Jedy, drogy, lieky

marek61
8. apr 2021

Dobrý večer,
potrebujem niekoho, kto by mi pomohol. Hľadám človeka, ktorý sa vyzná v chémii (jedy, drogy, lieky...), možno aj niekoho, kto sa vyzná v histórii spomínaných vecí. Daná osoba by mohla byť chemik, chemička, lekárnik alebo niekto, koho to len baví. Bolo by super, ak by daná osoba bola na dôchodku alebo mala len dosť voľného času na moje zvedavé otázky. Rád by som s ňou/ s ním neskôr komunikoval prostredníctvom mailov. Ak niekoho poznáte, píšte. Za všetko budem vďačný.

denden77
8. apr 2021

pernikovy tata 😂

lindous
8. apr 2021

Mám za sebou 2 semestre toxikológie vrámci štúdia chémie, ale nie je to to na čo sa špecializujem, takže možno budem vedieť poradiť, ale záleží od toho čo presne potrebuješ a ako moc špecifické tie otázky sú 😅 môžeš skúsiť keď tak, že prečo to potrebuješ a čo ťa zaujíma, minimálne ťa nasmerujem na zdroje alebo odporúčim učebnice

lalenka33
8. apr 2021

Ja som operátorka farmaceutickej výroby, ale vo výrobe som nikdy nerobila len v lekárni, ale recept na výrobu perníka ti nedám 😁

marek61
autor
9. apr 2021

lindous a lalenka33, mohol by som Vás poprosiť o Vaše mailové adresy? Ďakujem.

daddyasmr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marek61
autor
11. apr 2021

@lindous, mohol by som poprosiť tvoj mail?

lindous
11. apr 2021

Mohol by si ma skúsiť najskôr tu v správe oboznámiť s tým kto si, čo presne potrebuješ a prečo ťa tie informácie zaujímajú? 😅 Nespĺňam tú podmienku, že mam dostatok času s tebou komunikovať, ale hovorim, rada ťa odkážem na zdroje, ak budem vedieť, na to myslím mail nepotrebuješ

marek61
autor
11. apr 2021

@lindous , volám sa Marek Gabrík, a chcem písať detektívne príbehy, a preto sa zaujímam o vyššie spomínané veci. Zaujímajú ma hlavne jedy a protilátky, jedy v liekoch a vo veciach na denné používanie, drogy a symptómy pri ich požívaní. Prečítal som už aj zopár kníh na tieto témy, ale stále to nie je všetko. Za všetky rady, tipy a zdroje budem vďačný.