Ahojte, trošku téma na odľahčenie 🙂
Poslednú dobu nemôžem v žiadnom obchode zohnať Jojo lékorky ... je tu ešte nejaký milovník týchto cukríkov, ktorému chýbajú? Zaregistrovali ste niekde info o skončení predaja alebo ide len o výpadok? 🙈
@annamudra123 áno mala som ich cez víkend ako poslednú záchranu :D .. ale sú trošku iné, zjedla som, ale viac mi asi chutili tie od Jojo :D
Milujem vsetky sladkosti s lekoricou ale vzdy ked som videla tieto jojo lekorky tak som sa pytala samej seba ze ktory sadista si to dobrovolne kupi a zje?🤣
@nin12345 😂
Áno, pri tomto type cukríkov sú ľudia rozdelený na dva tábory .. ani môjmu manželovi nechutia, o to viac ostáva mne 😂
Dlho som ich ani ja už nemala, ale tehotenské chúťky ma dohnali do obchodu a lékorky nikde ... :D
Ja ked som bola tehotna a nemali sme doma arasidove chrumky tie komunisticke tak som sa rozplakala cize chapem🤣🤣🤣
Joooj na tieto cukriky som uplne zabudla! 😱 Asi musim ist do obchodu... 😋
Neboj ja mam pevnu volu a v pesom dosahu niekolko obchodov... 😂
Ja milujem čierny pelendrek, ale najlepší som našla v obchode so sušeným ovocím a mávajú tam aj tieto jojo lékorky aj kocky aj valčeky.
ja ich mám tiež rada aj arašidky v cukre.Nedávno som ich po dlhom čase kúpila, ale ako inak zmenšili balenie.Ale cena ide len hore a hore.Ale aspoň chutili ako vždy..čudujem sa,že ešte aj tu nedovrzali receptúru.Mňa napríklad naštvali aj tie pralinky že ich prestanú vyrábať.Ja som ich lúbila.Aj klasické aj tie slivovicové
@veroonr to som si aj ja myslela :D nakoniec mi sestra doniesla tie Pedro, po jojo sa v mojom okolí zľahla zem :D
@liusa82 áno pralinky prekvapili aj mňa, asi ich vytlačil z trhu iný druh sladkostí na ktorý sú ľudia v dnešnej dobe zvyknutý ... nevyhľadávala som ich ani ja nejak extra, ale bola to klasika 🙂
@autor mne to zas nejde do hlavy čo ich teda už prv nezrušili.Hlavne že dlhé roky išli na dračku a odrazu nejdú.Nejak mi to nesedí.Ešte som mala rada aj cukriky turecký med od figara.Také riadne tvrdé boli na hryzenie. Teraz sú už o ničom totálne mäkké.Ani mi už nechutia.Fušujú čo sa dá
ahoj, tiež ich dlhšiu dobu zháňam :( ale v Tescu mávajú Pedro lékorky a tie sú ešte lepšie, sú síce drahšie ale tak je to väčšie balenie o dosť.