Juvenilná justícia už aj u nás - petícia

mamina54
26. nov 2013

Nová závažná HROMADNA PRIPOMIENKA.. Do medzirezortného pripomienkového konania sa dostal materiál Národná stratégia na ochranu detí pred násilím.
PROSíM MOBILIZUJTE SA ZDIELAJTE A PODPISUJTE!!! Budú nám brať deti aj za oškreté koleno a presolenú polievku!!!
Náš tlak musí byť stále silnejší tak zdieľajte a povedzte rodičom kamarátom rodine o tom, čo sa deje.. nech sa registrujú na portáli právnych predpisov a podpíšu pripomienku. JE TO VELMI DOLEZITE. Máme dva dni.. http://rizikaockovania.sk/leg/pripomienka_2013_...

tova
27. nov 2013

ale no! radsej nech beru za presolenu polievku ako 5 rokov mrtve alebo tyrane

bbarboraa
27. nov 2013

@mamina54 ale nebudu.. vy sa tu len traste povacsine vsetci co neockujete sa bojite juvelninej.. robis z toho ako by teraz isli brat vsetky deti...
na jednaj strane sa tu robi veda ked niekto svoje dieta tyra, ze to museli pocut sesedia a a detska a atd. ked sa stane tragedia tak neni vinnika... teraz pekne ked bude podozrenie tak sa veci presetria a hotovo... nas maly je stale modrinovy roky nohy.. stale vymysla a spekuluje nosi a pada a podkne sa atd. a nemam najmensej pochybnosti ze su take vsetky deti ale ked by boli modriny na chrbatiku v tvare nejakej palice alebo caste zlomeniny na netypickych miestach--- teda netypicky pre nahodu typickych pre domace nasilie PROSIIIIIM nech tie deti idu prec... aj ked to robi napr. otec a matka necinne prizera lebo dostava tiez ani taka mater co neviem povedat stop a necha svoje dieta mlatit a iba drzi huby si take dieta nezasluzi.. teda minimalne dovtedy kym sa vec nevyries....
alebo zvlastne poskodenia genitalu... znaky obtazovania alebo co....
a este mi neda dodar ze svk nema peniaze atak neviem kde by vsetky tie chudtaka co vam budu za neockovanie brat podavali.. za ZOBUD.... kto sa nemusi bat a ma ciste svedomie ten sa NEBOJI.. kto ciste nemam ten podpisuje... bleee

a ako napisala @tova len to este upravim ze racsej zive krasne v homosexualnej rodi ako mrtve zakopane na dvorku v normalnej :-P

nice202
27. nov 2013

@bbarboraa vyborne napisane. Uplne suhlasim!

mamina54
autor
27. nov 2013

@bbarboraa Tvoje deti ti nepatria.Podla zákonov Eu patria územiu kde sa zdržiavali 3 posledné mesiace. Moja tvoje dieta má modriný na nohách? Tak čakaj zazvonia, zoberú a viac o nom nevieš. Možno skončí u pedofilov, alebo v Usa na orgány. Také právomici bude mat sociálka. Ved oni chcú brat 20% detí. V anglicku sa boja íst k lekárovi aj so zlomenou rukou. Tu vedla vo Vieske zobrali dieta kvoli modrine na lakti. čo je ako kolená -nárazová zóna. A odmietli ho vrátit kvoli traume ktorú mu sposobili oni. Ved teraz prijali v EU nejaký predpis a v školke deti budú mať sexuálnu výchovu a najneskor do 4 rokov sa tam musia učit onanovať!!! Ano to prijali, dobre čítaš. Dva dni dozadu.Podla teba to je zdravé??? Naštuduj si problém a nehodnoť ked o tom nič nevieš. A v Norsku existuje komisia pre vyšetrovanie samovrážd detí od 0 - neviem kolko rokov. Vieš ked sa pri pedofilných orgiách pár mesačné neprežije tak to vysvetia že sa samovraždilo. Otvor oči. Nevieš ako v anglicku kvoli obyčajnému bežnému urologickému zápalu zobrali dvoch chlapcov a otca obvinili zo zneužívania. Dobrého normálneho otca ako je ten váš.Normálne. Predstav si že ti dieta lieta pol roka po decákoch a keby niet Fica -tak im ich ani nevrátia. PS Ja deti zaočkované mám!!! Určite ich netýram skor mám pocit že oni občas mna🙂. A velmi sa lúbime. A je mi doplaču ked si predstavím že malá može spatnút a zoberú ju kvoli modrine a nenechajú nič vysvetliť ani jej sa nespýtajú kde chce bývať. Končím diskusiu... Nemá to výzmam lebo sa tu ešte dozviem že ja nemám čísté zvedomie.

mamina54
autor
27. nov 2013

.

bbarboraa
27. nov 2013

@mamina54 😀 sorry ja sa musim smiat ty si dobra PARANOJA... ale da sa to liecit... neboj

mamina54
autor
27. nov 2013

@bbarboraa Milá barbora naštuduj to a uvidíš ze je dovod na obavu. Aj úplne normálnym milujúcim rodičom sa može stat že prídu o deti. Sociálke by patrili ohromné pravomoci. A okrem toho to zahrna predčasnú sexualizáciu detí t.z. sexuálnu výchov v školke a najneskor do 4. rokov sa tam budú deti učit onanovať. Dobre čítaš to dva dni dozadu schválil parlament EU. Celá naša politika aj politika eu je chorá. Potraty bez vysvetlenia hned na počkanie atď... Je mi z toho zle, nie že by som nemala zaočkované deti, alebo ich týrala. Skorej oni mna občas. Ale ked som čítala niektoré tie príbehy čo stali v ANg, norsku a podobne tak mi je z toho riadne zle. Prosím prečítaj si pár článkou, mrkni na zákon a potom hodnot. Ja len dúfam že na slovensku žijú dobrý ludia a budú fakt zobrané len tie deti ktrorým bude lepšie u cudzích.

mamina54
autor
27. nov 2013

Vedla vo vieske zobrali chlapca kvoli modrine na lakti. Myslíš že tvoja dieta si nemože udriet lakeť 🙂 🙂 🙂 🙂 ??? Už nebudem reagovať. Končím diskusiu.

zuzi0911
27. nov 2013

keds som citala kde tie deti koncia tak konec..neni to sranda..tu mejde iba o modrinu..staci ze sa v skolke v skole tvoje dieta niekomu paci a mas po dietati..zoberu ti ho stym ako ho tyras a pritom nema ani skrabancek no mozes uz len hladat kde je...nepytaju sa..zoberu a hotovo...