Je tu niekto s tetovaním na členku?

anabel2341
27. apr 2022

Ahojte je tu niekto kdo má tetovanie na členku ? Potrebujem poradiť ďakujem pekne ❤️

alenamihal
27. apr 2022

Ja mam 🙂

tessa2299
27. apr 2022

@anabel2341 ja mam cez clenkovu kost. Od prstov az nad clenkovu kost

anabel2341
autor
27. apr 2022

Kedže tetovanie na rukách mám a pondelok sa chystám na tetovanie chcem na členok a kedže ja musím mat tenisky botasky atď 6-7 hodín v kuse samozrejme že v štúdiu mi poradia čo stym ale chcem aj skúsenosti od druhých ako sa to hojí keď nemôžem si dovoliť v práci nosiť bose nohy šľapky ? Nebude to problém?

Ospravedlňujem sa ak vyzniem hlupo ale staroslitvost budem dodržiavať na 1000% len až teraz mi doplo že ja budem musieť mat skoro cca 8 na sebe tenisky, botasky ci sa tam nedostane infekcia atd

sejbipi
27. apr 2022

@anabel2341 keď budeš nosiť silonky (tie sú tenké a prefukuje cez ne) a nie ponožky, tak to nebude až taký veľký problém 😉 ideál by bol aby si sa aspoň prvy deň-dva vyhla teniskám, ak nie, tak nie. Bosá chodiť nemôžeš 😃

nikpa
27. apr 2022

@anabel2341 ja som to neriešila, nakremovala som, dala ponožky, obula tenisky a hotovo. Tetovanie mi robil v sobotu ráno a do roboty som išla až v pondelok poobede. Jediné čo som urobila, že som si povolila šnúrky aby som mala členok a nart voľnejší. Tiež som musela mať v práci tenisky. Hojilo sa to síce dlhšie ale nebolo to nič hrozné.

anabel2341
autor
27. apr 2022

@anabel2341 ďakujem veľmi pekne za rady ❤️

Pomohli ste mi veľmi

sonicka96
27. apr 2022

Keď si nakrémuješ tetovanie daj si na to fóliu aaaa gumičku🙂 tak som to robila ja

sejbipi
27. apr 2022

@sonicka96 fólia na tetovanie nie je dobrá voľba, pod foliou sa drží vlhkosť a takto sa jej to bude hojiť 2 mesiace. Určite nechať na vzduchu, ničím nezakrývať, len krémovať ako povie tatér

galganka
27. apr 2022

...na tetovanie už dávajú umelú kožu, na cca týždeň. Žiadne fólie. A na to kľudne ponožky.

sejbipi
27. apr 2022

@galganka ak jej umelá koža zatečie od krvi a farby, tak jej nevydrží ani 2 dni… nie to týždeň. Ak by vydržala, tak to by bol ten lepší prípad.

galganka
27. apr 2022

@sejbipi nepoznám veľa čerstvo potetovaných, ale tých pár nemalo problém a ja tiež nie na mojom mini tetovaní a to išlo o zápästie a nosila som rukávy...

sejbipi
27. apr 2022

@galganka ja som tiež osobne nikdy nemala problém, no veľmi záleží od typu kože, organizmu atď atď je to veľmi individuálne. Ja v tom žijem denno-denne niekoľko rokov.. preto trošku mudrujem 😃😃 /taterova žena/

tessa2299
27. apr 2022

Mna to bolelo este cestou domov. Potom uz nie. Natierala som si to vacsou vrstvou vazeliny, dala potravinarsku foliu, zalepila, dala ponozku a sla do prace. Vraj aby nezaschlo tetovanie.
Nemala som ani jednu chrastu a ani mi to nemokvalo. Vtedy som mala tetovanie aj na chrbte a presne to iste som robila a tiez bez chrasty a ani farba mi nevypadala. A do prace som chodila normalne, este mi to kolegyne natierali na to chrbte a to tetovanie na chodidle az nad clenkvou kostou som mavala v dost obtiahnutej topanke v praci.

andrea_prestastna
27. apr 2022

@anabel2341 daj si nato umelu kozu , ak to nema tvoj tater kupsi sama, paradna vec

ava11
27. apr 2022

Ja mam na členku sliepku 😂 Hojilo sa to v poho.

diamond007
27. apr 2022

@galganka je dosť rozdiel minitetovanie/napíš a celý obrázok

azurova99
27. apr 2022

@anabel2341 mám tetovanie na členku a ešte trochu na chodidlá, nohu som si natrela, ale keďže mi potom opuchla dosť zle sa mi chodilo, síce som mala botasky, ale maximálne uvoľnenie a stúpala som len po spicke

nicole003
28. apr 2022

@anabel2341 mne dali v salone taku specialnu priedušnu foliu na tyzden kym sa zahoji. Tiez v robote prach, bordel, spina. Krasne sa mi to zahojilo