Cauky skoro maminy a maminy, najde sa tu niekto z Hornej Potone? 😉
ahoj, kedze som tu dost casto na tomto fore - nasla som ta v pohode 🙂
Co sa tyka tvojej otazky - DS ani nahodou 😒 Uplne mi stacilo ked tam bol moj manzel na operacii slepaka, on je chlap, tak to tam vydrzal, ale neviem si predstavit, ze by som mala v takej nemocnici rodit 😖
zena mojho bratranca ma nejake znamosti na kramaroch, tak mozno pojdem tam, alebo do uvahy este prichadza Ruzinov .... nie je to az tak daleko od nas do Blavy - tak hadam to nase male cestu vydrzi 😉
Ja som tam tiez bola na slepaku asi pred desiatimi rokmi a mam hroznu skusenost, ale o porodnici som pocula celkom dobre veci. Kamosky tam obidve rodili po dve deturence, jedna pred mesiacom a bola velmi spokojna. Vraj porodnicu pred dvoma rokmi zrekonstruovali a robia aj porody do vody. V BA to dokonca nerobia nikde... Ja som zatial rozhodnuta pre DS este sa popytam, lebo tam mam stryka ocneho chirurga, predsa len vie ako to tam chodi a uvidim. Vsak na rohodovanie este mam cas...
čaute, ja som zo šamorína, je nás tu viac? okrem janetky, tú poznám 😀
čaute, som z okr. Dun. Streda- z Velkého Medera, teraz som 1. den po embryotransfere, je tam niekto v podobnej
situácii.... ☹
Baby, je tam niekto, každá robí len ja sedím doma??? 😎
Ahoj. Ja som z Hornej Potone. Pristahovali sme sa sem presne pred rokom. Mame 2,5 rocneho Miska a 8 mesacnu Lucku. 😀 Tak sa mozno niekde na prechadzkach aj stretneme 🙂 Sice my tu chodime len do obchodu a spat, lebo tu nic moc nepoznam.
Tak sem uz asi nikto nechodi. Skoda ☹
čaute, ja som z Hviezdoslavova. Poznate tu nieco v okoli - Miloslavov atd kam s babom? cvienie,plavanie, materske centrum a pod. Dakujem za tipy 🙂
Čafte baby a maminy a všetci...Katika 77- aj ja sedím doma,síce s dcérkou,ale nepracujem a niekedy je to už na prášky 🙄 , takže budem rada ak popíšeme...a mám podobný problém ako muffinka a anet7,kam s malou v DS a okolí??? 😨 takže sem nápady,šup šup... 😀
Lujzik a odkial si?
Dunajská Streda 😅
caute baby! pisem si aj s babami zo samorina a asi okrem materskeho centra v samorine tu toho moc neni, vsetci chodia do BA 😒 videla som este v miloslavove nejake sportove centrum a su tam aj koniky, moc som o tom nezistovala, lebo aj tak to pre nasho 4-mesacneho neni...
Ahojte,
lujzik, aj ja som z DS
katika77, ako ti vyšlo IVF...si tehotná?...ja mám obidvoch synov po umelom 🙂
Kvakynka tuším sme vás v pondelok videli, bývate presne za naším domom, pravda ak ste to boli vy. Hihi.
caute kocky, je tu niektora z Mierova 🙂 ???
ahojte, ja pochádzam z Čenkoviec, poznáte to niekto?
hajdylca, Mierovo poznám a tuším sa mi tam vydala kamarátka 🙂
ahoj, neviem ci sa to este k Tebe dostane, lebo podla datumu vidim, ze si to pisala pekne davno... Ja byvam v Hornom Bare, to je par kilometrov od Potone. Nechystas sa nahodou rodit v DS?