ahojte baby ...chcem sa spýtať ci ste uz poculi o kadernícke a zároven vestici?neviem meno ani v akom meste..iba som to citala a chcela by som vediet ci to bolo vymyslene alebo naozaj neikoho takého niekto pozna..dakujem
@natas4 a kazda dobra vestica je aj dobra kadernicka? 😅
@zuzkaanicka tym by som si nebola taka ista 😀 😀
@natas4 skoda, ze to nemozeme overit 😅
@zuzkaanicka niektore vestice mozu byt dobrymi holickami :D oholia ta raz-dva
niektore vestice vam za 10 eur aj IQ odmeraju
@hradnapani a mozno sa potom zakaznicke aj zvysne vlasy zbrckaveju, takze trvala zdarma 😅
@zuzkaanicka a aj ošedivie 😀 😀
biela je cool 😀
@macamac alebo s pravitkom, ci teplomerom 😅
a moja kadernicka je vlastne vestica - vesti pocasie. Vzdy mi da termin na den, kedy prsi! 😎 😅
@hradnapani holí sa najlepšie s tým mojim-----krovinoreeeeez 😀 😀
@zuzkaanicka
@sisaha 😀 😀
čavte
dobrá téma, nie? 😉 😀
@macamac prave som to chcela napisat, ze aka vesela temicka ... zase budu prazdniny? 😅
@zuzkaanicka jj, bud. týždeň... mám dovolenku 😀
@dzanica @dykobraz mozno je to tato pani http://www.obroda.sk/clanok/21404/Z-kadernONUnk... sice pisu, ze z kadernicky vestkyna, tak neviem, ci sa venuje este strihaniu vlasov a zaroven vesteniu, alebo uz len tomu druhemu 😉
nebol to článok v Emme náhodou?
Bol o tom članok v Emme, ak zistite kto to je, určite dajte vedieť 🙂
Ahojte, aj ja som čítala článok v Emme, zaujal ma tiež by som poprosila info ak niekto budete vedieť 🙂
písala som do Emmy ale neozval sa nikto, takže je asi ťažké pani vypátrať ak nechce sama.
Ľudia odnesiete si iba preklatie zanechajte tieto praktiky a spoliehajte sa iba na Pána Boha,na Pána Ježiša.
V modlitbe poproste o odpustenie,neverte týmto praktikám
Chci Vám všem doporučit výbornou kartářku,se kterou budete určitě vemi spokojeni jako já. Ví o čem mluví,a hlavně se Vás na nic nevyptává.Narodila se s tímto darem,a podle toho,je to také znát. Řekla mě takové věci,o kterých nevěděla.Moc mě pomohla.Výklad dělá jak na dálku,tak osobně ,nebo skype. 605 821 736 nebo upinka@seznam.cz
ahoj Maruska,
nezohnala si ten kontakt na tu kadernicku - vestkynu?
@zuzkaanicka
Môžete, poznám ju, volá sa Jarka a je v Ba
Kazda dobra kadernicka je zaroven aj dobra vestica 😝