ahojte chcela by som sa podeliť o radosti ale aj starosti s mamičkami ako som ja. 🙂 🙂 s mamičkami násťročnými 😉
ja mam 17 🙂 monika1302 ako si to zvladalala?? 🙂
normalne tehotenstvo pohode vies z esom sa bala jak bude porod a jak zaco a take ale vsetko dobre mala ma dnes 14 mesiacov ma vsetko co potrebuje...bolo tot azke zo zaciatku ked nevies co jak s tym malym ale da sa to....ty mas este skolu ze??,ste spolu s tym co si tehotna???
@viki107 normalne tehotenstvo pohode vies z esom sa bala jak bude porod a jak zaco a take ale vsetko dobre mala ma dnes 14 mesiacov ma vsetko co potrebuje...bolo tot azke zo zaciatku ked nevies co jak s tym malym ale da sa to....ty mas este skolu ze??,ste spolu s tym co si tehotna???
@monika1302 presne toho vsetkeho sa bojim strasne aj ja a hlavne toho co potom ako skola a tak ... jj presne a som este len prvacka nemohla som normalne nastupit lebo som mala autohavariu.... áno sme spolu uz dva roky rozumieme si vsetko a je aj zodpovedny len sa strasne zle citim ze financovat nas bude musiet on a ja nie...
al ety budes brat matersku tak to date no ja som mala to dobre ze som v maji zmaturovala a v juni som ostala tehotna tak aspon mam skolu ale mala som na strednej spoluziacku co mala ties asi v druhom r dieta anorm zmaturovala....a ked mas rodinu a kasmoky vsetko sa da ja som pre nasu dceru kupila iba kocik aj to takz esom ho zaplatila a z s porodneho a vsetko mi dali kamosky satky a tak vanicku ...............nieco mi kupila maama no a mlieko som nemusela kupovat lebo som kojila tak to bolo dobre........ked mas ludi co ti pomosu da s ato neboj...a aj tu jak je ten modry konik kopu veci za lacne peniaze aj aj tu predavam veci ppo mojej malej neboj da sa to keby daco si chcela poradit kluden mi napis...ked mosem poradim
@viki107 al ety budes brat matersku tak to date no ja som mala to dobre ze som v maji zmaturovala a v juni som ostala tehotna tak aspon mam skolu ale mala som na strednej spoluziacku co mala ties asi v druhom r dieta anorm zmaturovala....a ked mas rodinu a kasmoky vsetko sa da ja som pre nasu dceru kupila iba kocik aj to takz esom ho zaplatila a z s porodneho a vsetko mi dali kamosky satky a tak vanicku ...............nieco mi kupila maama no a mlieko som nemusela kupovat lebo som kojila tak to bolo dobre........ked mas ludi co ti pomosu da s ato neboj...a aj tu jak je ten modry konik kopu veci za lacne peniaze aj aj tu predavam veci ppo mojej malej neboj da sa to keby daco si chcela poradit kluden mi napis...ked mosem poradim
@viki107 a hlavne si musis uvedomit ze uz ked porodis sa budes musiet naplno venaovat dietatku .....skoncia diskoteky a vsetko 😉
Ahoj ja mam 18 a mam syna a v pohode ale pevne nervy to chce 🙂
@viki107 ahoj 🙂 ja mam 19 a mam 5 tyzdnoveho synceka, vsetko zvladame velmi dobre po kazdej stranke, no velmi mi pomaha s malym rodina, hlavne moja mamina 🙂.
Gratulujem a prajem vela zdravia.... skolu mas uz aspon za sebou? Ja mam zo skoly paniku......
@martynka_za otehotnela si v 18tke?? 🙂
@viki107 ano v 18-tke 🙂 dakujeme, ano mam za sebou uz skolu, gymnazium😉. Ty si na tom ako?
kolko mas rokov ja som mala 19 ked som bola tehotna