Je toto vzťah?

8. júl 2022

S chlapom spolu chodíme cca rok. Nebývame spolu. Sme z iného mesta. Píšeme si každý deň. Vie čo robim počas dňa ja, ja viem čo robí on. No nestretávame sa veľmi často. Posledný čas, je to tak raz za mesiac. Čo ma mrzí… Je toto vôbec vzťah?

tomas115
8. júl 2022

Raz za mesiac je zufalo malo. Ak s tym nemienite ani jeden nic spravit tak to nema cenu.

autor
8. júl 2022

@tomas115 ja aj navrhnem niečo, ale príde mi že zbytočne

deti95060810
8. júl 2022

ako ďaleko od seba bývate? to je dosť dôležité vedieť...

hermiona12
8. júl 2022

Neviem....musíš sama posúdiť či ti to vyhovuje. Môj ale už manžel chodil za mnou každý 2-3 víkend na diaľku 600 km.

autor
8. júl 2022

@deti95060810 hodinka cesty (autom)

elizabet173
8. júl 2022

napísala si veľmi málo, koľko máte rokov, či pracujete, ako ďaleko sú tie mestá od seba. Píšeš, že niečo navrhneš a aj tak je to zbytočné, máme to chápať tak, že on to zamietne? Ja osobne nevidím nejakú perspektívu tohto vzťahu, začala by som mu menej písať, či sa niečo zmení, trochu mi to pripadá, ako keby si ťa nechával v zálohe, kým nájde niečo bližšie

autor
8. júl 2022

@hermiona12 veď to, chodil lebo chcel…

autor
8. júl 2022

@elizabet173 nechcem viac špecifikovať… je to zvláštne a chcela som len vedieť názor niekoho iného. Či je normálne nevidieť sa mesiac (raz to bolo aj dva mesiace)

veronikaszabova
8. júl 2022

Ja by som to vztahom ani nenazvala....

autor
8. júl 2022

@veronikaszabova a ako by si to pomenovala? Podľa mňa možno kamarát?

syslik81
8. júl 2022

moj byva odomna hodinu a pol a uz rok dochadza skoro kazdy vikend ,, obcas ked musi vikend robit nepride .. ale to je malokedy .. ked je svoatok al volno je u mna .. takze ked sa chce da sa ... plus sme travili spolu dovolenku ,,, kedze viem ze benzin je drahy a aj mina ked ideme na vylet ja riesim jedlo u mna a veci okolo ..

joesvk
8. júl 2022

Keď ti to vadí, naznačuješ a vidíš, že sa nesnaží to meniť, tak ber to skôr ako kamarátstvo, ale normálne si hľadaj partnera. Necíť sa ako zadaná.
Lebo keď on to berie ako jediný svoj reálny vzťah, tak aby si neskončila nakoniec v manželstve s niekým,s kým budeš mať deti,ale kto vôbec nebude mať potrebu byť s tebou. Teda bude napr. s kamarátmi a podobne.

veronikaszabova
8. júl 2022

Skorej kamarat s vyhodami ( ak mate aj sex)

koniarova
8. júl 2022

Nie. Nie je to vzťah.

autor
8. júl 2022

@syslik81 veď práve to, čakala som že aspoň cez víkend budeme spolu…

autor
8. júl 2022

@joesvk nerozumiem načo ma má

syslik81
8. júl 2022

rozid sa s nim-ak mu na tebe zalezi navrhne zmenu a poprauje na tom ak nie nestojis mu z ato a si len kamaratka s obcasnou vyhodou a takz za nic nestoji

joesvk
8. júl 2022

Niektorí muži chcú mať ženu, sex, deti, rodinu... Ale v skutočnosti sa ani nesnažia o vzťah.

hermiona12
8. júl 2022

Keď teraz je taký že neprejavuje až taký záujem o to že by ste boli spolu a trávili spoločne čas tak čo bude v manželstve napríklad?

miadi
8. júl 2022

Mm jazdili za mnou skoro kazdy den po robote 45min cesta odviezol ma k sebe dalsich 45min a rano skoro ma odviezol spet a potom zas frcal do prace v jeho meste . Minul na benzin majland trvalo to tak prve 4m a potom som sa prestahovala k nemu .. to bola laska .. u vas ..

mia_von_prag
8. júl 2022

Pokiaľ ste študenti s obmedzeným príjmom, brigadami a učením po večeroch, tak by som to pochopila, že sa tak malo stretavate. Ale neviem, či by som to nazvala uplne partnerským vzťahom.
Pokiaľ ste pracujúci ľudia, tak hodina cesty nie je žiadna vzdialenosť. Tam je problém v záujme.

Poznam par známych, čo fungovali na diaľku a to ich delilo 500 - 600 km. Jazdili každý až každý druhý víkend, ešte si nadpracovavali cez týždeň hodiny a brali dovolenky, aby vždy mohli urobiť predĺžený víkend. Jeden pár tak fungoval rok, druhý par 5 mesiacov, další vydržali 2 mesiace, kym začali spolu bývať.

vilma7
8. júl 2022

Tak raz za mesiac som sa stretávala aj ja s mojím priateľom, ale to som bola od neho 1200 km.

danielinaa
8. júl 2022

Nuž chlap co miluje chce byť so ženou furt. To mu stačí raz za mesiac sex ked je zamilovaný? Ťažko. On ta nemiluje.

elizabet173
8. júl 2022

keď nechceš viac špecifikovať (neviem prečo, keď si tu anonymne), aký má táto téma zmysel?

lintu
9. júl 2022

Kamoška, bútľavá vŕba, stratená sestra.... titulovať sa môžeš akokoľvek len chceš. Si preňho proste príjemná spoločnosť, ale nie taká, po ktorej by aj fyzicky túžil. Jemu váš vzťah vyhovuje. Možno je to vrchol, čo momentálne od života chce. Ak chceš iné, neostáva ti asi nič iné, ako hľadať inde.

deti95060810
9. júl 2022

hodinka autom? Tak to je vzťah ozaj len na pobavenie a vyplnenie volného času...

jannette1986
9. júl 2022

S mojim sme bývali od seba 98km a keď to prerástlo v lásku tak jazdil za mnou každý deň aby mohol byť v mojej prítomnosti 🙂1-1,5 hod cesty tam a späť

zdenkastanka
9. júl 2022

Ukončila by som to... na co ti je taky chlap? Neviem co si o tom mysliet.muz ked tuzi po zene pride častejšie lebo chce... netuzis po normálnom vztahu?zrejme ma aj inu.

autor
9. júl 2022

Keď mám byť úprimná, zaľúbená už niesom. Ako už niekto písal, je to vyplnenie voľného času, nielen preňho ale aj premňa. A ukončiť to, no, v mojom okoli nieje nikto kto by ma zaujal…

mimka1402
9. júl 2022

Kristepane takže preto to nekončíš, lebo ťa nik v blízkosti nezaujal? Neuveríš, ale čo tak byť sama? A neísť z jedného vzťahu(toto je skôr Kamoš s výhodami než vzťah) do druhého? Potom možno pochopíš prečo chlap nemal záujem o častejšie stretnutia. Očividne nevieš byť sama...