Ahoj viem ze toto nieje zoznamka ani nehľadám.. Len chcem normálne po kecať nezáväzné o živote o priateľovi s ktorým to už nieje ono... je tu nejaký chlap nezadaný slušný dakujem
Mňa iba zaráža, že chceš kecať len s nezadaným mužom a ešte o tom, aké je to s tým tvojim zlé. 🤣🤦♀️ Keď nevieš ukončiť vzťah, tak nevyhľadávaj len nezadaných mužov, ak by si nemala iné úmysly, tak by ti bolo jedno o akého priateľa pôjde. Ale hádam, že tu nie sú chlapi až tak sprostí, že budú robiť dvierka zadanej žene.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Popcorn prosím
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@liv1 snáď postačí 🤣🤣🤣🙈🙈
viem o jednom len napíš koľko máš rokov, potešila by aj foto a prosím písať iba v prípade že nemáš deti a nie si rozvedená a zadaná....
nemas v okoli nikoho kto by ti nejake tie otazky dokazal zodpovedat? potrebujes striktne len nazor muza??
@autorka podstatna otazka je, naco by so zadanou zenou klebetil o jej frajerovi single chlap? Emocna podpora, aka trhaci kalendar? Nic ponizujucejsieho pre muza neexistuje, nez ze mu zena rozprava o svojom obranacovi. Skus u chalanov na druhej strane rieky, no oni su zase ako kamosky… tak nevidim zasadny priestor. Apropo, som single muz.
@banderaska29 ja ponukam nieco sladké - pudingoš 😅
Zeny si obvykle vylievaju srdce u svojich kamaratiek co sa tyka problemov s muzmi.
Nepoznam muza ( slobodneho ci zadaneho ) ktory by dobrovolne chcel pocuvat o muzovi ktory bude coskoro zrejme ex od zeny ktoru vobec nepozna. Ale skusit mozes.
Tvoja situacia ma netesi, ale kazdy z nas slobodnych ma lepsie veci na praci nez pocuvat o nejakom chrapunovi ktory si ta nevazi alebo sa k tebe zle sprava.
Hladaj si schopnejsieho partnera.......predtym nez zacnes hladat to sekni so sucasnym.
Buena suerte 🙂
Tak možno že za nejaký mierny poplatok by som to bol ochotný počúvať 😉
Ale ja zas nie som nezadaný.
@hefo 🤣 kseftar
Akoze co si chces pisat s nezadanym chlapom a stazovat sa mu na toho svojho?
Hľadať si normálneho chlapa na stránke určenej primárne pre matky, pričom evidentne ty máš ešte priateľa, s ktorým to nefunguje... fííha