Je v poriadku, že počas svojich dní cítim jazvu po šití po pôrode?

bibih
16. aug 2019

Ahojte mamicky, chcela by som sa opytat, mate to tiez niektora? Normalne pocas svojich dni citim jazvu po siti po porode. Akoby ma tahala ci co. Pobolieva to. Je to neprijemne. Hlavne vtedy, ked mi treba ist na velku alebo sa umyvam, ze potrebujem dat nohy od seba. Riesili ste to niektora? Alebo to preslo casom? No uz mam 3-ty krat svoje dni a stale to citim pocas nich.. Dakujem

martinaf154
16. aug 2019

Ahoj ja som jazvu citila este 6 mesiacov po porode a nielen pri sexe ale aj pri chodzi a sedeni. Potom to samo od seba preslo 😁

deni97
16. aug 2019

@bibih a ako dlho si po pôrode?

aceris
16. aug 2019

Podobne..pol roka som kazde kramy sa citila akoby tyzden pi porode...potom to preslo...;)

martinka13
16. aug 2019

Postupne to odznie. U mna to trvalo cca rok po pôrode.

bibih
autor
16. aug 2019

@deni97 maly bude mat 7 mesiacov. Takze tolko som po porode. Akoze bola som dotrhana, ze dovi, lebo sa zasekol. A najprv som si hovorila, ze asi je to cerstve a treba vydrzat, ale teraz je to uz naozaj neprijemne a obmedzujuce. Tak ma napadlo, ci budem musiet nejaku plastiku podstupit alebo je nadej, ze sa to urobi samo? Ale ako citam mamicky, nadej zomiera posledna🙏 ;)

galioska
16. aug 2019

@bibih ja som po nástrihu 16 rokov a stále ju cítim aj pri zmene počasia👍

deni97
16. aug 2019

@bibih no ja som 8 mesiacov a stane sa, že to cítim, ale veľmi málo. A neskúšala si si tie jazvy natierať alebo masírovať nejakým olejom alebo mastičkou na to určenými? Mne to odporúčala moja doktorka na zjemnenie (alebo neviem ako to nazvať) tých jaziev

diewcatqoo
17. aug 2019

Je to normalne, si relativne kratko po porode. Tiez som jazvu citila pocas svojich dni a mozno tak po roku od porodu to pominulo.

saskia_98
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia851
17. aug 2019

Mna to obcas stipe tam kde mi to zasivali a uz som 9 rokov po porode

bibih
autor
19. aug 2019

Dakujem za odpovede mamicky 🙂

katarinkacat
23. sep 2023

@martinka13 neodznir mne to ide dokonca do nohy ze aj padám neskutočne bolesti už som na tramale ani ten nezabera dva roky od

martinka13
23. sep 2023

@katarinkacat nuž tak potom riešiť s lekármi. 2 roky je už veľmi dlho