Ako by ste sa citili,keby ste zazili iba jedno jedine stretnutie a nic viac.Nemate nic,nic ste spolu nezazili,nikde ste spolu neboli,skratka nic.Podla mna to je veelmi smutne :(
@fairyprincess rande myslim
Prečo len jedno?
No a co 🤣 neprezivaj to tak. Mozno si ho neocarila....svet sa preto nezruti
A ano zazila...a vobec ma to dalej netrápi
Preco by to bolo smutne??? Nesadli ste si. Zivot ide dalej.
trauma na cely zivot🙄
To by som musela byt hrozna zufalka, aby ma nepodarene prve rande takto rozhodilo 😀
Nauc sa prijimat odmietnutia. To,ze ste si nesadli nie je koniec sveta. Divne by bolo,keby si ostala s kazdym,s ktorym ides na rande to o zene vypoveda vela. Ze sa zavesi na hocikoho,len aby s niekym bola. Ak si bola odmietnuta,neznamena to,ze si zla,skareda,nemozna.....znamena to,ze tomuto si nevyhovovala a pride dalsi,ktoremu sa budes pacit taka,aka si.
Tak to ti nemá byť za čím smutno.
Teraz reagujes na realitu alebo na filmovu scenu?
Lebo vo filme ano, vygradovanie emocii, vsetko, co maju, je jedno letme stretnutie.
Ale v zivote?
Uz o rok to nebude mat ani zdaleka taky naboj.
Radšej len 1 rande a nič ako sa s niekym snažiť o vzťah napr 2-3 mesiace, ty sa na neho namotava a on ti potom povie, že to nefunguje
Takto je to jasne od začiatku a môžeš začať randiť s niekym iným
UPlne ok - proste dotycny asi zistil, ze s tebou no way
... tesila by som sa na dalsie ... Pride ine, krajsie, lepsie 🤗. Ak by si uz po prvom "rande", mala mat taketo sebaznicujuce pocity, tak radsej v tom nepokracovat. Hlavu hore, pride nieco lepsie, urcite 💙
jedno jediné stretnutie, nič spolu nemáte, nič ste spolu nezažili - tak čo je na tom veeeľmi smutné? Prestaň pozerať presladené romantické filmy...
Jedno stretnutie, on alebo ona zistí, že to nieje tak ako si to predstavovali, ďalej to nepôjde. Úplne normálna situácia, ktorá možno na pár dní zamrzí, ale život ide ďalej.
Keby ja som mala pocit, že to rande bolo fajn, tak samozrejme, že by mi bolo trochu ľúto, že on to tak nevidí, ale čo už, život ide ďalej... Súhlasím s tým, že lepšie ako sa motať pár mesiacov a potom nič, ale to tiež stále nie je koniec sveta
.. Smutné to podľa mňa nie je, nemá to byť za čím smutno, keď si s ním ešte nič nezažila a nikde ste neboli, iba za vlastnými zidealozovanými predstavami, ktorých stret s realitou by mohol byť dosť tvrdý
..
A co je podla teba smutne? To, ze si mu nesadla? Ved to sa stava bezne. Ty si co cakala od toho rande, ze si taka smutna? Ved to bol v podstate neznamy clovek. To si cakala, ze si ta vezme?
Ako davno to stretnutie bolo?
@tykat skoro 2 r.
To si doteraz smutna koli jednemu rande, ktore sa odohralo pred dvoma rokmi? Ci ako to myslis? Alebo si smutna koli tomu, ze si za posledne dva roky nemala rande viackrat?
@kate211 pred 2 r.sne boli von,odvtedy nic,iba sme boli spolu v kontakte cez tel.,alebo virtualne.
Pred dvomi rokmi si jedenkrát bola s osobou na rande a doteraz to považuješ za smutné? Nerozumiem, ešte si nejakú informáciu nepovedala alebo o čo ide?
dávaš málo informácií, musíme si domýšľať... koľko máš rokov? pred dvomi rokmi ste sa stretli a odvtedy ste iba vo "virtuálnom" kontakte? bývate ďaleko od seba? ty by si chcela niečo viac a on nie? kto napíše/zavolá prvý?
myslím, že by si mala prestať fantazírovať... už si s ním stratila dva roky!!! svojho života. choď ďalej a hlavne sa v tom stále nerýp. ži pre prítomnosť. Čo bolo, bolo.
@evita_g sme stale spolu v kontakte,len pisem ze sme sa videli nazivo iba raz.
Co znamena sme v kontakte? Ako casto si pisete? Gratulacie k sviatkom, posielate si citaty ci komunikujete na dennej baze? A o com sa bavite?
A ako daleko ste od seba?
@tykat 200 km,sme v kontakte viac menej denne,ano piseme si blahozelania na sviatky,aj narodeniny,meniny....aj si posielame hmotne dary postou.
@tykat citaty si neposielame je to strasne umele
Iniciovala si stretnutie? Odmietol? Co udal ako dovod?
Zazila som v minulosti, ked som bola mlada nieco podobne, vykasli sa nanho, si zvyknuta na to pisanie, nie na neho
a toto má aký zmysel? z toho nič nebude
A preco sa nechcete znova stretnúť? Aky je dôvod?