Je záujem o súkromnú skupinu pre maminky v aktívnej štátnej službe?

alex31
19. jún 2014

Bol by zaujem o vytvorenie nejakej sukromnej skupinky pre vsetky maminky /pripadne oteckov 🙂/, ktore pracuju ako vojacky, policajtky, hasicky, colnicky? Predsa len nase zamestnanie ma svoje vlastne specifika ktore musime "znasat" a popri tom zvladat aj ostatne "mamickovske" zalezitosti. Vycviky, hotovosti, sluzby, vyvedenia nie su vzdy jednoduche .... dlhodobe odlucenia od svojich rodin daju tiez niekedy zabrat, a tak ma napadlo, ze by mozno bolo fajn, ak sa tu najdu maminy (oteckovia), ktore toto vsetko zdielaju, aby sme mali nejaku svoju sukromnu skupinku, kde by sme sa mohli podelit o rady a skusenosti, ako to ktora z nas vsetko zvlada 🙂 ... ak uz tu na MK nejaka taka skupinka je, prosim poslite mi nejake info ... nemam na mysli skupinku, kde tieto povolania vykonavaju manzelia a maminky diskutuju ako to oni prezivaju o tejto viem ... ale skor mi ide o skupinku ktora by spajala maminky ,pripadne aj oteckov ktori sami denno-denne obliekaju sluzobnu uniformu 🙂

stefka33
19. jún 2014

Podobná skupina už existuje - tuším manželky vojakov alebo tak. Mne sa tam nepáčilo, tak som odišla.