Kaderníčka mi zle vyholila vlasy

milena866
24. máj 2020

Dobrý deň kaderníčka mi úplne zle vyholila zadok vlasov teraz neviem čo mám robiť ... dajte mi nejakú radu na rýchlejší rast vlasov lebo ma porazi asi 😭😭😭😭😱😱 dala som aj foto ako to malo byť a ako to je 😭😭😭😭😭

amelia000
24. máj 2020

@milena866 och, ta kadernicka ozaj slepa je....dufam ze si jej zato ani nezaplatila...este by ti to mozno niekto zrucnejsi vedel opravit, nieje to tak celkom stratene.

milena866
autor
24. máj 2020

@amelia000 povedala mi nato že mám riedke vlasy 🤷🙈😭

milena866
autor
24. máj 2020

Ja neviem čo mám robiť 😭☹️

amelia000
24. máj 2020

@milena866 to potom este nevidela moje 🤣 krava...uplne cele zle oproti obrazku...ale fakt este to nieje stratene...nebudes to mat sice podla obrazka uz, ale myslim zeby sa to este dalo napravit.

milena866
autor
24. máj 2020

@amelia000 najviac ma asi sere to že ja som chcela iba ten špic vlastne na obrázku je iba ten špic ...ale ona mi to vyholila úplne inak aj po bokoch . To teraz budem čakať asi rok pokiaľ mi to narastie ☹️

0silvia0
24. máj 2020

@milena866 boze, to si musela natrafit na uplne lavu osobu...
Kde si bola, aby som vedela, ktoremu kadernictvu sa vyhnut? 🙏

milena866
autor
24. máj 2020

@0silvia0 ja už som s nervami úplne v koncoch 😱

amelia000
24. máj 2020

@milena866 hej vsimam, ze ona ti vyholila polku hlavy. Jezis, ja by som ju zabila... keby som take nieco chcela idem asi do barbershopu. Skus sa ist tam opytat ci to vedia opravit...

sissy27
24. máj 2020

@milena866 buď choď k nejakému dobrému barberovi nech ti to opraví alebo proste nos rozpustené vlasy. Ako žiadny zázrak čo ti za tri dni natiahne vlasy na dĺžku ostatných neexistuje.

milena866
autor
24. máj 2020

@amelia000 pôjdem sa popýtať ☹️

amelia000
24. máj 2020

@milena866 urcite chod, mozno ti z toho nejaky sikovny barber este spravi dokonca aj pekny ornament. A tej kadernicke nezabudni nechat recenziu.

kitycat
24. máj 2020

A to si si enchala toto robit v prvom kadernictve co ti dalo termin? Pytala si sa kadernicky ci to dokaze spravit dopredu alebo si jej v kresle ukazala obrazok?

Mohlo to byt aj horsie za mesiac ti ten spodok trochu porastie a dovtedy mas cas hladat niekoho kto to dokaze...ako bolo spomenute najlepsie barber

milena866
autor
24. máj 2020

@kitycat pýtala som sa jej dva krát či to dokáže urobiť povedala že ano ,aj predtým som bola u nej a v pohode mi urobila strih len toto mi pekne pokaslala

milena866
autor
24. máj 2020

Keď to mám rozpustené to je v pohode ,ale ako ja som ten typ ktorý stale nosí drdol 😭 už som donosila

amelia000
24. máj 2020

@milena866 no este povedz kolko sj zato zaplatila 😬

jajka71
24. máj 2020

Jedine barbera oslovit alebo googlit kadernictva, kde sa takymto ucesom venuju, rast podporuju sampony s kofeinom, zihlavou ci brezou(dixi verzie vsetky), udajne aj sampony pre konske hrivy (vet.ambulancie/potreby, no neskusala som zatial). Dolezite je zverit sa odbornikovi, ktory ma svoju pracu nafotenu napr. Ze vies co dokaze....ja som poucena x krat z hladiska farby i strihu...n

