Ahojte baby, pohrávam sa s myšlienkou cvičenia jogy, nikdy som necvičila, ale šak človek musi raz začať....
Je lepšie sa niekam prihlasiť a vyskušať si to,alebo skôr niečo zohnať a cvičiť si doma?no pri detoch to asi moc nejde...
Mate skusenosť s jogou?tak sem s nimi:o))
Ahojky, ja cvičím jogu už zopár rokov. Natoľko ma oslovila, že som si spravila inštruktorský kurz. Hneď po jeho absolvovaní som otehotnela. Cvičila som aj počas tehotenstva. A momentálne cvičím jógu aj s mojou malou, buď keď spí, ak si t chcem poriadne užiť len tak sama pre seba, alebo aj s ňou, ak sa chcem zabaviť. Takže dá sa to, choď do toho.
Ja teraz rozbieham cvičenie pre verejnosť, konkrétne ide o popôrodnú jógu aj s bábenkami, v Bratislave (viac info na: http://wp.me/P8znQu-1M)
@maminkajanka84 ahoj, ja som zacala asi pred pol rokom, a neviem si to vynachvalit, spevnis, vycistis hlavu a hlavne aspon na hodinku som vonku z domu. Ja chodim cvicit do studia, doma som to skusala a krpec cvicil na mne 🙂 . Hlavne mas vela tipov jogy, ja cvicievam na spevnenie a relaxaciu, ale mas aj cisto len relaxacnu. Odporucam vyskusat 🙂 .