K-pop

30. nov 2023

Ahojte.
Pozná niekto skupinu (juhokórejská) BTS alebo Stray Kids ?
Nikde neviem nájsť cenu lístka ani žiadne koncerty. Chystám sa do Južnej Kórei potrebujem poradiť.
Ďakujem za odpovede

niekto2hy
30. nov 2023
bambieblue
30. nov 2023

BTS momentálne nekoncertujú vzhľadom že už 4 chalani sú v armadnej službe a camback hlásia až niekedy v roku 2025 ak sa dovtedy nič nezmení. A Stray Kids netuším nie sú moji ovlubenci

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. dec 2023

Áno viem ze sú v armáde Taehyung, Jungkook,Jimin, RM. Je mi ich tak ľúto 😔

chvostik1
1. dec 2023

Prečo ti je ich ľúto? Prešiel si tým každý mladý muž, zvládnu to aj oni. Ľúto by ti malo byť Slovákov, pre ktorých základná vojenská služba už roky povinná nie je a tak to aj vyzerá... ZVS chlapa veľmi veľa naučila. A aká si to k-pop fan keď si nevieš nahodiť ofiko weby skupín na ktoré by si sa išla rada pozrieť?

Miestami mam pocit, že dnešná mládež vie na nete používať iba sociálne siete a vyhľadávanie informácií je pre ňu jednou veľkou španielskou dedinou.

hiro
1. dec 2023

@chvostik1 "ZVS chlapa veľmi veľa naučila" :D Nepoznam nikoho koho to nieco uzitocne naucilo. Jedine co ako predstierat aktivitu, zasivat sa, zbavit sa zodpovednosti - hodit to na niekoho druheho, ako pasovat veci a vediet nepozorovane preskakovat ploty...

chvostik1
1. dec 2023

@hiro to, že ty si nemal šťastie na poctivých spolukolegov neznamená, že to tak mali automaticky všetci.

A keď už spomínaš to preskakovanie plotov, pozri aká lenivá spoločnosť je dnes. Športová aktivita väčšiny nula bodov. Takže sa aspoň hýbali lebo museli ;)

Ak si sa chcel dobre zašiť, musel si asi použiť rozum aby to bolo čo najefektívnejšie a nenašli ta. Pozri, dnes si ľudia nevedia vyhľadávať základné info bez toho aby o to neprosili niekoho iného. Takže logika a zdravý sedliacky rozum...

Ja poznám veľa takých, ktori majú vďaka vojencine napriklad vodičáky, vedia si opraviť sami auto, techniku atd. Tak sa zas netvár, že nič dobré tá služba nikomu nedala.

judar
3. dec 2023

Niekedy si hovorim zlate dobre 80.te roky plne dobrej hudby....a co sa tyka tychto dvoch skupin nieken ze su popularne ale rozdeluju mladez do sikany po celom svete tzv. "Army" sa decka medzi sebou za nazory sikanuju, napadaju,urazaju, biju este ktomu kolektivne az je to nechutne

bambieblue
3. dec 2023

Nie v armáde sú J Hope, Jin,Suga a Kim RM už tiež čochvíľa nastúpi, potom sú na rade Jimin ,V a nakoniec Jungkook

autor
19. dec 2023

@judar Náhodou... A prečo by sme si mali fyzicky ubližovať? Nechápem dôvod?

autor
19. dec 2023

@judar A podalsie 80. rok áno sú to hity ale teraz je viac popularne K-pop a tý mladý speváci. Prepáč ale doba sa mení.

chvostik1
19. dec 2023

Zas nepreháňaj. K-pop nepočúva každý. Áno, stáva sa populárnym aj u nás v Európe, ale stále je to záležitosť určitej komunity. Tiež mám rada K-pop, ale tvrdiť, že su viac populárni než hudba čo k nám ide zo západu, je veľmi prehnané. V podstate BTS sú zatiaľ jedinou kórejskou skupinou, ktorá vo veľkom prerazila aj v Amerike.

chvostik1
19. dec 2023

A nieco si o tom K-pope a fungovani fanúšikovských základní v Kórei nastuduj. Judar má totiž z časti pravdu.