mirkava
24. máj 2020

@milena866 šikovna kadernicka 👍😁. Das mi kontakt? To ako ked ja peciem kokac z netu a odofotim ho.... rovnaka podoba...... Inak išla by som to reklamovat

kitycat
24. máj 2020

@milena866 pozeram sa na to este raz....ona v podstate neodhadla uhol...no mohlo to byt horsie este vzdy o mesiac ti to podrastie a potom sa na tom budes uz len usmievat 😀

paulisko
24. máj 2020

Ahoj podľa mňa úplne stačí tie vlasy čo máš vyholené (tie dlhším nastavcom) ešte dať na kratšie nejakou 5kou a bude to oooovela krajšie vyzerať nebude to také neupravené strapaté ....no a dorastanie držím palce.. tie nervy na to nezabudnem ..ja som chcela štvrtku vyholenej hlavy a skončila som s trištvrte ...za tri roky mi to dorastlo do dĺžky pod plecia

ivuska147
24. máj 2020

@milena866 vlásky v tvojom drdole teda nevyzerajú riedko, tak neviem čo pani “odborníčka” kaderníčka trepe. Nie je hanba keby povie, že to nevie. Len zrejme chcela len tie peniaze za robotu a rozhodla sa, že to riskne. Nevadí, objednaj sa barberovi ten to isto zachráni. Ale odporúčam nejakého drahšieho, lebo aj priateľ skúšal kade koho a veľakrát mu účes pokazili. Držim palce, keď tak potom ukáž výsledok😊

whatever1
24. máj 2020

@milena866 Prosím ťa povedz ze si jej nezaplatila inak ma šľak trafi😵

milena866
autor
24. máj 2020

Bože mňa už porazí ja už ani neviem čo sa na tomto da opravit😭

milena866
autor
24. máj 2020

@paulisko ďakujem no ja sa v tomto strihani vlasov moc nerozumiem 😱🙈🤷 a zase to nechcem ešte viac pokaziť ako to je

milena866
autor
24. máj 2020

A zaplatila som okolo nejakých 15€ ako na peniaze kašľať ale sere ma to ako to dopadlo 😭

paulisko
25. máj 2020

@milena866 neboj ja sa nerozumiem tiež do toho len som občas strihala kamarátov ...a keď som mala vyholené vlasy tak som si ich zvykla sama strojčekom prebehnúť...a naozaj to vyzerá na tej foto že sú pridlhé tie vlásky ako som ti napísala a pokaziť na Tom nemáš čo tie vlásky takéto krátke rastú rýchlo za týždeň to máš tam kde teraz ...popros nejakú kamošku mamu alebo si zober sama väčší nástavec a postupne dávaj menší aby si si najprv veľa nezobrala ak nevieš aký použiť na tom podľa mňa nemáš čo pokaziť keď to prejdeš jednou dĺžkou ...podľa mňa to máš len veľmi dlhé preto to tak neupravene vyzerá strapato...že už je to úplne inak ako malo byť už nezachranis ale aspoň takto to bude vyzerať že to tak malo byť alebo potom ako baby písali k barberovi ale aj dobrý barber vie posrat viď. Príklad ja 😂 takže ja som sa po tom zážitku začala spoliehať na seba ....ale inak ľutujem ťa chuda :(

milena866
autor
25. máj 2020

Nechám to dorásť a potom to dám niekomu urobiť ☹️

movizo
25. máj 2020

@milena866 sikovny barber urobí presne čo chceš

tina51
25. máj 2020

@milena866 ahoj. Som kaderníčka a podľa môjho názoru, vydrž mesiac. Tie cestičky čoskoro za rastú. Potom sa to dá krásne napraviť. 😉

milena866
autor
25. máj 2020

@tina51 ďakujem veľmi pekne 😊

bluka2
25. máj 2020

Ty si tá hore či dole?