Kabelky Guess vyrobené v Číne

denij
15. jan 2014

Dobrý deň,viem,že veľmi plytká téma,doležitejšie sú otázky ohľadom zdravia a tak podobne,ale i tak by som prosila o radu ohľadom tovaru značky Guess kabeliek.Pred nedávnom som si zakúpila pár kúskov cez net,ceny boli dosť vysoké ,predajcovia garantovali 100%originalitou,len som si pozerala vysačky a bolo tam uvedené vyrobené v Chine a dokonca v Azií,pri tom som si myslela,že keď sa jedná o americkú značku,že to bude vyrobené v amerike.
Viete teda poradiť či to je v poriadku?

sunshine85
15. jan 2014

@denij ja mam original kupovanu v obchode v anglicku a prave pozeram, vnutri je taky tenky cierny latkovy stitok a na nom je MADE IN VIETNAM 😉 ale napr. ako mam cvocky na nej, tak na nich su tiez nejake cisla, tak to si skontroluj, ci mas. prisli ti v takom bielom latkovom vrecusku?

ichbinich
15. jan 2014

Mna to neudivuje, asi 90% vsetkeho sa vyraba v Cine...
To ma napadol stary vtip: vies, ako zistis, ze tvoje NIKE tenisky su fake? --> Je v nich napisane Made in USA 😀

Vela znaciek dava sit v Cine a kadetade. Len, ze je to americka znacka, este davno neznamena, ze to bude site/vyrabane v USA...

tajomna21
15. jan 2014

@denij ja mam kupenu v kamennom obchode tu v SR a je tam made in vietnam + cislo nejake ....
ale vsetko sa vyraba china, banglades, vietnam ....je tam najlacnejsia pracovna sila

denij
autor
15. jan 2014

@sunshine85 no to ide o protiprašné vrecúško,dve mi dodali v ňom tri nie

drinka
15. jan 2014

Ahoj, ja mam Guess kabelku priamo z Guess kamenneho obchodu, takze je urcite prava a teraz pozeram a tiez Made in China 🙂

macamac
15. jan 2014

@denij aká pekná ženská si 😉
toto si ty? 😉
http://www.olivergrand.com/page/3/

tenerifka
15. jan 2014

@macamac Ty si ina policajtka 😀 🙂

sunshine85
16. jan 2014

@denij treba pozriet aj prepracovanie vnutorne, najlepsie porovnat so 100% originalom 😉

macamac
16. jan 2014

@tenerifka 😀 tak ale, ak je to ona naozaj, klobúk dolu - kočanda 😉 😅
ale ak sťahuje fotky, nuž....je to proti pravidlám 🙂