Joga - oddych pre maminy

maminkajanka84
6. sep 2015

Ahojte baby, pohrávam sa s myšlienkou cvičenia jogy, nikdy som necvičila, ale šak človek musi raz začať....
Je lepšie sa niekam prihlasiť a vyskušať si to,alebo skôr niečo zohnať a cvičiť si doma?no pri detoch to asi moc nejde...
Mate skusenosť s jogou?tak sem s nimi:o))

1lienka1
6. sep 2015

@maminkajanka84 ahoj, ja som zacala asi pred pol rokom, a neviem si to vynachvalit, spevnis, vycistis hlavu a hlavne aspon na hodinku som vonku z domu. Ja chodim cvicit do studia, doma som to skusala a krpec cvicil na mne 🙂 . Hlavne mas vela tipov jogy, ja cvicievam na spevnenie a relaxaciu, ale mas aj cisto len relaxacnu. Odporucam vyskusat 🙂 .

jogamatka
2. jún 2017

Ahojky, ja cvičím jogu už zopár rokov. Natoľko ma oslovila, že som si spravila inštruktorský kurz. Hneď po jeho absolvovaní som otehotnela. Cvičila som aj počas tehotenstva. A momentálne cvičím jógu aj s mojou malou, buď keď spí, ak si t chcem poriadne užiť len tak sama pre seba, alebo aj s ňou, ak sa chcem zabaviť. Takže dá sa to, choď do toho.

Ja teraz rozbieham cvičenie pre verejnosť, konkrétne ide o popôrodnú jógu aj s bábenkami, v Bratislave (viac info na: http://wp.me/P8znQu-1M)