €, tak skoda penazi na taku handru. Radsej by som si za tie peniaze kupila zmrzlinu.
@kitycat nie 😄 nestalo to 2€ 🙂 kúpila som ešte 2 tričká a spolu to stalo 2,50 aj s tými trickami 😄
Otras. Prepac 🤦♀️ dúfam ze si za toto dala max.1€.
Prosím ťa naozaj to vyhoď lebo sa ešte priskrtis a tej šnúre čo ti tam visí. Neviem prečo ale príde mi to také ako keď by si išla do práce niekde na výpadovku.
Autorka - ak si nevieš rady čo na seba - čo sa hodí k tvojej postave, farbe vlasov, po akých kúskoch siahnuť v obchode, určite nájdeš tu na koni veľa báb čo ti rady poradia a pomôžu nájsť svoj módny smer🙂.
Fúha. Farba, prevedenie, materiál a tie šnúrky nechápem. 😀 Toto sa nebude hodiť k ničomu a nikam. Tu ani nejde o to, čo ti vidno a čo nie, ale o to, že celé je to zle zle. Keď si do módy antitalent, tak radšej nos basic kúsky s ktorými nič nepokazis, lebo ak chodis vonka podobne v domnení, že aké je to in a sexy...noo neviem neviem dievča.. radšej jednoduché topy tričká. 🤷🏻♀️
Nikdy nikam
Toto by som si ani nekúpila...ale keď už to máš a chceš to využiť tak možno na spanie alebo len tak na doma 🙂
Takéto veci sa nosili niekedy v roku 2005. Lacné,nevkusné,staromódne. Prepáč, ale toto nie. Smer kôš. Ten materiál,čipka, šnúrky, des. Si štíhla,máš peknú postavu, verím, že na seba nájdeš niečo krajšie.
Toto fakt len smer smetiak.ta snura jak na pradlo.nabuduce smer new yorker tam mas aspon zaruku ze najdes nieco co sa nosi v tomto storoci.
Prepac ale ozaj ani karneval
Podla mna je to dost nevkusny kusok...