Kam by ste si obliekli toto body?

25. júl 2022

Samozrejme nie k týmto kratasom 😅😄 sú to body skôr do postele alebo ich kľudne ku kratasom s vysokým pásom (do polky brucha) môžem vziať? Na prsiach je síce čipka ale zvnútra podsita. Az na bruchu a bokoch sú priesvitné. 🤷‍♀️ V obchode boli v oddelení medzi trickami nie v spodnom prádle (sú zo sekaca). Ďakujem. Do módy som antitalent. Hocičo kúpim a neviem co a kam s tým.

dadis
25. júl 2022

Podla mna je to dost nevkusny kusok...

karhu
25. júl 2022

do kosa, ani pekne, ani moderne, ani sexi

schokolade1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
25. júl 2022

Nikam,smer kos. Je to nevkusne,lacne fuj. Nezvyknem hejtovat,ale toto vazne nenos,ak nechces posobit lacno

ildiko36
25. júl 2022

Úprimne nikde☹️max do záhrady kopať zemiaky ale aj tam si dam radsej plavky

kkovacovak
25. júl 2022

Prepáč ale je to príšerné. Na kilometre to pôsobí lacno a nevkusne

zuzubb007
25. júl 2022

Nikde do smetiaka, ani doma na zachod by som si to nedala

zirafienka
25. júl 2022

Otrasné

matullienka
25. júl 2022

Toto naozaj nikam a ešte ti ani veľmi nesedí aspoň podľa tej fotky

matkahelka
25. júl 2022

nikam. ani medzi ludi, ani do postele

patka06
25. júl 2022

vôbec nikam, nebrala by som ho ani z obchodu domov

pinkgirl
25. júl 2022

Taký nevkusny kúsok ...veru ako píšeš do postele potešiť priateľa😉. Medzi ľudí je to taká tretia cenová 😬😁 škaredé a pre ľahkú ženu.

petulda333
25. júl 2022

Do kosa by som ich vzala. Take spred 20r,skarede,nemoderne

autor
25. júl 2022

Nečakala som take reakcie 😅 popravde páčia sa mi len nie som odvážny typ ženy čo si vezme hocičo a je jej jedno ako vyzerá. Vulgárne sa mi nezdajú pretože všetko zakrývajú akurát trosku vidno hole brucho aj boky ako aj v hocijakom crop tope 😄 ale vďaka za postrehy

sweetlife001
25. júl 2022

Uuf ja tiež by som to nevzala nikde.
Podľa mňa nemoderné a škaredé, niekto vyššie presne vystihol, že pôsobí to lacno a nevkusne.. ale nie je to vobec ani sexy,že do postele, proste vyhod to 😀

pallacinka29
25. júl 2022

Fuj, keby to aspon material bol dobry, tak s tym mozes kupelnu vydrhnut. Do kosa to hod

petulda333
25. júl 2022

No suhlasim,nosit toto to chce odvahu. Vidno,ze zo sekaca,asi tam stali par rokov

kitycat
25. júl 2022

Na co si to odfotila ked si do mody antitalent?

Nabudice odfot v skuusobnej kabinke a porad sa s niekym, kym nekupis hlupost.. Toto snad nestalo viac ako 2 eura..

bosorka2302
25. júl 2022

mozno este tak rifle, respk riflove kratasy a riflova bunda nejaka kratka. Aby ich nebolo az tak vidno, taketo kusky sa uz dost dlho nenosia

solange7
25. júl 2022

To si kupila v nejakom retro sekaci? Fakt zle, lacne a stare.

bessie12
25. júl 2022

toto by som si v zivote nekupila. Je to otrasne. Aj keby to stalo len 2 €, tak skoda penazi na taku handru. Radsej by som si za tie peniaze kupila zmrzlinu.

autor
25. júl 2022

@kitycat nie 😄 nestalo to 2€ 🙂 kúpila som ešte 2 tričká a spolu to stalo 2,50 aj s tými trickami 😄

lienka.7
25. júl 2022

Otras. Prepac 🤦‍♀️ dúfam ze si za toto dala max.1€.

matullienka
25. júl 2022

Prosím ťa naozaj to vyhoď lebo sa ešte priskrtis a tej šnúre čo ti tam visí. Neviem prečo ale príde mi to také ako keď by si išla do práce niekde na výpadovku.

pinkgirl
25. júl 2022

Autorka - ak si nevieš rady čo na seba - čo sa hodí k tvojej postave, farbe vlasov, po akých kúskoch siahnuť v obchode, určite nájdeš tu na koni veľa báb čo ti rady poradia a pomôžu nájsť svoj módny smer🙂.

bajka16
25. júl 2022

Fúha. Farba, prevedenie, materiál a tie šnúrky nechápem. 😀 Toto sa nebude hodiť k ničomu a nikam. Tu ani nejde o to, čo ti vidno a čo nie, ale o to, že celé je to zle zle. Keď si do módy antitalent, tak radšej nos basic kúsky s ktorými nič nepokazis, lebo ak chodis vonka podobne v domnení, že aké je to in a sexy...noo neviem neviem dievča.. radšej jednoduché topy tričká. 🤷🏻‍♀️

nikpa
25. júl 2022

Nikdy nikam

ajko2011
25. júl 2022

Toto by som si ani nekúpila...ale keď už to máš a chceš to využiť tak možno na spanie alebo len tak na doma 🙂

paulinadreamy
25. júl 2022

Takéto veci sa nosili niekedy v roku 2005. Lacné,nevkusné,staromódne. Prepáč, ale toto nie. Smer kôš. Ten materiál,čipka, šnúrky, des. Si štíhla,máš peknú postavu, verím, že na seba nájdeš niečo krajšie.

saxana000
25. júl 2022

Toto fakt len smer smetiak.ta snura jak na pradlo.nabuduce smer new yorker tam mas aspon zaruku ze najdes nieco co sa nosi v tomto storoci.
Prepac ale ozaj ani karneval