Jedna noc sen o smrti brata, druhá noc sen o smrti druhého brata a otca

11. nov 2024

Ahojte mám dvoch bratov a predvčerom sa mi snival sen že starší brat zomrel zobudila som sa celá spotena a dnes vnoci uplne ten istý sen ale v ňom zomrel zasa mladší brat aj otec.Mám stoho hrôzu. Ja veľmi takýmto veciam neverím ale ak sa mi sníva po sebe ten istý sen len postava v nom je iná tak to je dosť divné. Neviete niekto čo to znamená lebo sa až bojím a nikde nemôžem nič o tom nájsť. Ďakujem

maranco
11. nov 2024

Znamená to len to že sa s tým cez deň, alebo podvedome zaoberáš a v noci si mozog pri regenerácii pomieša veci a urobí divné sny.
Boh už nekomunikuje s ľudmi prostredníctvom snov, ani im tak nedáva vedieť budúcnosť.

autor
11. nov 2024

@maranco ďakujem tak dúfam že to nieje nič a dnes v noci sa normálne vyspím

anos18
11. nov 2024

Hovorí sa, že keď sa ti sníva, že zomrú, budú dlho žiť

martinmmartin
11. nov 2024

@anos18 kde sa to hovori?

anos18
11. nov 2024

@martinmmartin tak sa traduje ústnym podaním 😁

sisska96
11. nov 2024

Neprejedávaj sa na večer a nebudeš mať zle sny.

autor
11. nov 2024

@sisska96 no neviem lebo ja už roky od 16.00 nejem tak tým to nebude. Nevadí dúfam že su to naozaj len sny lebo ani ja nejak takýmto veciam neverím len som šokovaná že hneď dve noci posebe to isté

marianarem
11. nov 2024

A je v rodine vsetko ok? Ziadna udalost, zmena za posledne obdobie? Pripadne nieco ine vyznamne sa nedeje v tvojom zivote? Aky mas s nimi vztah? Alebo s inymi muzmi?
Mne ked sa nieco taketo sniva, tak si vsimam pocit, s ktorym som sa zobudila a pytam sa sama seba, kde inde prezivam podobny pocit. Alebo ci mi to nepripomina nieco z mojho bdeleho zivota. Veci v snoch su vacsinou len symboly, metafory pre nieco, co sa deje v podvedomi.

mnamko
12. nov 2024

Moze to znamenať,že sa všetci stretnete na nejakom mieste,svadbe,pohrebe

autor
12. nov 2024

Ahojte tak už viem čo to znamenalo asi to vyznie blbo ale som prečítala v snári že to môže byť tehotenstvo a urobila som test a som tehotná 🤣🤣🤣🤣 mna asi porazí teraz už neviem čomu veriť