Zdravim damy.
Poprosim Vas o 32 minut vasho casu a vyjadrite sa mi k tomuto videu ...
Co vravis o obcianskom zdruzeni ? Ktore je tam spomenute ?
@sadomaso nevieš čítať,video nepozrela,tak nemá tucha o čom je
Co vravis na to obcianske zdruzenie ? Co je tam spomenute ? a co vravis na posilnenie pravomoci socialky u nas ?
@anatalia77 no dufal som ze ju moja otazka donuti pozriet si ho ... ale tu sa musi pisat priamo ... Ako sa to vola ? materska demencia ?
@sadomaso myslím,že si začal velmi zle
ako sa do hory volá,tak sa z hory ozýva-nebude dobré ak budeš svoj intelekt strácať s dementnými matkami,bola by to škoda 😀
Dobrú noc
@sadomaso no ešte že ty si sa prejavil ako mocný inteligent 😝 tak znova pre pomalšie chápajúceho - máš pocit, že je tu málo príspevkov na túto tému???? www.taksitokurvavygoogluj.cz hádam každý, kto sa vyjadriť chcel, tak tak aj urobil alebo urobí bez ohľadu na to, či to TY chceš alebo nie a po názore ostatných ťa je vieš čo... alebo je to povinné? 😅
Podporte, prosím, 3 hromadné pripomienky k návrhom, ktoré závažne zasahujú do rodinných práv a vytvárajú legislatívny rámec, zneužiteľný pre zavedenie zvrátenej sexuálnej výchovy, gender a LGBTI ideológie, a zvráteného systému sociálnej "ochrany" detí na spôsob Nórska. Prosíme o vašu podporu. Času je málo: do 17. a 18.10.2013. Treba sa najskor zaregistrovat a nasledne na hlavnej stranke pod "Pravne predpisy" su "Hromadne pripomienky", tu je link: https://lt.justice.gov.sk/Default.aspx?instEID=...
@sadomaso video sa mi pozerať nechce, ale máš pocit, že je tu málo príspevkov na túto tému?? alebo zas má len google dovolenku? 😝