Ježiško pre 13+ ročné dievčatá?

28. nov 2019

Maminy čo kupujete pod stromček vašim dcérach starším ako 13 rokov? Ja mám 15 ročnú keď sa jej spýtam čo chce od Ježiška povie mi len jednu knižku (Psia duša) no rada by som aj niečo iné ale nevie mi povedať čo kúpiť? Čo zvyknete kúpiť vy? Rada by som niečo z čoho bude hotová že odkiaľ som vedela že toto ju poteší proste tá radosť lebo to nečakala...
Mladší mi povedia 100 vecí čo chcú a najstaršia ledva jednu 😂 ďakujem za všetky rady

petranelkova
28. nov 2019

Kup tu knizku a ja by som jej kupila oblecenie, ak vies co sa jej lubi, co nosi tak oblecenie je pre pubertiacku to naj 🙂

sara07
28. nov 2019

kupte si spoločny wellnes s procedurami alebo zábalom + kozmetičku+ manikura a hlavne bude spolu aspon 24 hod aby ste boli spolu a lepšie vedela po čom tuži, mali by ste viac travit času spolu len vy dve

blanblan
28. nov 2019

Ja by som prekvapenie moc neskusala - viem ako to bolo ked ja som bola v jej veku - prekvapenia vacsinou negativne a moja dcera tak isto, najlepsie si vyberie sama, vyhnes sa sklamaniu aj ty aj ona. Alebo prip co keby si sa spytala nejakej jej dobrej kamaratky?

vikusjk
28. nov 2019

V 15-tich uz asi zacina pouzivat aj nejaku kozmetiku, alebo co tak darcekovy kupon, nech si vyberie nieco sama? Kludne aj do Panta Rehi, ak rada cita... teda este okrem knihy. A inak neviem, ty si jej mama, vsimas si ju, poznas ju najlepsie, ked sa zamyslis, urcite na nieco zaujimave prides ;) Kludne vo forme zazitku, to je asi viac, ako nejaka vec, nechce niekam ist, vidiet nieco? Zazit nieco? Drzim palce!

kolieskova232
28. nov 2019

ked chce knizku, tak tu by som jej jednoznacne kupila a este by som jej skusila nieco na oblecenie. ona je uz v takom veku, kedy sa chce paradit, takze nieco pekne vkusne jej kup.

vamajka
28. nov 2019

mozno niaky sperk to potesi kazde dievca

0silvia0
28. nov 2019

@vamajka nejaký...

0silvia0
28. nov 2019

mám 15-ročnú dcéru, chcela štýlové čižmy, tak ich dostane. K tomu knihu samozrejme a tričko oblúbenej hudobnej skupiny (o tom nevie, ale viem čo počúva). Určite má tvoja dcéra mobil, tak by som kúpila slúchadlá k mobilu, to sa pubertiakovi vždy zíde...

autor
28. nov 2019

@0silvia0 tiež som rozmýšľala nad slúchadlami takými veľkými 🙂

0silvia0
28. nov 2019

slúchadlami určite nič nepokazíš, moje deti majú aj tie veľké, aj tie do uší, kúp nejaké kvalitné, určite sa poteší

autor
28. nov 2019

@0silvia0 ďakujem

saskia_98
28. nov 2019

Ja mojmu 15 rocnemu braskovi kupujem oblecenie (velmi chcel veci od jedneho chalana co si navrhuje veci ale mamka mu ich zatrhla) a k tomu riflovku ked najdem. Inac on sam ma pytal nove sluchadla, obal na telefon a hru na xbox. Lenze ja viem co mu mam kupit .. Ty ked dcere nevies, daj jej poukazku do hmka alebo nejakeho obchodu s oblecenim, vyberie si.

eliskadad1
28. nov 2019

slúchadla si myslím, že potešia takú tínedžerku. teraz keď vidím tie detská, tak všetky majú také 🙂

karmen118
28. nov 2019

Inak tá kniha Psia duša je už viac knižiek, tak ak nemá ešte ani jednu, tak jej môžeš kúpiť aj druhý diel ten sa volá - Psia duša 2: Psia cesta, a ešte som našla od toho spisovateľa aj
Psia cesta domov - to je už asi s iným psíkom 🙂

nicoli02
28. nov 2019

tá kniha to je fajn, to by som jej kúpila a keď nechce nič nejako viac, tak nejakou kozmetikou alebo oblečením nič nepokazíš, ale nejaké veľké špeci darčeky by som nevymýšľala, lebo môže prísť sklamanie :/

kikina84
28. nov 2019

Presne. top je oblecenie..teraz som napr.dcere kupila na vianoce tenisky nike co spominala ze sa jej pacia..uz o nich dlhsie nehovorila ale kupila som o cislo vacsie na jar bude mat 🙂..a zaroven je to prakticke

moni73
28. nov 2019

Kupujem tie velke tenisky, zrkadlo s led, poukazku do oblubeneho oblecenioveho obchodu, kopec kozmetiky (zboznuje vselijake vodicky, masticky, geliky,...). Ona chcela seriu knih a okuliare

pupavocka101
29. nov 2019

poukazku, nejake oblecenie, predsa len najlepsie je, ked si dieta povie co chce 🙂