Je zvláštne, keď pôjdeme na ples iba dvaja?

1mamicka1
12. nov 2015

Baby bývame v malej dedine a s mm tu nemame nikoho , ziadnych znamych. Obec kazdy rok poriada v dedine ples. Tento rok sme sa rozhodli, ze by sme isli, ale mm nechce koly tomu, ze je blbost aby sme tam isli sami dvaja. Ze na ples chodia vzdy aspon nejaka partia, skupina ludi. Je naozaj blbe, aby sme na ples isli sami dvaja? Ja a moj manzel?

emily76
12. nov 2015

@1mamicka1 preco blbe? Aspon sa spoznate so "starousadlikmi".

1mamicka1
autor
12. nov 2015

@emily76 Ved to ja som tiez toho nazoru ved aj sami dvaja sa mozme pekne zabavit, len mm tvrdi, ze to je blbost, ze kazdy tam bude poskupinkovany a my tam prideme sami 😀

miku1
12. nov 2015

@1mamicka1 Sami pridete. Hadam sami aj odidete. Ale medzitym sa mozete spoznat so susedmi a nadviazat dobre kontakty na buducorocny ples 🙂 Drzim palce pri "lamani" manzela. A potom napis ako ples dopadol 🙂

bonaqa2013
12. nov 2015

Aj dvaja môžete ísť....

hradnapani
12. nov 2015

@1mamicka1 mna by ani nenapadlo, ze treba prist v hufe, ved nie ste male deti. Ples je spolocenska udalost, kde sa ocakava aj trochu konverzacie s neznamymi. vobec by mi to nevadilo. mne praveze prisiel zvlastny nazov temy 😉

zdena12345
13. nov 2015

nic divne na tom nie je!!! aj my sme boli a je to bezne. Hadam uz nejste pubertiaci aby ste vsade museli chodit len v skupinach. aspon sa poznate s domorodcami

natuska87
13. nov 2015

@hradnapani tak krasne ste to popisali, ze som sa musela z chuti zasmiat... " v húfe"...

andrejka1974
13. nov 2015

urcite nie, my bezne tak chodime