Som v budúcnosti. Ma asi jeb..e
Celé detstvo o tom snívam. Zažiť Houston 1986. A teraz tam!!!
My sa chystáme zajtra. Dúfam že to bude…🙏
Je tu kopec ľudí a to je ešte len generálka pred zajtrajškom. JMJ je na scéne a funguje. Oxygene, Equinoxe,... čakám či nevytiahne laserovú harfu. 😎
aj vcera bola generalka svetiel, dnes uz je komplet vsetkeho.....
inak netreba zabudat, ze vcera vyhlasili, ze pustia len prvych 30000 ludi........
most snp je aj teraz od 20:30 odstaveny, ako bude aj zajtra
Bola som na jeho koncerte pred par rokmi. Tiez som si splnila sen. Ale zajtra najskor zial nepojdem.
Pozriem aspon v telke.
Hlavne nech vyjde pocasie.
A ja ze kde tak huci. No, uz viem. Dik 😁
To iba ja neviem o co ide? Ale nejake farby som vcera videla pri moste SNP 😅
Starmus Earth navštívia vedeckí hostia, napríklad astronauti Chris Hadfield, ktorý velil ISS či Charlie Duke, člen misie Apollo 16, ktorý kráčal po mesiaci.
Ak si začnú títo ľudia začnú googliť správy o Slovensku čo asi zistia?
Že Lukáš Machala sa priznal, že nikdy nebol vo vesmíre. Nevie teda, či je Zem plochá. Že Rudolf Huliak fúka na rastliny cigarový dym... Že ministerka kultúry prenasleduje a zastrašuje hercov... na ich ich mieste by som mal normálne strach.
Tuší ministerstvo kultúry alebo ministerstvo cestovného ruchu, že sa u nás koná taká konferencia? Nie? Pretože sa tam nedá oprať pár miliónov EUR? 🤔
Kto je tento treťotriedny "umelec"?? Kto ho pozná? Keby za niečo stál, koncertoval by v Paríži alebo v Amerike, a nie v Bratislave. Kandráč, Drišľak, Desmod, Twinsky, Sisa Sklovská, Separ, Rytmus, Robo Opatovský či Senzus alebo Le Payaco - to sú praví umelci a nie nejaký Michal Jaro z Francúzska! Dúfam, že pani ministerka Šimkovičová s pánom Machalom zakážu tento koncert, lebo cudzie nechceme a svoje si nedáme!!
@veronka1996 noo dalsi koncert ma v La Rochelle. Preco mas potrebu urazat umelca, ktoreho nepoznas ? Pripadne, ktory z tych umelcov, ktorych si uviedla maju celosvetove tour ?
@stefi_k to nemôže mysliet važne wtf veronka
tak sa ti splnil sen konečne
@fido69 paráda 👍👍👍....závidíme 😁
@veronka1996 dievčatko zlaté, ešte len si z ... vychádzala, keď mal celosvetové koncerty 😂.... a čo spomínaš našu domácu tvorbu... polovica 👎👎👎
@fido69 pozri you tube... sú tam už nejaké video...
@daniela2202 Aké svetové koncerty?? Vraj nasvietil nejakú pyramídu - to ale dokáže každý, stačí silný reflektor. A že chodia ľudia na jeho koncerty? Samozrejme, že chodia, lebo sú zadarmo. Keby boli platené, ani pes po ňom neštekne. Na Rytmusa, Kulyho alebo Vondráčkovú chodia ľudia aj keď je to platené. A ten Michal Jarro nevie ani spievať. Pustila som si nejakú jeho pesničku, čakala a čakala som na nejaký spev a nedočkala som sa, len nejaké podivné zvuky. A sponzoruje to Eset - Sorosovská zapredaná korporácia. Chceme poctivých špičkových slovenských umelcov ako sú Sima, Kuly, Helena Vondráčková, Ego, Michal David alebo Ema Lacová, a nie odpad z imperialistického západu. Haló, pani ministerka Šimkovičová, kde ste???