Ahojte, čítala som, že jojobový olej má viacero pozitívnych účinkov. Používate ho niekto a ste s ním spokojné?
Ja kupujem v murumuru ale majú aj inde. Jojobovy olej je veľmi dobrý na suchu pokožku ja si ho dávam do kúpeľa niekedy ešte zmiešaný z medom.
Murumuru.sk je eShop predávajú suroviny pre výrobu kozmetiky,mydla a pod najmä majú aj väčšie balenia, ale da sa aj inde kúpiť. Jojobovy olej som začala používať kvôli dcére mala ako babo strašne suhu pokožku a lekár nám odporučil dávať do kúpeľa zmiešanú s medom a fantasticky pomohl. Vstrebáva sa veľmi dobre a nezanechala mastnú kožu.
Anooo, je super. Ja používam na pleť aj na vlasy a sem tam pridám aj do kúpeľa konkrétne značky bio kozmetiky Saloos a som max. spokojná!! ;) môžem len a len odporúčiť, ja mám mastnejšiu pleť ale niekde mám suchšie miesta hlavne v okolí očí a toto je fakt niečo super! Používam každý večer namiesto krému, vôbec nemáte mastnú pokožku, lebo sa pekne vstrebe. Kúpite ho na stránke notino a k tomu ešte stále využijem zlavové kupóny zo stránky www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/ a ušetrím tak peniažky. Dúfam, že som pomohla 🙂
A nepredávate niektorá jojobový olej? Alebo nepoznáte niekoho, kto ho predáva? Chcela by som sa informovať.