Ahojte. Chcem prestať fajčiť. Fajčim 5 rokov nonstop. Slim nemen. zn. krabička mi vydrží na deň-dva. Včera som si kúpila elektr. cigaretu pýtam od pani bez nikotínu no a čuduj sa svetu na krabičke v bare fajcim a pozeram že s nikotinom 18mg. Ona mala asi pomýlene poličky pretože vedľa cigariet mala nalepku 0%, no nevadí. Tak moja otázka znie. Porovnanie jedna cigareta klasicka slimka ma kolko nikotinu a kolko ma jedna takato elektronicka. Samozrejme elektronicku nevyraucim naraz. Teda moj postup je taky ze dofajcim tuto, obmedzujem pocet tahov, a nabuduce kupim bez nikotinu, alebo uvidim ako to pojde mozno ziadnu. Len na porovnanie ci ta elektronicka je slabsia pri jednom 5 min. sedeni pri kave ako taka jedna klasicka cigareta.?? 😀 neviem to absolutne odhadnúť, zdá sa mi to slabé…
@koniarova ja som fajcila a prestala som tak, ze som proste prestala.
@lindusss2016 aj ja tak isto. Len hovorím,že to nie je také jednoduché a nedokáže to každý. Keby to autorka dokázala, tak neskúša iné možnosti.
@koniarova nie a ani neplánujem položila som otázku a uviedla príklad z reálneho života. Mal dostatočnú motiváciu, silu vôle atď. Moja mama prestala kvôli môjmu otcovi. Susedovi povedal vnuk aby nefakčil,, dedko nefajči, nechcem aby si zomrel ako druhý dedko(rakovina hltana),, on si už 15r nezapálil
Tiež sa prikláňam k názoru že takto fajčiť neprestanes. Bud úplne alebo.to. nemá zmysel. Prestala som pred cca 13 rokmi, vtedy chvalabohu tieto elektronické neexistovali, lebo by ma to tiež lákalo. Jedine co mne pomohlo bol nicorette spray s čistým nikotínom. Ak prejdeš na tieto elektronické bude sa ti ešte horšie odvykat. To vidím na okolí.
Ja napríklad keď som prestala prvýkrát fajčiť kúpila som si tie úplne najslabšie cigartey a pomaly znizovala pocet.Ale tak hlavne som vedela že musím prestat.Je to tak ako vravia všetci ,je to v hlave musíš chcieť.Ked nechceš neprestanes.Nefajcim elektronické ,ale v stave núdzi keď nemôžem dlho fajčiť som si potiahla a nahradí ti to normlanu cigu,takže niktin to má zhruba asi rovnaký
Ja som sa baby nepytala ako nalepsie prestat fajciť😇 niekomu to ide tak ze balicek zahodi niekomu ze znizuje zameni za slabsie a znizuje davky, pre mna osobne to bolo moc veľa, takmer krabicka za deň, veľa prace, nervozita, rychly zivot vsetko stihat atď. každa máme svoje.. teraz som v stadiu kedy chcem, ale viem ze kazdy jeden vykyv ma dozenie k ,, ukludneniu sa,, preto volim mensie zlo a to je bez nikotinu a znizovanie davok. To je ale o inom. Ja som sa pytala nakolko mi ta pani predala s nikotinom neviem to vypocitat ci to ma niektora kolko je 700 tahov elektronickej cigariet normalnych, ja nemam sajnu, a za druhe som mierila skor k tomu, ze teda pri jednej sedim tych 5 minut a pri elektronickej tiež a nema to zrejme tolko nikotinu ako riadna… na to som sa pytala ci je to porovnatelne alebo ci to mate niektora porovnane. Fajciar ide na krabicky ale slabsi ine na ks 😆 teda u mna je to tak kolko ks cigariet som vygajcila na deň. A teraz neviem kolko je ta elektronicka cigariet. Iba na to sa pytam.
Fajcim iqosy, niekedy tieto, čo máš teraz ty, ale nedá sa to porovnat s klasickými, lebo elektronickú fajčíš do aleluja, keďže máš ťahy neobmedzene. To by si si musela počítať ťahy. Na prestanie skus biorezonanciu alebo precitat knihu o prestanú fajcit. Kolega, tuhý fajciar, fakt sekol s fajčením ako ju dočítal. Na konci sa totiž nachádza silný moment a naozaj s ním koncis
Prestala som fajčiť zo dňa na deň - nefajčím 18 rokov. Môj otec prestal fajčiť zo dňa na deň - nefajčí 30 rokov. Náhrady za cigarety obvykle nefungujú, len vymenis jednu paličku za inú.
Tak môj manžel bol fajčiar a fakt dosť silný niekoľko rokov, po dvoch mesiacoch nášho vzťahu sme sa presťahovali do podnájmu na prvé poschodie ale nemohlo sa fajčiť vnutri, len vonku a jemu sa nechcelo chodiť dole, a zároveň CHCEL skúsiť prestať, nekúpil si cigarety a bez jedného zaváhania už nefajčí takmer 8rokov 🫶🏽 dá sa to, keď sa chce aj bez nálepiek a iných nahradzovacich závislosti 🙃
Ja by som na tvojom mieste určite nezačala s fajčením iného svinstva, ale snažila sa úplne prestať. Lebo takto si spravíš len iný návyk
@mamickalisticka no dnes to mam tak, ako na hojdacke, raz mam moment okamzite ist kupit cigarety potom sa ukludnim nieco porobim doma a potom si dam 3 tahy a idem dalej, poviem si v tej lepsej faze aaa super dobra si nieje to az take zle 🤣 vydrzis to 😄 takte je prvy deň obed a riadnu cigaretu som nemala od vcera poobedia. Sem tam potiahnem v krizickom momente tu druhu ale vravim neviem to odhadnut,
Ahoj, celkom by ma zaujímalo, ako ti to ide.. Ja som sa dnes rozhodla že skúsim prestať fajčiť, tak hľadám dobré rady na nete..
Ak chceš prestať fajčiť nebolo by lepšie prestať a nekupovať ďalšie. Ako lamentovať o sile.....
(Moje deti povedali dedkovi že ho nebudú objímať a hrať sa s ním lebo smrdí od cigariet, betónovali sme akurát, tak hodil švatuľu do základov, a už si viac nezapálil)