Dobrý deň kaderníčka mi úplne zle vyholila zadok vlasov teraz neviem čo mám robiť ... dajte mi nejakú radu na rýchlejší rast vlasov lebo ma porazi asi 😭😭😭😭😱😱 dala som aj foto ako to malo byť a ako to je 😭😭😭😭😭
Ja neviem čo mám robiť 😭☹️
A to si si enchala toto robit v prvom kadernictve co ti dalo termin? Pytala si sa kadernicky ci to dokaze spravit dopredu alebo si jej v kresle ukazala obrazok?
Mohlo to byt aj horsie za mesiac ti ten spodok trochu porastie a dovtedy mas cas hladat niekoho kto to dokaze...ako bolo spomenute najlepsie barber
Keď to mám rozpustené to je v pohode ,ale ako ja som ten typ ktorý stale nosí drdol 😭 už som donosila
Jedine barbera oslovit alebo googlit kadernictva, kde sa takymto ucesom venuju, rast podporuju sampony s kofeinom, zihlavou ci brezou(dixi verzie vsetky), udajne aj sampony pre konske hrivy (vet.ambulancie/potreby, no neskusala som zatial). Dolezite je zverit sa odbornikovi, ktory ma svoju pracu nafotenu napr. Ze vies co dokaze....ja som poucena x krat z hladiska farby i strihu...n
Ahoj podľa mňa úplne stačí tie vlasy čo máš vyholené (tie dlhším nastavcom) ešte dať na kratšie nejakou 5kou a bude to oooovela krajšie vyzerať nebude to také neupravené strapaté ....no a dorastanie držím palce.. tie nervy na to nezabudnem ..ja som chcela štvrtku vyholenej hlavy a skončila som s trištvrte ...za tri roky mi to dorastlo do dĺžky pod plecia
@milena866 vlásky v tvojom drdole teda nevyzerajú riedko, tak neviem čo pani “odborníčka” kaderníčka trepe. Nie je hanba keby povie, že to nevie. Len zrejme chcela len tie peniaze za robotu a rozhodla sa, že to riskne. Nevadí, objednaj sa barberovi ten to isto zachráni. Ale odporúčam nejakého drahšieho, lebo aj priateľ skúšal kade koho a veľakrát mu účes pokazili. Držim palce, keď tak potom ukáž výsledok😊
Bože mňa už porazí ja už ani neviem čo sa na tomto da opravit😭
A zaplatila som okolo nejakých 15€ ako na peniaze kašľať ale sere ma to ako to dopadlo 😭
@milena866 neboj ja sa nerozumiem tiež do toho len som občas strihala kamarátov ...a keď som mala vyholené vlasy tak som si ich zvykla sama strojčekom prebehnúť...a naozaj to vyzerá na tej foto že sú pridlhé tie vlásky ako som ti napísala a pokaziť na Tom nemáš čo tie vlásky takéto krátke rastú rýchlo za týždeň to máš tam kde teraz ...popros nejakú kamošku mamu alebo si zober sama väčší nástavec a postupne dávaj menší aby si si najprv veľa nezobrala ak nevieš aký použiť na tom podľa mňa nemáš čo pokaziť keď to prejdeš jednou dĺžkou ...podľa mňa to máš len veľmi dlhé preto to tak neupravene vyzerá strapato...že už je to úplne inak ako malo byť už nezachranis ale aspoň takto to bude vyzerať že to tak malo byť alebo potom ako baby písali k barberovi ale aj dobrý barber vie posrat viď. Príklad ja 😂 takže ja som sa po tom zážitku začala spoliehať na seba ....ale inak ľutujem ťa chuda :(
Nechám to dorásť a potom to dám niekomu urobiť ☹️
Ty si tá hore či dole?
@milena866 och, ta kadernicka ozaj slepa je....dufam ze si jej zato ani nezaplatila...este by ti to mozno niekto zrucnejsi vedel opravit, nieje to tak celkom stratene.